Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutlu pazarlar kızlarrr
bugün burası güneşliiii missler gibi bir hava var sabah kalktım kahvaltımı yaptım kontrollü olarak. öğlen atıştırmalık modunda yiyeceğim belli. akşam menüm de belli
dolapta sağlıklı ekmeğim kalmamış. derin dondurucuda 3 kk kadar o dünkü ham kakaolu hindistancevizli kurabiyeden kalmış o kadar. bugün mutfakta azcuk işim var yani. ekmek ve tatlı- tuzlu atıştırmalık yapacağım. yapıp depoya atayım da canım abur cubur çektiğinde elimin altında atıştırmalık olsun
eeee yeter daaa artukkkk gelsin şu 75 ler mart ayında sabur kalmadu bendaaaa

Merhabalar mutlu pazarlar keyifler yerindedir inşallah

Benim hem malum dönem hem öksürük üşütme birbirine girdi

Yeni kahvaltıyı topladım epey uyumuşumda evi toparlayıp çamaşır yıka as, ütü işlerine geçiş yap moduna girmem lazım

Bu hastalıkta bir kahrolasıca iştahım hep var o eksilmiyor işte, dün eşimin Doğum günüydü kutladık pastada yedim ...... vs

Bugün çok enerjiksin harika

Merhabalar mutlu pazarlar keyifler yerindedir inşallah

çok geçmiş olsun canım. bir zamanlar ben öyleydim biliyor musun. kör kötük hastayken bile deli gibi yerdim. hey Allahım yaa nasıl bir bünye. çok şükür şimdi daha ayarlıyım

sağlıklı fit kekimi yaptım. az önce kahveyle accuk hüpletmiş olabilirim sağlıklı ekmeğim de makinada tuzlu atıştırmalık yapmaktan vazgeçtim. bu hafta dursun. kefirim süzülecek o kaldı. şimdi onu da süzer sonra doğruuuu duşa girerim çıkınca da fırında balık var sırada. o kolay ama. salatam da hazır zaten bir içi konacak o kadar

iyi akşamlar canlarım pazar günü menüm gelsinnn

sabah 10.15
1 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet (pulbiberli)
5 zeytin
domates salatalık biber
1-1,5 dilim ekmek kadar yufka

öğlen 14.15
1 küçük yerli muz
2 tk şekersiz fıstık ezmesi
100 mlt kefir

ara 17.00
1 fincan şekersiz Osmanlı kahvesi
1,5 minnak muffin (balkabağı, badem unu, yumurta, tarçın, %80lik bitter)

akşam 19.15
1/2 dilim somon balığı
1 yk mantı
turp otu salatası
1/2 minnak muffin

yatana kadar 2,5 lt su

şimdi 1 kupa kabuk tarçın çayı içeceğim. ardından da avakado yaprağı çayı içerim limonla.

spor yoktu bugün vaktim olmadı. az sonra azcuk leslie yaparsam bilemem

çok geçmiş olsun canım. bir zamanlar ben öyleydim biliyor musun. kör kötük hastayken bile deli gibi yerdim. hey Allahım yaa nasıl bir bünye. çok şükür şimdi daha ayarlıyım
Enerjin çok güzel böyle devam et. sen çalışıyormuydun, yarınki yiyeceklerinide hazırladın herhalde

Sağol canım Bende dip yaptım nasıl insan kendinden bıkıyor anlatamam, yarından intibaren toparlarım inşallah :)

Masallah şu sira motivasyonun zirvede. Verdiğin kilolar da bunun kaniti. İnşallah hedeflediğin kilolara çarcabuk gelirsin canim.
Tariflerinin birinde ham kakaodan bahsetmişsin bu nedir,nerden aliyorsun. Bazen tatli krizi tutunca bende doğal tereyağina bir ç. kasiği kakao ve bal koyup yiyorum. Benim kakao marketten alinan cinsten,senin bahsettiğin daha iyiyse onu alayim bende

Enerjin çok güzel böyle devam et. sen çalışıyormuydun, yarınki yiyeceklerinide hazırladın herhalde
Sağol canım Bende dip yaptım nasıl insan kendinden bıkıyor anlatamam, yarından intibaren toparlarım inşallah :)

evet canım çalışıyorum. yarınki menümün yarısı hazırlandı da öğle yemeğimi koyucam. sen anlat karadenizin tekrarını izliyorum netten
benim de bir sorunum var. iki gecedir birşeyler yemek istiyorum. az önce gidip birşeyler attım ağzıma. ama bu durumdan hiç memnun değilim düzene girmemiz lazım. yoksa nasıl gidecek bu kilolar.

tok tutucu şeyler ye canım. o zaman daha iyi oluyor.

Masallah şu sira motivasyonun zirvede. Verdiğin kilolar da bunun kaniti. İnşallah hedeflediğin kilolara çarcabuk gelirsin canim.
inşallah canım aminnn
ben N11 den almıştım. marketteki kakaolar kimyasal işlemden geçmiş oluyormuş. alkalize işlem. bu doğal haliymiş. fiyatı farklı ama bilgin olsun. gerçi ben diğer markalara göre bir tık daha uygun almıştım.

Merhabalaaar napaysınız

Bugün buralar güneşli, belliki güzel bir haftamız olucak hadi yine şanslıyız :)

Napıyoruz pazartesi sendromundamıyız yoksa bahar yorgunluğu muuu ?

Sendnromsuz bir pazartesindeyim kendi adıma.
Genel olarak yoğun bir haftasonundan çıkmama rağmen .
Dün kahvaltıya gittiğimiz koyun havası enerjisi çok iyi geldi bana.
Dipcik gibiyim maşallah.

Sen nasılsın kuzu

bende gripten kurtulma çabalarımla ofisteyim :) kahve yaptım kendime şarkı eşliğinde içiyorum işte iyi olmana sevindim

Hinimiş iğzini birnini yidiğimin pizirtisi

Günaydınnn

Mutlu huzurlu haftanız olsun inşallah

vallaha aynen öylee beklediğimiz pazartesi bu pazartesi

şarkın kahvenin yanına iyi gitti

Günaydın mutlu ,huzurlu ,bol eksili haftalar herkese...

inşallah canım yaa bende aç aç öğleni bekliyorum ayıptır söylemesi sabah ölçülü kahvaltımla ara öğünümü yaptımda kardeşim yogada gelsin öğlen yemeğimizi yeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…