Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar, hani benim kilolar yerleşmeden birkaç kilo alınca yolluyordum ya ben bol spor ve diyetle artık yollayamiyorum bana ne oldu böyle iyice yemeyide azalttim akşam da erken bıraktım son yemeyi 15.30 da düşünün kaç gündür, kilomda tık yok bol suda içiyorum ama sanki hiç wc çıkmıyorum uzun zamandır kuru kayısıda yedim ben napayım bir akıl verin

Gecikmiş menümü yazayım elime yapışmaz.

Pilavlı karatay menüsü haaanımmm hoca görse hık der mazallah neydiyim yaa eroin gibi bişeyi bırakmaya çalışıyorum şurda bir iki gün beyle olur yani

Ne yedim.......

8:00 ince 1 dilim armut

Kahvaltı 11:30
2 haşlanmış yumurta
2-3 kk beyaz peynir
5 ceviz, 15 zeytin
Zeytinyağ gezdirilmiş bir dolu avuç roka, dereotu ve salatalık
2 gün kurusu, 1 fincan tarçınlı süt

15:00
1 kupa 5 i bi yerde çay

Akşam 18:00- 19:30 arası
1 kase mercimek çorbası
1 haşlanmış tavuk butu
1 kase salata, 1 kase yoğurt

3 kaşık tavuklu pilav. Tamamen nefise yenilerek yendi. Yoksa gayet doymuştum.

Su 1 litre yi geçemedi heralde. Geçtiysede az.
Öğlen o kadar çok fazla bişeyler yemek istedimki zor sabrettim. 5 li çayı yaptım içtim bozmiyim dedim saati böyle alışmam lazım.
Ama akşam 6 da iyice acıktım bide evdekilerin sofrası çocukların mızmızlığı

Beslenme şeklini değiştirmen lazım belkide. 2 öğünğ bırakabilirsin ara öğünlü beslenmeye geçebilirsin.
Erken kahvaltı yapabilirsin metebolizmayı çalıştırmak için.
Hızlandırıcı çaylardan içebilirsin.
Form çayları tarçın çayı olabilir kabızlık için.
Varsa keten tohumu yiyebilirsin

listeni yazsana senin listelerin çok güzel oluyordu örnek alırız tekrardan toparlamana sevindim geçen ayda sen başarılıydın yavaş yavaş minoşun sütü azalmadan :)
Aslında istedigim gibi az yiyemiyorum maalesef.yediklerime dikkat ediyorum ama miktari fazla. yazaym fırsat buldukca

naptın iyi yönde gelişme olmuştur umarım işine yarıyacak bişeyler bulabildin mii ? umarım bugün atlatırsında sıkıntın da biter

Merhabalar

Doktordan geldim,koluma mr çekilmesini istedi en erken randevuyu 4 hafta sonraya alabildim:)

Fena tırsıyorum mr'dan çektireniniz var mı daha önce? kolumdan çekilecegi için tüm vucud mr aletine girmeme gerek yok galiba,ya da var mıdırpöfff aklımda deli sorular

Kizlar isle ilgili birsey sordular yapip yapmadigimi hatirlamiyorum ve uykuyu kaybettim stresten cok kotu oldum. Midem de agrimaya basladi. 2 gundur strrsten uyuyamiyorum

Umarım can sıkıcı bir durum yaşamamişsindir iş yerinde,lütfen kendine bu kadar stres yapma canım yaa insanlık hali olabilir sonuçta illa telafisi vardır.

Hareketsizlik ve istikrarsızlık benim de en büyük problemim canım ama aşicaz inş biz bu durumu,hafifliyecegiz yüklerimizden..
Fetih süresi güzel fikirmiş:) bir süre sonra okursun sen de,muhim olan güzel niyetin..

Tibet egzersizin faydasını görüyor musun kuzuum,güzel oturtun hayatında hiç birakma lütfen..
Hareket halinde olmanı küçümseme sakın,ne çok faydaları vardır evde oturmaktan iyidir mesela:)

Sürekli al ver durumumuz oldugu için kendi elimizle bozuyoruz metobalizmamızı maalesef..
Saglıklı beslenmene devam et bence düzelicektir elbet canım.

Bi iki gözümü yakaladım sanki :)

İki sefer boyun bi sefer bel mr çektirdim. Dr un istediği bölgeye göre süresi değişebiliyo.
Eskiden süreler çok uzundu şimdi öyle değil.

O tüp gibi olana girdim en son ama en uçları 11 dk durdum. En uzun 25 dk durdum açık mr dediler bişeyin içine girmiyosun makine senin üzerine iniyor eyice yaklaşıyor
Bişeyler düşündüm sürekli aklımı meşgul etmek için. Saniye saydım falan. Tesbihde çekebilirsin sayı tutarsın vakit biter zaten.
Makinenin sesi tedirgin ediyor bazılarını oda işin manyetik kısmı neydek.

Ağır hastalığı olan sürekli hastaneye giden, yatarak tedavi gören insanları düşününce mr tedirginliği o kadar basit kalıyorki iki gözüm için rahat olsun tanı için basit bir tarama diye düşün hep.

Sağduyudan ölmeyiz dimi la

Benim istediğim yüm fucut mr bi gircen bel boyun diz kafa her yere bakılsın

Gayet güzel bir menü gözüm,pilav çok göze batmiyor eksi'de görülmüş ee daha ne olsun ayollll:)

Yüz puan sana:)

nisan34 bende aç yattım oğlana süt verdim koca bebek bişeylerden korktu uyuyamadı.
Normalde acıkınca içerim süt yada sütlü kahve. Ama içmedim bozmayayım leptini deyü.

Şimdide bitki çayı içiyorum şişe yanımda suyumu bitirmeye çalışıyorum inat ettim 3 litreyi içicem.
Acıkır gibi oldum suya verdim kendimi sahte bir açlık olabilir diye. 5 saatimi doldurmadan bişey yememem lazım.

@MiuLego öyle yani

Sağduyunu yiriiim

Mr deyince tünel gibi alet canlanıyor gözümde,o'na tüm'den girmeye korkuyorumBenim koluma çekilecek dirsek altı bilegimin yanına,sadece kolumu uzatsam uzaktan olmamiiii

Deli yaaa napcan tüm vucud giripte,gereksiz ekşinn

Tek seferde temiz iş kızım bi hayal et bak

Oran buran ağrıyo dr dr geziyon hepsi mr istiyo sende yapıştırıyon aha her yerim diye y.o.l.c.u nasi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…