Maşallah diyelim. Dipçik gibi olmana sevindim. Her daim oyle ol,mutsuzluk yanindan bile geçmesin. Ogluna da, hayırlı, sağlıklı yaşlar dilerim.Sendnromsuz bir pazartesindeyim kendi adıma.
Genel olarak yoğun bir haftasonundan çıkmama rağmen .
Dün kahvaltıya gittiğimiz koyun havası enerjisi çok iyi geldi bana.
Dipcik gibiyim maşallah.
Sen nasılsın kuzu
Hadi inşallah bu sefer olacak,karataydasim olarak başarılarını dort gozle bekliyorum. Sabah kahvaltini kuvvetli yaparsan acikmazsin.. karatayda az kilo veriliyor ama insani çabuk pes ettirmiyor. Başarılar canim.
Ya şok diyet detoks yapana kadar ekmeği kesip bunu yapmk daha iyi şu an bana.
İddia var hız lazım.
Epeydir yapmadığımdan etkisi olacagını düşünüyorum. Hayriye gibi yapamam ben zaten arada yerim bişeyler.
Ramazana kadar böyle 2 öğün gider ramazandan sonra yeni bi düzen kurarım inşallah.
Bi yandan aklım hep sütlü tatlilarda.
Çok istiyorum bişeyler yiyim diye. Baktım 3 saatim geçmiş yena diyodu bak 2 saat sonra yiycen diye onu düşünüyorum bende.
Canim kizina da sana da bol azim,irade diliyorum. Diyet işi zor iş,sen çifte zorluk cekiyorsun. İnşallah anne kız mutlu sona ulaşırsınız çarcabuk. Kardesine de hayırlı doğumlar,Allah sağlıkla kucağina almayi nasip etsin inş. Ben de normal doğumu destekleyenlerdenim.Hayatım vallaha aylık o kadar para veremem. evet hazırlaması çok zor, ama bizim evde Zaten hep o yemeklerden olması lazım benimde uymam için Zaten kızım anne yaptıklarımla doyuyorum canım tatlı istiyor diyor öyle işte ....
Kardeşimde yapabiliyorsa yapısında 40 hafta dolunca geçmesin artık yaşı var riske atmaya gerek Yok şimdiki hamileliklere bakıyorum 42 haftalık filan normal Doğum bekliyorlar bakalım hayırlısıyla 15 gün sonra filan 40 hafta doluyor işte ...
Hadi inşallah,bu ara herkes durgun, ben de. Bahardan heralde. Dikkat edeceğim bundan sonra inşallah.Canlar hepinizi seviyorum,basta ben olmak üzre hepimiz canlandiralim kendimizi topigimizi olur muu..Birseyler yapalim mesela,yeni kurallar mi koysak hergün paylasim,menü yazma gibi..
@y.o.l.c.uhergaf @asumanzeynep @Davina @cydnz_1 @OGULCUKLARIM @zeze_84 @simeranya7 ISILDURU @mavipatikler @YENA Bonus 74FRIDA @cakil80 syns @malipina @eboe @Nur1835 veeee tabisi tembel Amethyst_1 :)
Nickini unuttugum canlar,af ola
Bence de çok pahalı ben yarısını bile vermem o paranın :)Hayatım vallaha aylık o kadar para veremem. evet hazırlaması çok zor, ama bizim evde Zaten hep o yemeklerden olması lazım benimde uymam için Zaten kızım anne yaptıklarımla doyuyorum canım tatlı istiyor diyor öyle işte ....
Kardeşimde yapabiliyorsa yapısında 40 hafta dolunca geçmesin artık yaşı var riske atmaya gerek Yok şimdiki hamileliklere bakıyorum 42 haftalık filan normal Doğum bekliyorlar bakalım hayırlısıyla 15 gün sonra filan 40 hafta doluyor işte ...
İnşallah canım şu yazdıklarınız bile motive ediyor şöyle 3 5 ay sıkıp rahat giyinmek varken eziyet ediyoruz ya ona kızıyorum yıllardır diyetteyim ..Bir haftadir düzeni bozulmus,saglikli beslenememis biri olarak seni cok iyi anliyorum canim..Sürekli kacamak yapmak ayni yerde saymamiza sebep oluyor ,hatta mutsuz olmamiza..
Kendimize kizdikca yiyor,yedikce kiziyoruz ve maalesef bu kisir döngü devam edip gidiyor..
Sanirim kendimizi belli listelere,kaliplara sokmaktansa daha uygulayabilecegimiz,ani ruh dalgalanmalarimiza,tatli kirizlerine vb sebep olmayacak sekilde kendi sartlarimiza,düzenimize en uygun sekilde beslenmemiz daha uygun olucak ,kendi adima bunun daha yapilabilir oldugunu düsünüyorum bu günlerde..
Birde hangi sart ve kiloda olursak olalim sevelim kendimizi,bedenimizi,biz'den ve sagligimizdan önemlisi yok canim benim..Insanoglu öyle güzel donanimlara sahip,öyle güclü yaratilmis ki istersek basaramayacagimiz sey yok..
Bugun olmadi ama yarin olmayacagi anlamina gelmez dimi,yarin yepyeni güzel bir baslangic yapalim birlikte ins canim ..
Kız kaplumba hızına da razıyım 120.5 i gördüm bugün yarın duzelmem lazım bide spor şarttttsyns ne varmış bozup basliyosan? Hangimiz doğru düzgün yapabiliyoruz ki burdan mezun olupta ayrılan görmedim.
Kendimden örnek vereyim haftaiçi diyet yapıp haftasonu bozuyorum ama yine devam ediyorum elbet birgün başarıya ulaşicaz kaplumbağa hızıyla da olsa
Amin inşallah canım tek isteğimiz bu inan tabiki normal Doğum sağlıklı zaten son 15 günü işte bekliyoruz olaki gecikirse diye dr. La bir daha değerlendiririz ......Fridam,normal dogum daha iyi degilmi kuzuum
Bizim burda mecburi bir durum söz konusu olmadigi taktirde sezeryan yasak,annelerin tercihine birakilan bir durum degil yani.
Sag salim,huzurla gelsin insallah bebisiniz..
Hayirla saglikla kavussun bebisine.bence 40haftadan sonra beklemek iyi değil.gerekirse suni sanci onerecektir zaten dr kabul etsin hic korkmasn.ben normal dogumu göze almıştım nasip degilmis sezaryen oldum biliyorsunz.2.sezaryan sonrası suni sancı verildi bana zordu gercekten ama sezaryen dikisleri ağrısı on kat daha zor.ins hayırlısıyla normal kolaybi dogum olurAmin inşallah canım tek isteğimiz bu inan tabiki normal Doğum sağlıklı zaten son 15 günü işte bekliyoruz olaki gecikirse diye dr. La bir daha değerlendiririz ......
Hadi hadi toparlanıyoruz yarın napıcan ? ben birazdan liste yazarımda hala akşam yemeğim pişmedi geç oldu tabiiiBence de çok pahalı ben yarısını bile vermem o paranın :)
Kardeşinde hayırlısıyla doğurur inşallah ben korktum sezeryan oldum ya normal isteyenleri çok cesur görüyorum o yüzden dedim
İnşallah canım şu yazdıklarınız bile motive ediyor şöyle 3 5 ay sıkıp rahat giyinmek varken eziyet ediyoruz ya ona kızıyorum yıllardır diyetteyim ..
Kız kaplumba hızına da razıyım 120.5 i gördüm bugün yarın duzelmem lazım bide spor şartttt
Heh canım bende bunu demek istemiştim tabiki 40 haftayı kendi isteğiyle dolduracak zaten normal Doğum istiyor sezeryan olursa bu normal yapamadığı için olucak ....Hayirla saglikla kavussun bebisine.bence 40haftadan sonra beklemek iyi değil.gerekirse suni sanci onerecektir zaten dr kabul etsin hic korkmasn.ben normal dogumu göze almıştım nasip degilmis sezaryen oldum biliyorsunz.2.sezaryan sonrası suni sancı verildi bana zordu gercekten ama sezaryen dikisleri ağrısı on kat daha zor.ins hayırlısıyla normal kolaybi dogum olur
Sağol canım evet diyetde anne kız zorlanıyoruz bakalım yapabilecekmiyiz benim kız canım tatlı istiyor dedikçe diyetisyenimiz listeye çukulata ekledi :)Maşallah diyelim. Dipçik gibi olmana sevindim. Her daim oyle ol,mutsuzluk yanindan bile geçmesin. Ogluna da, hayırlı, sağlıklı yaşlar dilerim.
Hadi inşallah bu sefer olacak,karataydasim olarak başarılarını dort gozle bekliyorum. Sabah kahvaltini kuvvetli yaparsan acikmazsin.. karatayda az kilo veriliyor ama insani çabuk pes ettirmiyor. Başarılar canim.
Canim kizina da sana da bol azim,irade diliyorum. Diyet işi zor iş,sen çifte zorluk cekiyorsun. İnşallah anne kız mutlu sona ulaşırsınız çarcabuk. Kardesine de hayırlı doğumlar,Allah sağlıkla kucağina almayi nasip etsin inş. Ben de normal doğumu destekleyenlerdenim.
Hadi inşallah,bu ara herkes durgun, ben de. Bahardan heralde. Dikkat edeceğim bundan sonra inşallah.
Farkettigim kadarıyla hep gec yemek yiyorsun.biliyorsndr ama cok etkiler bu kilo veremezsn.yakın bi arakadasmn evi ile is yericok uzak her akşam 7 de ancak evde oluyo.her gün eve gidince önceki gün yaptığı yemegi yiyo ve bi yandan da sonraki güne yemek yapıyo.o kadar dikkat ediyo ki beslenmesine gecen biri baklava getirmisti 1 dilimden fazla yemem dedi.bazen esiyle künefe yemeye gidiyolar tadına bile bakmam der yoksa kilo alrm der ve kız 38 beden giyiniyo.ben de sevdigim sevmedigim önüme ne geliyorsa mecburmuşum gibi yiyorum.artk dur demem lazm.simdilik günde 3 mile ile hedefim 6 kilo verip 85 olmak.bu defa cok piiisss inat ettimHadi hadi toparlanıyoruz yarın napıcan ? ben birazdan liste yazarımda hala akşam yemeğim pişmedi geç oldu tabiii
Haklısın evet katılıyorum yaptığım hata bazen raydan çıkıyor herşey eve 19:30 da geldim koştur koştur yemeği ocağa koydum hadi bir yarım saatde pişmesini belliyim bari dedimFarkettigim kadarıyla hep gec yemek yiyorsun.biliyorsndr ama cok etkiler bu kilo veremezsn.yakın bi arakadasmn evi ile is yericok uzak her akşam 7 de ancak evde oluyo.her gün eve gidince önceki gün yaptığı yemegi yiyo ve bi yandan da sonraki güne yemek yapıyo.o kadar dikkat ediyo ki beslenmesine gecen biri baklava getirmisti 1 dilimden fazla yemem dedi.bazen esiyle künefe yemeye gidiyolar tadına bile bakmam der yoksa kilo alrm der ve kız 38 beden giyiniyo.ben de sevdigim sevmedigim önüme ne geliyorsa mecburmuşum gibi yiyorum.artk dur demem lazm.simdilik günde 3 mile ile hedefim 6 kilo verip 85 olmak.bu defa cok piiisss inat ettim
listeni yazsana senin listelerin çok güzel oluyordu örnek alırız tekrardan toparlamana sevindim geçen ayda sen başarılıydın yavaş yavaş minoşun sütü azalmadan :)Farkettigim kadarıyla hep gec yemek yiyorsun.biliyorsndr ama cok etkiler bu kilo veremezsn.yakın bi arakadasmn evi ile is yericok uzak her akşam 7 de ancak evde oluyo.her gün eve gidince önceki gün yaptığı yemegi yiyo ve bi yandan da sonraki güne yemek yapıyo.o kadar dikkat ediyo ki beslenmesine gecen biri baklava getirmisti 1 dilimden fazla yemem dedi.bazen esiyle künefe yemeye gidiyolar tadına bile bakmam der yoksa kilo alrm der ve kız 38 beden giyiniyo.ben de sevdigim sevmedigim önüme ne geliyorsa mecburmuşum gibi yiyorum.artk dur demem lazm.simdilik günde 3 mile ile hedefim 6 kilo verip 85 olmak.bu defa cok piiisss inat ettim
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah canım Allah bir avazda kurtarsın ( normal doğum için) :))Amin inşallah canım tek isteğimiz bu inan tabiki normal Doğum sağlıklı zaten son 15 günü işte bekliyoruz olaki gecikirse diye dr. La bir daha değerlendiririz ......
Maşallah canım dimek çok pis inat ettin geliyorsun yani yanıma doğru anammmFarkettigim kadarıyla hep gec yemek yiyorsun.biliyorsndr ama cok etkiler bu kilo veremezsn.yakın bi arakadasmn evi ile is yericok uzak her akşam 7 de ancak evde oluyo.her gün eve gidince önceki gün yaptığı yemegi yiyo ve bi yandan da sonraki güne yemek yapıyo.o kadar dikkat ediyo ki beslenmesine gecen biri baklava getirmisti 1 dilimden fazla yemem dedi.bazen esiyle künefe yemeye gidiyolar tadına bile bakmam der yoksa kilo alrm der ve kız 38 beden giyiniyo.ben de sevdigim sevmedigim önüme ne geliyorsa mecburmuşum gibi yiyorum.artk dur demem lazm.simdilik günde 3 mile ile hedefim 6 kilo verip 85 olmak.bu defa cok piiisss inat ettim
Sağol canım inşallah dediğin gibi olur nesef alamıyor böyle hamilede görmedim :) bu son ayı yaa iyice soluğu kesildi bakınca korkuyoruzHayırlısıyla kucağınıza alın inşallah canım Allah bir avazda kurtarsın ( normal doğum için) :))
Maşallah canım dimek çok pis inat ettin geliyorsun yani yanıma doğru anammm
Maşallah diyelim. Dipçik gibi olmana sevindim. Her daim oyle ol,mutsuzluk yanindan bile geçmesin. Ogluna da, hayırlı, sağlıklı yaşlar dilerim.
Canim kizina da sana da bol azim,irade diliyorum. Diyet işi zor iş,sen çifte zorluk cekiyorsun. İnşallah anne kız mutlu sona ulaşırsınız çarcabuk. Kardesine de hayırlı doğumlar,Allah sağlıkla kucağina almayi nasip etsin inş. Ben de normal doğumu destekleyenlerdenim.
Hadi inşallah,bu ara herkes durgun, ben de. Bahardan heralde. Dikkat edeceğim bundan sonra inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?