Sağol canımreglin bitiminden 2 gün sonra başlıyorsun. 15 gün boyunca sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 30-40 dk önce taze taze yapıp içiyorsun canım.
teşekkür ederim. Rabbim devamını nasip etsin
Bugün çok enerjiksin harikamutlu pazarlar kızlarrr
bugün burası güneşliiii missler gibi bir hava varsabah kalktım kahvaltımı yaptım kontrollü olarak. öğlen atıştırmalık modunda yiyeceğim belli. akşam menüm de belli
dolapta sağlıklı ekmeğim kalmamış. derin dondurucuda 3 kk kadar o dünkü ham kakaolu hindistancevizli kurabiyeden kalmış o kadar. bugün mutfakta azcuk işim var yani. ekmek ve tatlı- tuzlu atıştırmalık yapacağım. yapıp depoya atayım da canım abur cubur çektiğinde elimin altında atıştırmalık olsun
eeee yeter daaa artukkkkgelsin şu 75 ler mart ayında sabur kalmadu bendaaaa
evet öyleyim. aman hep neşeli olalım inşallah da bu pozitif enerjiyle gitsin şu yağlar gelsin fit bir vücutBugün çok enerjiksin harika
Merhabalar mutlu pazarlar keyifler yerindedir inşallah
Benim hem malum dönem hem öksürük üşütme birbirine girdi
Yeni kahvaltıyı topladım epey uyumuşumda evi toparlayıp çamaşır yıka as, ütü işlerine geçiş yap moduna girmem lazım
Bu hastalıkta bir kahrolasıca iştahım hep var o eksilmiyor işte, dün eşimin Doğum günüydü kutladık pastada yedim ...... vs
Enerjin çok güzelçok geçmiş olsun canım. bir zamanlar ben öyleydim biliyor musun. kör kötük hastayken bile deli gibi yerdim. hey Allahım yaa nasıl bir bünye. çok şükür şimdi daha ayarlıyım
Masallah şu sira motivasyonun zirvede. Verdiğin kilolar da bunun kaniti. İnşallah hedeflediğin kilolara çarcabuk gelirsin canim.iyi akşamlar canlarımpazar günü menüm gelsinnn
sabah 10.15
1 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet (pulbiberli)
5 zeytin
domates salatalık biber
1-1,5 dilim ekmek kadar yufka
öğlen 14.15
1 küçük yerli muz
2 tk şekersiz fıstık ezmesi
100 mlt kefir
ara 17.00
1 fincan şekersiz Osmanlı kahvesi
1,5 minnak muffin (balkabağı, badem unu, yumurta, tarçın, %80lik bitter)
akşam 19.15
1/2 dilim somon balığı
1 yk mantı
turp otu salatası
1/2 minnak muffin
yatana kadar 2,5 lt su
şimdi 1 kupa kabuk tarçın çayı içeceğim. ardından da avakado yaprağı çayı içerim limonla.
spor yoktu bugün vaktim olmadı. az sonra azcuk leslie yaparsam bilemem
Enerjin çok güzelböyle devam et. sen çalışıyormuydun, yarınki yiyeceklerinide hazırladın herhalde
Sağol canım Bende dip yaptım nasıl insan kendinden bıkıyor anlatamam, yarından intibaren toparlarım inşallah :)
Masallah şu sira motivasyonun zirvede. Verdiğin kilolar da bunun kaniti. İnşallah hedeflediğin kilolara çarcabuk gelirsin canim.
inşallah canım aminnnTariflerinin birinde ham kakaodan bahsetmişsin bu nedir,nerden aliyorsun. Bazen tatli krizi tutunca bende doğal tereyağina bir ç. kasiği kakao ve bal koyup yiyorum. Benim kakao marketten alinan cinsten,senin bahsettiğin daha iyiyse onu alayim bende
Merhabalaaar napaysınız
Bugün buralar güneşli, belliki güzel bir haftamız olucak hadi yine şanslıyız :)
Napıyoruz pazartesi sendromundamıyız yoksa bahar yorgunluğu muuu ?
Sendnromsuz bir pazartesindeyim kendi adıma.
Genel olarak yoğun bir haftasonundan çıkmama rağmen .
Dün kahvaltıya gittiğimiz koyun havası enerjisi çok iyi geldi bana.
Dipcik gibiyim maşallah.
Sen nasılsın kuzu
Hinimiş iğzini birnini yidiğimin pizirtisi
Günaydınnn
Mutlu huzurlu haftanız olsun inşallah
Günaydın mutlu ,huzurlu ,bol eksili haftalar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?