Faydasi olurdu belki bir geçiş dönemi yeni kilo yeni hayatın yeni bir beslenme şekli bir söyle silkelenme ihtiyacı duyuyor da olabilirsinGitmiyorum canım. .
Zaten başlamamistim :)
Teşekkür ederim..
Yerim pastadan :)
Faydasi olurdu belki bir geçiş dönemi yeni kilo yeni hayatın yeni bir beslenme şekli bir söyle silkelenme ihtiyacı duyuyor da olabilirsin
Dogum günü kutlu olsun barışın.uzuuun sağlıklı yıllar görsün insMutlu haftasonları diliyorum. .
@74FRIDA konsept falan yok öyle aile arasın da yapılacak. Onun dişin da bana gelmek isteyenler vardı bu günü bahane edip toplanalim diye kararlaştırdık. .
Doğum günü bahane toplanmak şahane oldu biraz :)
Hayatinda çok şey değişti bunları kucumseme bence yeniden inşaa ettin resmen geri kalanı zamanla olacaktır adım adım inanıyorum. Sen tanıdığım en cesur en güçlü kadinlardansin çok şey basardinDoktorum da önerdi geçen gün..
İyiki doğmuş barış paşa mutlu yıllar dilerimHaklısınız. Umutsuz olmamak lazım.
Tamam toparladım bile.
Iyiyim iyiyim dipcik gibiyim :)
Yarın oğlumun doğum günü. Kalabalık olacağız guzel ama yorucu bir gün olacak benim için...
reglin bitiminden 2 gün sonra başlıyorsun. 15 gün boyunca sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 30-40 dk önce taze taze yapıp içiyorsun canım.Sağol canim ben de de 2.2cm kist var tam rahmin ortasında henüz alamiyorlar bebekten sonra alınacak hemen. Soğan Kuru için belli bir günü beklemek gerekiyor mu hemen yapabiliyor muyum başlamak için
teşekkür ederim. Rabbim devamını nasip etsinÇok güzel bir sonuç tebrik ederim
En sevdiğimBen romantik komedi takılıyorum içim kıpır kıpır canım battaniyenin altında miskinlik yapmak istiyor
Günaydın hasibecim
Nasılsın .?
Gunaydin kizlarrrrr
Iyiyim cnm cok sukur dun hava guzeldi annemle cocuklari parka yollayip camasir temizlik utu islerimi hallettim. Bugunde insallah yine disari gonderip kalanlarini halletcem.
Zeynebin dun inatci gunuydu agla agla bi kaldi sonra sinirinden uyudu 5ten 6bucuga kadar uyandirmasam uyuyacak daha kaldirdim yine agliyor ☺ gece 2de zor yatirdim emine sagolsun iyi bi sikinti cikarmiyor
Fasulyede iyidir insallah bu hafta kontrole gitcem haberlerini alinca sizede iletirim insallah
Benden boyle iste sizlerde iyisinizdir insallah. Barisin dogum gunu kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?