Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de yıllardır diyetteyim güya bir arpa boyu yol katedemedim
Biryerlerde yanlış yapıyoruz demek ki,kendimize en uygun dogru yolu bulmalıyız canım

Ne güzel bir menü:) afiyet olsun canım.

Uygun oldugumuz vakitleri degerlendirmeliyiz kuzuum,kendimiz için yapmalıyız bunu.
Yoksa hepimizin hayatı kk'den ibaret degil tabi ki..
Ayy enişte beylerde dırdır etmesin mümkünse:)

Kızlar topigimizin bizi yormayıp motive olmamızı saglayacak bazı kuralları olsun mu? Lütfen herkes fikir ve önerilerini yazsın bu konuda..

Kurallar:

1-Günlük menü paylaşımı hariç 5 mesaj yazma ( fazlası makbuldur:)

2-haftada 3 gün yürüme veya benzeri sporları yapma(bu konuda belli bir dakika hedef yapılabılır,misal haftalık 300 dk gibi)

3-Hergün menü yazma ( kaçamak yapılsada)

4-Menü yorumlama ( herkese yorum yapılamayabilir,ikili grup oluşturup herkes arkadaşinkini yapabilir)

5-Yeşil çay içme

6-Akşam 8 'den sonra birşey yememe

7-Hedef belirleme (Bayramı baz alma gibi)

8-Kaçamak yapanı cezalandırma (fazla spor yapma gibi :)

Kızlar ekleme çıkarma yapabilirsiniz fakat es geçmeyelim lütfen kuralları olsun topigimizin,bu sene bitirelim bu işi artık,kurtulalım yüklerimizden..

Ben de yıllardır diyetteyim güya bir arpa boyu yol katedemedim
Biryerlerde yanlış yapıyoruz demek ki,kendimize en uygun dogru yolu bulmalıyız canım
İrade sıfır bende ve hareket yok kışı bahane çocuk bahane kızı almaya bir saat erken çıksam yürüsem olur işim bitmiyor hiç bitsede komşu falan çagırsam diyorum eşim gelmeye anca toparlanıyorum
Bu defa diyete başlamadan önce Fetih süresi okusam diyordum rabbim nefsimle savaşımı kazanıyım diye hastalandım okuyamıycamda

Tam benlik

Kizlar isle ilgili birsey sordular yapip yapmadigimi hatirlamiyorum ve uykuyu kaybettim stresten cok kotu oldum. Midem de agrimaya basladi. 2 gundur strrsten uyuyamiyorum
Niye streslisin

Kizlar isle ilgili birsey sordular yapip yapmadigimi hatirlamiyorum ve uykuyu kaybettim stresten cok kotu oldum. Midem de agrimaya basladi. 2 gundur strrsten uyuyamiyorum
Canım bu gün işte bakarsın yokmudur bir evrak veya bilgisayarda geriye dönüp bakma gibii işi yaptırma kanıt bişey yıksa hatırlamıyorsan hatırlamıyorum dee bu yükden kurtul önüne bak geçince ne stres etmişim bea dersin yada işi yaparken yakında olan arkadaşına sorsan ...

İnşallah bu sabah daha iyisindir.

Çok güzel kurallar ben bir kısmına uyamam ama ellimden geldiğince uymaya çalışırım, sabahları Tibet egzersizi yapıyorum yine 1 ay oldu başlayalı gün içindede hareket halindeydim ama tabi bir spor gibi olmuyor çoğu zaman .....

Aksam 10 da tel aldim bir islem soruldu ithalat ben yaptigimi hatirlamiyorum ve uyuyamadim gozlerim cok agridi stresten midem agriyor hala butun gece oturdum. Sigara iciyor olsam kesin 1 paket icerdim kola iciyo olsam o da biterdi. Suan basim catliyor. Ben bu stresle yasayamiyorum

Ke
Keske oyle bir sansim olsa isin sorumlulugu ben de yuksek tutarli ithalat ti ben hatirlayamiyorum. Islemi hazirladim ama dun cikti mi o kisim yok silinmis gibi ve sorumlu benim. Bu 2. Hatam oldu bu ay. Dun de hic uyumadim bu gece de ben bu stresi nasil asacagim

Allah yardımcın olsun canım zor ya bedenini kullananlar yorulsa bile evde dinlenebiliyor ama böyle kafanı vermen gerekliyse işte senle geliyor çok iyi anlıyorum bende çok yaşadım bu durumları gece her gozumu kapattıgımda işler dolanırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…