geçmiş olsun canım bende hiç çekinmedim bilmiyorum refah bir şekilde atlatırsın inşallahSağduyunu yiriiim
Mr deyince tünel gibi alet canlanıyor gözümde,o'na tüm'den girmeye korkuyorumBenim koluma çekilecek dirsek altı bilegimin yanına,sadece kolumu uzatsam uzaktan olmamiiii
Deli yaaa napcan tüm vucud giripte,gereksiz ekşinn
interneten bir bluz aldım 100 tl bluz resimde gördüğüm gibii fakat kumaş kalitesini pek beğenmedim herhalde burda sosyete pazarındanda daha uygunaa alınabilirdi gibi gibiii
niyeee :))Ya kızma nolur güldüm okuyunca
Tek seferde temiz iş kızım bi hayal et bak
Oran buran ağrıyo dr dr geziyon hepsi mr istiyo sende yapıştırıyon aha her yerim diye@y.o.l.c.u nasi fikir
geçmiş olsun canım bende hiç çekinmedim bilmiyorum refah bir şekilde atlatırsın inşallah
interneten bir bluz aldım 100 tl bluz resimde gördüğüm gibii fakat kumaş kalitesini pek beğenmedim herhalde burda sosyete pazarındanda daha uygunaa alınabilirdi gibi gibiii
ben tibet egzersizlerini çok seviyorum herkez farklı etki görüyor. bana etkisi gün içinde daha enerjik olmam birde benim duruşum biraz bozuktur, kambur dururum meselaa. tibeti yaptığım zaman duruşum yürüyüşüm bile değişiyor spor gibi değilde sağlık için egzersiz gibi düşünüyorum bir de yaş ve kilo itibari ile artık bana tibet ve yürüyüşyeter diyorum. tavsiye ederim yaniii insana kendini iyi hisetiriyor çakralarım açılıyor daha nolsun ( hoş çakralar açılınca ne oluyorsaTibet egzersizin faydasını görüyor musun kuzuum,güzel oturtun hayatında hiç birakma lütfen..
Hareket halinde olmanı küçümseme sakın,ne çok faydaları vardır evde oturmaktan iyidir mesela:)
değişim yapabiliyorumda gerek yok yada bir daha bakayım bilemiyorum neten giyim işinde yüzüm gülmedi gitti yaniii :)Netten alışverişin bu tarz sıkıntıları olabiliyor,iade edemiyor musun?
Ayy pazarlar ne çok severim,bilhassa köylü teyze ve amcaların oldugu pazarları..
diktirme yoluna gidicem artık bir bişey bulup alamıyorum faik sönmez, selin markaları 52 beden kıyafet yapıyor taktıkları kollar 38 beden sanki kollar olmuyor bedenler büyük. birde buluzlerin boyları yaa çok kısa yada diz altı yok yeni sezonda da bişey bulamadımBen de zara'dan beyendim birkaç birşeyler,sezon sonu oldugundan bedenleri kalmamiş
Şimdiden bahar ve yaz sezonu çıkmiş bilee,bakişmaktan öte'ye geçip beyendigim kıyafetleri giymek istiyorum ben artık yaaa
ben tibet egzersizlerini çok seviyorum herkez farklı etki görüyor. bana etkisi gün içinde daha enerjik olmam birde benim duruşum biraz bozuktur, kambur dururum meselaa. tibeti yaptığım zaman duruşum yürüyüşüm bile değişiyor spor gibi değilde sağlık için egzersiz gibi düşünüyorum bir de yaş ve kilo itibari ile artık bana tibet ve yürüyüşyeter diyorum. tavsiye ederim yaniii insana kendini iyi hisetiriyor çakralarım açılıyor daha nolsun ( hoş çakralar açılınca ne oluyorsa)
diktirme yoluna gidicem artık bir bişey bulup alamıyorum faik sönmez, selin markaları 52 beden kıyafet yapıyor taktıkları kollar 38 beden sanki kollar olmuyor bedenler büyük. birde buluzlerin boyları yaa çok kısa yada diz altı yok yeni sezonda da bişey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?