Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah diyelim. Dipçik gibi olmana sevindim. Her daim oyle ol,mutsuzluk yanindan bile geçmesin. Ogluna da, hayırlı, sağlıklı yaşlar dilerim.
Hadi inşallah bu sefer olacak,karataydasim olarak başarılarını dort gozle bekliyorum. Sabah kahvaltini kuvvetli yaparsan acikmazsin.. karatayda az kilo veriliyor ama insani çabuk pes ettirmiyor. Başarılar canim.
Canim kizina da sana da bol azim,irade diliyorum. Diyet işi zor iş,sen çifte zorluk cekiyorsun. İnşallah anne kız mutlu sona ulaşırsınız çarcabuk. Kardesine de hayırlı doğumlar,Allah sağlıkla kucağina almayi nasip etsin inş. Ben de normal doğumu destekleyenlerdenim.
Hadi inşallah,bu ara herkes durgun, ben de. Bahardan heralde. Dikkat edeceğim bundan sonra inşallah.

Bence de çok pahalı ben yarısını bile vermem o paranın :)
Kardeşinde hayırlısıyla doğurur inşallah ben korktum sezeryan oldum ya normal isteyenleri çok cesur görüyorum o yüzden dedim

İnşallah canım şu yazdıklarınız bile motive ediyor şöyle 3 5 ay sıkıp rahat giyinmek varken eziyet ediyoruz ya ona kızıyorum yıllardır diyetteyim ..

Kız kaplumba hızına da razıyım 120.5 i gördüm bugün yarın duzelmem lazım bide spor şartttt

Fridam,normal dogum daha iyi degilmi kuzuum

Bizim burda mecburi bir durum söz konusu olmadigi taktirde sezeryan yasak,annelerin tercihine birakilan bir durum degil yani.
Sag salim,huzurla gelsin insallah bebisiniz..
Amin inşallah canım tek isteğimiz bu inan tabiki normal Doğum sağlıklı zaten son 15 günü işte bekliyoruz olaki gecikirse diye dr. La bir daha değerlendiririz ......

Amin inşallah canım tek isteğimiz bu inan tabiki normal Doğum sağlıklı zaten son 15 günü işte bekliyoruz olaki gecikirse diye dr. La bir daha değerlendiririz ......
Hayirla saglikla kavussun bebisine.bence 40haftadan sonra beklemek iyi değil.gerekirse suni sanci onerecektir zaten dr kabul etsin hic korkmasn.ben normal dogumu göze almıştım nasip degilmis sezaryen oldum biliyorsunz.2.sezaryan sonrası suni sancı verildi bana zordu gercekten ama sezaryen dikisleri ağrısı on kat daha zor.ins hayırlısıyla normal kolaybi dogum olur

Hadi hadi toparlanıyoruz yarın napıcan ? ben birazdan liste yazarımda hala akşam yemeğim pişmedi geç oldu tabiii

Heh canım bende bunu demek istemiştim tabiki 40 haftayı kendi isteğiyle dolduracak zaten normal Doğum istiyor sezeryan olursa bu normal yapamadığı için olucak ....

pazartesi menüm gelsinnn

sabah 08.40
1 kk tulum peyniri
4 top peynir
5 yeşil zeytin
domates biber
1 dilim avakado
2 kk siyez ekmeği (balkabaklı chia tohumlu)
2/3 dünkü balkabaklı muffinden (badem unlu)

öğlen 13.15
1 tabak ıspanak yemeği
5 çatal et sote
200 gr ev yoğurdu

akşam 19.40
fırında 3 tavuk kanat (organik)
1 servis kaşığı fırında tatlı patates ve bezelye
1 kase cevizli kereviz salatası
1/2 balkabaklı muffin

yatana kadar 2,5 lt su
sabah ve öğle sade Türk kahvesi
gün içinde 3 kupa oolong çayı
akşam yemeğinden sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı lime limonla

50 dk tempolu yürüyüş

Sağol canım evet diyetde anne kız zorlanıyoruz bakalım yapabilecekmiyiz benim kız canım tatlı istiyor dedikçe diyetisyenimiz listeye çukulata ekledi :)

Hadi hadi toparlanıyoruz yarın napıcan ? ben birazdan liste yazarımda hala akşam yemeğim pişmedi geç oldu tabiii
Farkettigim kadarıyla hep gec yemek yiyorsun.biliyorsndr ama cok etkiler bu kilo veremezsn.yakın bi arakadasmn evi ile is yericok uzak her akşam 7 de ancak evde oluyo.her gün eve gidince önceki gün yaptığı yemegi yiyo ve bi yandan da sonraki güne yemek yapıyo.o kadar dikkat ediyo ki beslenmesine gecen biri baklava getirmisti 1 dilimden fazla yemem dedi.bazen esiyle künefe yemeye gidiyolar tadına bile bakmam der yoksa kilo alrm der ve kız 38 beden giyiniyo.ben de sevdigim sevmedigim önüme ne geliyorsa mecburmuşum gibi yiyorum.artk dur demem lazm.simdilik günde 3 mile ile hedefim 6 kilo verip 85 olmak.bu defa cok piiisss inat ettim

Haklısın evet katılıyorum yaptığım hata bazen raydan çıkıyor herşey eve 19:30 da geldim koştur koştur yemeği ocağa koydum hadi bir yarım saatde pişmesini belliyim bari dedim

listeni yazsana senin listelerin çok güzel oluyordu örnek alırız tekrardan toparlamana sevindim geçen ayda sen başarılıydın yavaş yavaş minoşun sütü azalmadan :)

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah canım Allah bir avazda kurtarsın ( normal doğum için) :))

Maşallah canım dimek çok pis inat ettin geliyorsun yani yanıma doğru anammm

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah canım Allah bir avazda kurtarsın ( normal doğum için) :))

Maşallah canım dimek çok pis inat ettin geliyorsun yani yanıma doğru anammm
Sağol canım inşallah dediğin gibi olur nesef alamıyor böyle hamilede görmedim :) bu son ayı yaa iyice soluğu kesildi bakınca korkuyoruz

Bende liste yazım bari

Sabah: peynir ,zeytin, bir yumurta
2 dilim ekmek, domates, salatalık, bir yeşil biber, bir ceviz

Ara: bir armut

Öğlen : 2 biber dolması, 4 adet yapraksarması ,
Bir kase yoğurt ( dolmalar bulgurlu etliydi )

Ara: avuç içi kadar bağdem

Akşam : bir tabak kıymalı taze fasulye
Bir kase yoğurt

Gün içinde yeşil çay ve yeterince su, şimdi çay zamanı. güzel bir liste oldu ama akşam yemeği geç olduğu için olmadı tabiii

Amethyst_1 doğru diyon iki gözüm çok pasifiz canlanmak lazım. Ben sık gelebilsem ahh çok iyi olucakta olmuyo işte.
Takımada bakıyorum çok vakit alıyo çok aktif olduğumda.
Eşim telefondan pek rahatsız oluyo akşamları baya herif dırdırı ediyo bana

Gündüz ayrı bi yoğunluk

İşte araya sıkıştırıyorum neydim

nisan34 kuzucum senin dediğin koçluk çok güzelde vakit ayıramıyoruz ya bazen o yüzden şey yapabiliriz. Kişisel ilgilendiğimiz eşimiz olabilir mesela ikili guruplar gibi

İyi geceler kızlar

bizimkiler kelebek makarnanın üstüne sarımsaklı yoğurt yerken Aksam 10 gibi 1 kase sarımsaklı isotlu yoğurt yedim.
Günün mönüsüne ek olarak.
@Bonus Es olsun Dost olsun arkadaş olsun yeter ki beni dizginliyecek biri olsun bayrama kadar bi 10 kilo vermek istiyorum.

Toparlanmalıyız kuzuuum,yoksa bahanemiz hep var,en çokta benim:)
Destek olalım birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…