Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cakil80 dr değiştir derim ben. Birde haftasonu için bi plan yapsanmı? Hamama falanmı gitsen acaba rahatlarsın :)
Kalbim carptigi için hamam a izin vermediler duş alırken sıcak su kullandim oluyorum sandım nefes alamadim dusakabini açtım. Ama bu sabah iyi uyandim 6 da resmen uyandim kendiliginden gerçi akşam 9 da yattım o da etkili olmuş olabilir

Sağol canım işin komik yanını soyleyim tahlil için izin alamadim işten. 26 sinan sonra izin alıp gideceğim tam bir komedi 2 hafta yaptiramiyorum

Polikistik over aynı zaman da çikolata kist deniyor yanilmiyorsam ve jinekologun işi değilmi. ?
Endokrinci nasıl farketti Usg ilemi. ?
cakil80
Aslında endokrin mis kadın doğumcular onemsemez dedi. Sekerim düşük insülin yüksek bu sikintiliymis bide Homa hir middle birsey var o çok yuksekmis. Kist büyürken insulini yukseltirmis o da açlık hissini daha sonra insülin kisti beslermis kist buyurmus tekrar insülin yükselirmis kısır döngü gibi kirmazsak daha çok açlık ve kilo olacakmis. Daha önce farketseler kilo almazdin dedi. O bahsettigim açlık oymus dietle yapamazsin dedi. Ben nerdeyse 10 yıldır sürekli açım öyle böyle değil kalbimi çarptıracak kadar ama kadın doğum nasıl önlem almadi ona şaşırdım. En son gittiğim kadın doğumcu farketti diğerleri hicbirsey demedi.

Polikistik over aynı zaman da çikolata kist deniyor yanilmiyorsam ve jinekologun işi değilmi. ?
Endokrinci nasıl farketti Usg ilemi. ?
cakil80
Radyolog baktı 1 tane büyük var son 1 yılda da irili ufaklı birkaç tane olmuş hatta dış gebelik bundan olmuş olabilir dedi bebek tutunacak yer bulamamış dedi

Bende takildim bu konuya usg ile troitlere bakarken yumurtaliklaradami bakildi diye dusundum bi an sonra vazgectim yok olmaz dedim
Tüm iç organlarima baktılar aletin adını biliyorum durun istem kağıdına bakım hatta özel bir tane isim verdi ona gittim o baktı herkese olmaz dedi

Geçmiş olsun canım nerde protezi var 10 yilda degisiyor genelde annemin de 8 yıl da değişti doktor son taktiğim en iyisi 30 yıl dayanir dedi bakalım hayırlısı olsun.

Psikoloğa devam ediyor musun

Sen de de yüksek insülin yaptı mı doktor ona takılıyor suan hamile kalırsam sıkıntı olur diye

Sağol canim ben de de 2.2cm kist var tam rahmin ortasında henüz alamiyorlar bebekten sonra alınacak hemen. Soğan Kuru için belli bir günü beklemek gerekiyor mu hemen yapabiliyor muyum başlamak için

Haklısınız. Umutsuz olmamak lazım.
Tamam toparladım bile.
Iyiyim iyiyim dipcik gibiyim :)

Yarın oğlumun doğum günü. Kalabalık olacağız guzel ama yorucu bir gün olacak benim için...
Çok keyifli bir gün olacağı kesin doğum günü pastasinin tadına bakabilecek misin

Inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz seneye ama umarım seneye 60 olurum

Günaydın kızlar akşam 9 da uyuyakalinca sabah erkenden hortladim. 1 haftadır eve el surmuyordum acaip dagilmis toladim ev düzgün olunca moralim de yerine geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…