Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gitmiyorum canım. .
Zaten başlamamistim :)

Teşekkür ederim..

Yerim pastadan :)
Faydasi olurdu belki bir geçiş dönemi yeni kilo yeni hayatın yeni bir beslenme şekli bir söyle silkelenme ihtiyacı duyuyor da olabilirsin

Dogum günü kutlu olsun barışın.uzuuun sağlıklı yıllar görsün ins

Ben romantik komedi takılıyorum içim kıpır kıpır canım battaniyenin altında miskinlik yapmak istiyor

iyi akşamlar kızlarrr

bugün gezdim gezdim gezdim
yoruldum ama iyi geldi. açık havada gezdim bol bol yürüdüm valla

Sağol canim ben de de 2.2cm kist var tam rahmin ortasında henüz alamiyorlar bebekten sonra alınacak hemen. Soğan Kuru için belli bir günü beklemek gerekiyor mu hemen yapabiliyor muyum başlamak için
reglin bitiminden 2 gün sonra başlıyorsun. 15 gün boyunca sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 30-40 dk önce taze taze yapıp içiyorsun canım.

Çok güzel bir sonuç tebrik ederim
teşekkür ederim. Rabbim devamını nasip etsin

cumartesi menüm gelsinnn

sabah 10.15
1 dilim peynir
4-5 zeytin
domates salatalık
1,5 kk ekmek (siyez unu, yulaf kepeği, karabuğday unu, kabak ve kabak çekirdeği)
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1 tk şekersiz portakal reçeli (içinde sadece elmasuyu ve limon suyu var)

öğlen 14.15
1 adana kebap
3 yk bulgur pilavı
elim kadar lavaş
biraz pişmiş domates, soğan,biber, maydanoz
1 bardak ayran

ara 17.30
75 mlt kefir
1 kk kurabiye (hindistancevizi unu, ham kakao, ceviz, yumurta, bitter)

akşam 19.15
1 kepçe kıymalı ıspanak
3 yk sarımsaklı yoğurt
1 yk acıbiber turşusu (pişmiş)

yatana kadar 2 lt su

3-3,5 saat yürüyüş yaptım. yer yer hızlıydı. çoğunluk normal tempo.

Gunaydin kizlarrrrr

Günaydın hasibecim

Nasılsın .?

Iyiyim cnm cok sukur dun hava guzeldi annemle cocuklari parka yollayip camasir temizlik utu islerimi hallettim. Bugunde insallah yine disari gonderip kalanlarini halletcem.

Zeynebin dun inatci gunuydu agla agla bi kaldi sonra sinirinden uyudu 5ten 6bucuga kadar uyandirmasam uyuyacak daha kaldirdim yine agliyor ☺ gece 2de zor yatirdim emine sagolsun iyi bi sikinti cikarmiyor

Fasulyede iyidir insallah bu hafta kontrole gitcem haberlerini alinca sizede iletirim insallah

Benden boyle iste sizlerde iyisinizdir insallah. Barisin dogum gunu kutlu olsun

Bayagi yoğun geçmiş günün

Teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…