Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun.
Bacin ne zaman dogurucak .?

geçtiğimiz cumartesi kızımın diyetisyen konturolündeydik. cuma akşamı söyledi zaten bana anne ben okulda çikolata alıp yedim dedi. zaten bende şüpeleniyordum diyetisyeninede aslanlar gibi çukulata yadim dedi

neyseki -1 kiloyu gördü yine diyetisyenimizde listesinde düzenlemeler yaptı biraz ekmek çıkartı biraz çukulata koydu idman sonrası süt içmiyordu çukulatalı süt koydu filaan ...

listelerini hazırlamak çok zor. maddi manevi biraz kırıldım sabah bir armut verdim birde para git okula ne istiyorsan al dedim haftada bir gün okul menüsü alabilir. gerçi hafta sonu ana kız pide, sütlaç, yaş pasta filan yiyip iyice yaydık

bu gün için hazırlığım yoktu, dün tüm gün yattım hem grip hem mağlum dönem akşam eve gidince alışveriş yapıp akşam yemeği ve yarınki beslenmesini hazırlamam lazım ...

Afiyet olsun.
Bacin ne zaman dogurucak .?
bu ayın sonunda doğurması lazım klasiğimizi bozmayıp kavga edip duruyoruz sezeryan ol diyorum normal doğuracam diyor. yogaya gitme son günlerin diyorum beni dinlemiyor çok iyiyim diyor öyle işte, 40 haftayı tamamlasın sezeryan için tam baskı yapıcam herşey hazır artık bebişi bekliyoruz

birde isim bulamadık

Yenisini yazmaya üşendiğim için alıntı yaptım ya kusura bakmayın

Hele bacı kardeş entelliğe bak saglıkla gelsin küçük yavrunerde yapcak doğumu?
İstinye üniversitesinde doktoru orda yapıcak doğumu aksilik çıkmasa, adam durmadan instagramda bu doğumda normal ve dikişsiz yaptırdım diye paylaşım yapıyor bizimkide heves ediyor, dikişsiz ve normal doğurcam diyeee. bende bebeği sağ sağlim alma peşindeyim hayırlısıyla bakalım ne olucak.

karataya geçiş yapmışsın hayırlı olsun, zaten bir aklın hep ondaydı yap bakalım sonuç ne olucak

Ya şok diyet detoks yapana kadar ekmeği kesip bunu yapmk daha iyi şu an bana.
İddia var hız lazım.

Epeydir yapmadığımdan etkisi olacagını düşünüyorum. Hayriye gibi yapamam ben zaten arada yerim bişeyler.
Ramazana kadar böyle 2 öğün gider ramazandan sonra yeni bi düzen kurarım inşallah.

Bi yandan aklım hep sütlü tatlilarda.
Çok istiyorum bişeyler yiyim diye. Baktım 3 saatim geçmiş yena diyodu bak 2 saat sonra yiycen diye onu düşünüyorum bende.

ramazanada bir ön hazırlık olur 2 öğün iyi, istersen bir limonlu yeşil çay iç iştahını keser belki, yada da ayran iç naptın ?

bilemiyorum zaten hayriye tamam 2 öğün besleniyordu ama çok az yiyordu onu yapma zaten idaayı hatırladım süre ne kadar dı ? panik yapma panik yaptıkça insan saçmalıyor, kendimden biliyorum onu mu yesem bunumu yesem diye şu detoksumu yapsam diye düşünürken iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor ...

Allah yardım etsin canım ya biz bile tutamazken çocuğa tut demek zor sende annesi olarak mecbur tutmak zorunda kalıyorsun bide diyetisyen menusu hazırlamakta iş bizim tanıdık zengin şirketle anlaşmış oğlu için oda küçük ve hasta 1400 muş aylık yemek parası

Kız rahat bıraksana normal istiyorsa yapsın :)

Veee ben gene bozdum gene iradesizim okuzzzz gibi yiyorum sonrada milleti kıskanıyorum yaz geldi giyecek bişey bulamıyorum önümde koca bir göbek hemde koskocaman adet donemimde başlıyo aklımdaki tek şey muhallebi mi yapsam yaş pasta mı salak mıyım ben ya
Yemin etmeyeceğim artık bozuyorum etmezsem başlamıyorum bile oyy oyy

Hayatım vallaha aylık o kadar para veremem. evet hazırlaması çok zor, ama bizim evde Zaten hep o yemeklerden olması lazım benimde uymam için Zaten kızım anne yaptıklarımla doyuyorum canım tatlı istiyor diyor öyle işte ....

Kardeşimde yapabiliyorsa yapısında 40 hafta dolunca geçmesin artık yaşı var riske atmaya gerek Yok şimdiki hamileliklere bakıyorum 42 haftalık filan normal Doğum bekliyorlar bakalım hayırlısıyla 15 gün sonra filan 40 hafta doluyor işte ...

Kızma kendine bu daha kötü hissetmeme neden olur. evet yaz geliyor ve giyecek bişeyimizde Yok benim iş sen iki çocuk peşinde koşturacaksın parklarda dışarda olacaksın .....vs

Bugün yap istersen kendine bir supangile veya pudink yarın sağlıklı menüne başla 6 öğün besleniyordun değilmi sen. kilomuzda yakın birbirine destek olalım birbirimize. yarını planla dolabında neler var bak ben şimdi markete gidiyorum alışveriş yapıcağım bu akşama yemek ve yarın kızın menüsünü hazırlayacağım

Fridam,normal dogum daha iyi degilmi kuzuum

Bizim burda mecburi bir durum söz konusu olmadigi taktirde sezeryan yasak,annelerin tercihine birakilan bir durum degil yani.
Sag salim,huzurla gelsin insallah bebisiniz..

Bir haftadir düzeni bozulmus,saglikli beslenememis biri olarak seni cok iyi anliyorum canim..Sürekli kacamak yapmak ayni yerde saymamiza sebep oluyor ,hatta mutsuz olmamiza..
Kendimize kizdikca yiyor,yedikce kiziyoruz ve maalesef bu kisir döngü devam edip gidiyor..

Sanirim kendimizi belli listelere,kaliplara sokmaktansa daha uygulayabilecegimiz,ani ruh dalgalanmalarimiza,tatli kirizlerine vb sebep olmayacak sekilde kendi sartlarimiza,düzenimize en uygun sekilde beslenmemiz daha uygun olucak ,kendi adima bunun daha yapilabilir oldugunu düsünüyorum bu günlerde..

Birde hangi sart ve kiloda olursak olalim sevelim kendimizi,bedenimizi,biz'den ve sagligimizdan önemlisi yok canim benim..Insanoglu öyle güzel donanimlara sahip,öyle güclü yaratilmis ki istersek basaramayacagimiz sey yok..

Bugun olmadi ama yarin olmayacagi anlamina gelmez dimi,yarin yepyeni güzel bir baslangic yapalim birlikte ins canim ..

İyi akşamlar kızlar

Günün mönüsü

Sabah
2 yumurtayla yapılmış menemen
2 dilim ekmek
15 kara üzüm
2-3 ceviz

Aksam
1 tabak nohut

Daha bişi yemek istemiyorum inş başarılı olurum. Zira haftasonu yeterince yedim
@mavipatikler tatlım bana zayıflama konusunda koçluk yapar misin?
Maşani da al öyle gel yediğim ekmeğe içtiğim suya yaptığım spora her bişeyime karış kilo vermem laziiiiiiiiiiiimmm

@YENA güzel dileklerin için teşekkür ederim. Oglusuna mutlu yillar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…