- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Bence de çok pahalı ben yarısını bile vermem o paranın :)
Kardeşinde hayırlısıyla doğurur inşallah ben korktum sezeryan oldum ya normal isteyenleri çok cesur görüyorum o yüzden dedim
İnşallah canım şu yazdıklarınız bile motive ediyor şöyle 3 5 ay sıkıp rahat giyinmek varken eziyet ediyoruz ya ona kızıyorum yıllardır diyetteyim ..
Kız kaplumba hızına da razıyım 120.5 i gördüm bugün yarın duzelmem lazım bide spor şartttt
Amin inşallah canım tek isteğimiz bu inan tabiki normal Doğum sağlıklı zaten son 15 günü işte bekliyoruz olaki gecikirse diye dr. La bir daha değerlendiririz ......
pazartesi menüm gelsinnn
sabah 08.40
1 kk tulum peyniri
4 top peynir
5 yeşil zeytin
domates biber
1 dilim avakado
2 kk siyez ekmeği (balkabaklı chia tohumlu)
2/3 dünkü balkabaklı muffinden (badem unlu)
öğlen 13.15
1 tabak ıspanak yemeği
5 çatal et sote
200 gr ev yoğurdu
akşam 19.40
fırında 3 tavuk kanat (organik)
1 servis kaşığı fırında tatlı patates ve bezelye
1 kase cevizli kereviz salatası
1/2 balkabaklı muffin
yatana kadar 2,5 lt su
sabah ve öğle sade Türk kahvesi
gün içinde 3 kupa oolong çayı
akşam yemeğinden sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı lime limonla
50 dk tempolu yürüyüş
Amethyst_1 doğru diyon iki gözüm çok pasifiz canlanmak lazım. Ben sık gelebilsem ahh çok iyi olucakta olmuyo işte.
Takımada bakıyorum çok vakit alıyo çok aktif olduğumda.
Eşim telefondan pek rahatsız oluyo akşamları baya herif dırdırı ediyo bana
Gündüz ayrı bi yoğunluk
İşte araya sıkıştırıyorum neydim
nisan34 kuzucum senin dediğin koçluk çok güzelde vakit ayıramıyoruz ya bazen o yüzden şey yapabiliriz. Kişisel ilgilendiğimiz eşimiz olabilir mesela ikili guruplar gibi
Acıııııııııııımmaksam altıda yemistim çok erken bi saat benim için
İrade sıfır bende ve hareket yok kışı bahane çocuk bahane kızı almaya bir saat erken çıksam yürüsem olur işim bitmiyor hiç bitsede komşu falan çagırsam diyorum eşim gelmeye anca toparlanıyorumBen de yıllardır diyetteyim güya bir arpa boyu yol katedemedim
Biryerlerde yanlış yapıyoruz demek ki,kendimize en uygun dogru yolu bulmalıyız canım
Tam benlik
Niye streslisinKizlar isle ilgili birsey sordular yapip yapmadigimi hatirlamiyorum ve uykuyu kaybettim stresten cok kotu oldum. Midem de agrimaya basladi. 2 gundur strrsten uyuyamiyorum
Canım bu gün işte bakarsın yokmudur bir evrak veya bilgisayarda geriye dönüp bakma gibii işi yaptırma kanıt bişey yıksa hatırlamıyorsan hatırlamıyorum dee bu yükden kurtul önüne bak geçince ne stres etmişim bea dersin yada işi yaparken yakında olan arkadaşına sorsan ...Kizlar isle ilgili birsey sordular yapip yapmadigimi hatirlamiyorum ve uykuyu kaybettim stresten cok kotu oldum. Midem de agrimaya basladi. 2 gundur strrsten uyuyamiyorum
Çok güzel kurallar ben bir kısmına uyamam ama ellimden geldiğince uymaya çalışırım, sabahları Tibet egzersizi yapıyorum yine 1 ay oldu başlayalı gün içindede hareket halindeydim ama tabi bir spor gibi olmuyor çoğu zaman .....Kızlar topigimizin bizi yormayıp motive olmamızı saglayacak bazı kuralları olsun mu? Lütfen herkes fikir ve önerilerini yazsın bu konuda..
Kurallar:
1-Günlük menü paylaşımı hariç 5 mesaj yazma ( fazlası makbuldur:)
2-haftada 3 gün yürüme veya benzeri sporları yapma(bu konuda belli bir dakika hedef yapılabılır,misal haftalık 300 dk gibi)
3-Hergün menü yazma ( kaçamak yapılsada)
4-Menü yorumlama ( herkese yorum yapılamayabilir,ikili grup oluşturup herkes arkadaşinkini yapabilir)
5-Yeşil çay içme
6-Akşam 8 'den sonra birşey yememe
7-Hedef belirleme (Bayramı baz alma gibi)
8-Kaçamak yapanı cezalandırma (fazla spor yapma gibi :)
Kızlar ekleme çıkarma yapabilirsiniz fakat es geçmeyelim lütfen kuralları olsun topigimizin,bu sene bitirelim bu işi artık,kurtulalım yüklerimizden..
Aksam 10 da tel aldim bir islem soruldu ithalat ben yaptigimi hatirlamiyorum ve uyuyamadim gozlerim cok agridi stresten midem agriyor hala butun gece oturdum. Sigara iciyor olsam kesin 1 paket icerdim kola iciyo olsam o da biterdi. Suan basim catliyor. Ben bu stresle yasayamiyorumİrade sıfır bende ve hareket yok kışı bahane çocuk bahane kızı almaya bir saat erken çıksam yürüsem olur işim bitmiyor hiç bitsede komşu falan çagırsam diyorum eşim gelmeye anca toparlanıyorum
Bu defa diyete başlamadan önce Fetih süresi okusam diyordum rabbim nefsimle savaşımı kazanıyım diye hastalandım okuyamıycamda
Tam benlik
Niye streslisin
Keske oyle bir sansim olsa isin sorumlulugu ben de yuksek tutarli ithalat ti ben hatirlayamiyorum. Islemi hazirladim ama dun cikti mi o kisim yok silinmis gibi ve sorumlu benim. Bu 2. Hatam oldu bu ay. Dun de hic uyumadim bu gece de ben bu stresi nasil asacagimCanım bu gün işte bakarsın yokmudur bir evrak veya bilgisayarda geriye dönüp bakma gibii işi yaptırma kanıt bişey yıksa hatırlamıyorsan hatırlamıyorum dee bu yükden kurtul önüne bak geçince ne stres etmişim bea dersin yada işi yaparken yakında olan arkadaşına sorsan ...
İnşallah bu sabah daha iyisindir.
Aksam 10 da tel aldim bir islem soruldu ithalat ben yaptigimi hatirlamiyorum ve uyuyamadim gozlerim cok agridi stresten midem agriyor hala butun gece oturdum. Sigara iciyor olsam kesin 1 paket icerdim kola iciyo olsam o da biterdi. Suan basim catliyor. Ben bu stresle yasayamiyorum
Allah yardımcın olsun canım zor ya bedenini kullananlar yorulsa bile evde dinlenebiliyor ama böyle kafanı vermen gerekliyse işte senle geliyor çok iyi anlıyorum bende çok yaşadım bu durumları gece her gozumu kapattıgımda işler dolanırdıKe
Keske oyle bir sansim olsa isin sorumlulugu ben de yuksek tutarli ithalat ti ben hatirlayamiyorum. Islemi hazirladim ama dun cikti mi o kisim yok silinmis gibi ve sorumlu benim. Bu 2. Hatam oldu bu ay. Dun de hic uyumadim bu gece de ben bu stresi nasil asacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?