bende gripten kurtulma çabalarımla ofisteyim :) kahve yaptım kendime şarkı eşliğinde içiyorum işte iyi olmana sevindim
vallaha aynen öylee beklediğimiz pazartesi bu pazartesi
şarkın kahvenin yanına iyi gitti
inşallah canım yaabende aç aç öğleni bekliyorum ayıptır söylemesi sabah ölçülü kahvaltımla ara öğünümü yaptımda kardeşim yogada gelsin öğlen yemeğimizi yeriz :)
bu ayın sonunda doğurması lazımAfiyet olsun.
Bacin ne zaman dogurucak .?
Sendnromsuz bir pazartesindeyim kendi adıma.
Genel olarak yoğun bir haftasonundan çıkmama rağmen .
Dün kahvaltıya gittiğimiz koyun havası enerjisi çok iyi geldi bana.
Dipcik gibiyim maşallah.
Sen nasılsın kuzu
Yettim kaptanım
Cumartesi uydum pazar uyamadım yeni düzene.
Bugün devam inşallah.
Diyetisyen listesine uysaydım oda iyi geliyordu ama bu aralar uyamıyorum.
Hızlandırcak bişey lazım en mantıklısı tabiki bu.
Kahvaltımı eylesine dolu gömmüşümki şimdi bana zeytinle cevizi aynı anda vermeyen dr düşünsün gerisini
Takım arkadaşlarımada söyliyim karataya yatay dikey ve dümdük geçiş yaptığımıbir süre canım çekerse kavhaltıda meyve alırım onun dışında saatlere dikkat ettimmi tamamdır inş.
11:30 sayıyorum son lokmayı 4:30 da 5.saatim başlar leptin çalışır inşallah 1 saat dayanıp yemek yersem ne ala.
Erken acıkmalarda ne diyordu hoca ayran içilebilir. Leptini durdurmazmış ama yavaşlatırmış.
Beyle yani
inşallah canım yaabende aç aç öğleni bekliyorum ayıptır söylemesi sabah ölçülü kahvaltımla ara öğünümü yaptımda kardeşim yogada gelsin öğlen yemeğimizi yeriz :)
İstinye üniversitesinde doktoru orda yapıcak doğumu aksilik çıkmasa, adam durmadan instagramda bu doğumda normal ve dikişsiz yaptırdım diye paylaşım yapıyor bizimkide heves ediyor, dikişsiz ve normal doğurcam diyeee. bende bebeği sağ sağlim alma peşindeyim hayırlısıyla bakalım ne olucak.Hele bacı kardeş entelliğe baksaglıkla gelsin küçük yavru nerde yapcak doğumu?
karataya geçiş yapmışsın hayırlı olsun, zaten bir aklın hep ondaydı yap bakalım sonuç ne olucakYenisini yazmaya üşendiğim için alıntı yaptım ya kusura bakmayın
karataya geçiş yapmışsın hayırlı olsun, zaten bir aklın hep ondaydı yap bakalım sonuç ne olucak
ramazanada bir ön hazırlık olur 2 öğün iyi, istersen bir limonlu yeşil çay iç iştahını keser belki, yada da ayran iç naptın ?
Ya şok diyet detoks yapana kadar ekmeği kesip bunu yapmk daha iyi şu an bana.
İddia var hız lazım.
Epeydir yapmadığımdan etkisi olacagını düşünüyorum. Hayriye gibi yapamam ben zaten arada yerim bişeyler.
Ramazana kadar böyle 2 öğün gider ramazandan sonra yeni bi düzen kurarım inşallah.
Bi yandan aklım hep sütlü tatlilarda.
Çok istiyorum bişeyler yiyim diye. Baktım 3 saatim geçmiş yena diyodu bak 2 saat sonra yiycen diye onu düşünüyorum bende.
Allah yardım etsin canım ya biz bile tutamazken çocuğa tut demek zor sende annesi olarak mecbur tutmak zorunda kalıyorsun bide diyetisyen menusu hazırlamakta iş bizim tanıdık zengin şirketle anlaşmış oğlu için oda küçük ve hasta 1400 muş aylık yemek parasıgeçtiğimiz cumartesi kızımın diyetisyen konturolündeydik. cuma akşamı söyledi zaten bana anne ben okulda çikolata alıp yedim dedi. zaten bende şüpeleniyordum diyetisyeninede aslanlar gibi çukulata yadim dedi
neyseki -1 kiloyu gördü yine diyetisyenimizde listesinde düzenlemeler yaptı biraz ekmek çıkartı biraz çukulata koydu idman sonrası süt içmiyordu çukulatalı süt koydu filaan ...
listelerini hazırlamak çok zor. maddi manevi biraz kırıldım sabah bir armut verdim birde para git okula ne istiyorsan al dedim haftada bir gün okul menüsü alabilir. gerçi hafta sonu ana kız pide, sütlaç, yaş pasta filan yiyip iyice yaydık
bu gün için hazırlığım yoktu, dün tüm gün yattım hem grip hem mağlum dönem akşam eve gidince alışveriş yapıp akşam yemeği ve yarınki beslenmesini hazırlamam lazım ...
Kız rahat bıraksana normal istiyorsa yapsın :)bu ayın sonunda doğurması lazımklasiğimizi bozmayıp kavga edip duruyoruz sezeryan ol diyorum normal doğuracam diyor. yogaya gitme son günlerin diyorum beni dinlemiyor çok iyiyim diyor öyle işte, 40 haftayı tamamlasın sezeryan için tam baskı yapıcam herşey hazır artık bebişi bekliyoruz
birde isim bulamadık
Hayatım vallaha aylık o kadar para veremem. evet hazırlaması çok zor, ama bizim evde Zaten hep o yemeklerden olması lazım benimde uymam için Zaten kızım anne yaptıklarımla doyuyorum canım tatlı istiyor diyor öyle işte ....Allah yardım etsin canım ya biz bile tutamazken çocuğa tut demek zor sende annesi olarak mecbur tutmak zorunda kalıyorsun bide diyetisyen menusu hazırlamakta iş bizim tanıdık zengin şirketle anlaşmış oğlu için oda küçük ve hasta 1400 muş aylık yemek parası
Kız rahat bıraksana normal istiyorsa yapsın :)
Kızma kendine bu daha kötü hissetmeme neden olur. evet yaz geliyor ve giyecek bişeyimizde Yok benim iş sen iki çocuk peşinde koşturacaksın parklarda dışarda olacaksın .....vsVeee ben gene bozdum gene iradesizim okuzzzz gibi yiyorum sonrada milleti kıskanıyorum yaz geldi giyecek bişey bulamıyorum önümde koca bir göbek hemde koskocaman adet donemimde başlıyo aklımdaki tek şey muhallebi mi yapsam yaş pasta mı salak mıyım ben ya
Yemin etmeyeceğim artık bozuyorum etmezsem başlamıyorum bile oyy oyy
bu ayın sonunda doğurması lazımklasiğimizi bozmayıp kavga edip duruyoruz sezeryan ol diyorum normal doğuracam diyor. yogaya gitme son günlerin diyorum beni dinlemiyor çok iyiyim diyor öyle işte, 40 haftayı tamamlasın sezeryan için tam baskı yapıcam herşey hazır artık bebişi bekliyoruz
birde isim bulamadık
Veee ben gene bozdum gene iradesizim okuzzzz gibi yiyorum sonrada milleti kıskanıyorum yaz geldi giyecek bişey bulamıyorum önümde koca bir göbek hemde koskocaman adet donemimde başlıyo aklımdaki tek şey muhallebi mi yapsam yaş pasta mı salak mıyım ben yab
Yemin etmeyeceğim artık bozuyorum etmezsem başlamıyorum bile oyy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?