Günaydın kızlar, hani benim kilolar yerleşmeden birkaç kilo alınca yolluyordum ya ben bol spor ve diyetle artık yollayamiyorum bana ne oldu böyle iyice yemeyide azalttim akşam da erken bıraktım son yemeyi 15.30 da düşünün kaç gündür, kilomda tık yok bol suda içiyorum ama sanki hiç wc çıkmıyorum uzun zamandır kuru kayısıda yedim ben napayım bir akıl verin
Aslında istedigim gibi az yiyemiyorum maalesef.yediklerime dikkat ediyorum ama miktari fazla. yazaym fırsat buldukcalisteni yazsana senin listelerin çok güzel oluyordu örnek alırız tekrardan toparlamana sevindim geçen ayda sen başarılıydın yavaş yavaş minoşun sütü azalmadan :)
naptın iyi yönde gelişme olmuştur umarım işine yarıyacak bişeyler bulabildin mii ? umarım bugün atlatırsında sıkıntın da biterKe
Keske oyle bir sansim olsa isin sorumlulugu ben de yuksek tutarli ithalat ti ben hatirlayamiyorum. Islemi hazirladim ama dun cikti mi o kisim yok silinmis gibi ve sorumlu benim. Bu 2. Hatam oldu bu ay. Dun de hic uyumadim bu gece de ben bu stresi nasil asacagim
Ben aksam 9 da yemek yiyom ama onu nasil yapcaz ben hayatim boyunca bu saatte yiyek gibi gorunuyorum.
Kizlar isle ilgili birsey sordular yapip yapmadigimi hatirlamiyorum ve uykuyu kaybettim stresten cok kotu oldum. Midem de agrimaya basladi. 2 gundur strrsten uyuyamiyorum
İrade sıfır bende ve hareket yok kışı bahane çocuk bahane kızı almaya bir saat erken çıksam yürüsem olur işim bitmiyor hiç bitsede komşu falan çagırsam diyorum eşim gelmeye anca toparlanıyorum
Bu defa diyete başlamadan önce Fetih süresi okusam diyordum rabbim nefsimle savaşımı kazanıyım diye hastalandım okuyamıycamda
Tam benlik
Niye streslisin
Çok güzel kurallar ben bir kısmına uyamam ama ellimden geldiğince uymaya çalışırım, sabahları Tibet egzersizi yapıyorum yine 1 ay oldu başlayalı gün içindede hareket halindeydim ama tabi bir spor gibi olmuyor çoğu zaman .....
Günaydın kızlar, hani benim kilolar yerleşmeden birkaç kilo alınca yolluyordum ya ben bol spor ve diyetle artık yollayamiyorum bana ne oldu böyle iyice yemeyide azalttim akşam da erken bıraktım son yemeyi 15.30 da düşünün kaç gündür, kilomda tık yok bol suda içiyorum ama sanki hiç wc çıkmıyorum uzun zamandır kuru kayısıda yedim ben napayım bir akıl verin
Merhabalar
Doktordan geldim,koluma mr çekilmesini istedi en erken randevuyu 4 hafta sonraya alabildim:)
Fena tırsıyorum mr'dan çektireniniz var mı daha önce? kolumdan çekilecegi için tüm vucud mr aletine girmeme gerek yok galiba,ya da var mıdırpöfff aklımda deli sorular
Tunaydiiiiin
Amethyst_1 bişi yemedim ac yattım
Bonus mönün güzel ilk gün olur o kadar
ISILDURU az yiyince kabizlik oluyo ac karnına 1 çay kaşığı zeytinyağı iç. Sakın vazgeçme emeğinin karşılığını alicaksin
Çok başarılı olmadığı günden sonra az buçuk eksi gören bonus
Gecikmiş menümü yazayım elime yapışmaz.
Pilavlı karatay menüsü haaanımmm hoca görse hık der mazallahneydiyim yaa eroin gibi bişeyi bırakmaya çalışıyorum şurda bir iki gün beyle olur yani
Ne yedim.......
8:00 ince 1 dilim armut
Kahvaltı 11:30
2 haşlanmış yumurta
2-3 kk beyaz peynir
5 ceviz, 15 zeytin
Zeytinyağ gezdirilmiş bir dolu avuç roka, dereotu ve salatalık
2 gün kurusu, 1 fincan tarçınlı süt
15:00
1 kupa 5 i bi yerde çay
Akşam 18:00- 19:30 arası
1 kase mercimek çorbası
1 haşlanmış tavuk butu
1 kase salata, 1 kase yoğurt
3 kaşık tavuklu pilav. Tamamen nefise yenilerek yendi. Yoksa gayet doymuştum.
Su 1 litre yi geçemedi heralde. Geçtiysede az.
Öğlen o kadar çok fazla bişeyler yemek istedimki zor sabrettim. 5 li çayı yaptım içtim bozmiyim dedim saati böyle alışmam lazım.
Ama akşam 6 da iyice acıktım bide evdekilerin sofrası çocukların mızmızlığı
Bi iki gözümü yakaladım sanki :)
İki sefer boyun bi sefer bel mr çektirdim. Dr un istediği bölgeye göre süresi değişebiliyo.
Eskiden süreler çok uzundu şimdi öyle değil.
O tüp gibi olana girdim en son ama en uçları 11 dk durdum. En uzun 25 dk durdum açık mr dediler bişeyin içine girmiyosun makine senin üzerine iniyor eyice yaklaşıyor
Bişeyler düşündüm sürekli aklımı meşgul etmek için. Saniye saydım falan. Tesbihde çekebilirsin sayı tutarsın vakit biter zaten.
Makinenin sesi tedirgin ediyor bazılarını oda işin manyetik kısmı neydek.
Ağır hastalığı olan sürekli hastaneye giden, yatarak tedavi gören insanları düşününce mr tedirginliği o kadar basit kalıyorki iki gözümiçin rahat olsun tanı için basit bir tarama diye düşün hep.
Sağduyudan ölmeyiz dimi la
Benim istediğim yüm fucut mr bi gircen bel boyun diz kafa her yere bakılsın
Sağduyunu yiriiim
Mr deyince tünel gibi alet canlanıyor gözümde,o'na tüm'den girmeye korkuyorumBenim koluma çekilecek dirsek altı bilegimin yanına,sadece kolumu uzatsam uzaktan olmamiiii
Deli yaaa napcan tüm vucud giripte,gereksiz ekşinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?