Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım bende hiç çekinmedim bilmiyorum refah bir şekilde atlatırsın inşallah

interneten bir bluz aldım 100 tl bluz resimde gördüğüm gibii fakat kumaş kalitesini pek beğenmedim herhalde burda sosyete pazarındanda daha uygunaa alınabilirdi gibi gibiii

Netten alışverişin bu tarz sıkıntıları olabiliyor,iade edemiyor musun?
Ayy pazarlar ne çok severim,bilhassa köylü teyze ve amcaların oldugu pazarları..

Tibet egzersizin faydasını görüyor musun kuzuum,güzel oturtun hayatında hiç birakma lütfen..
Hareket halinde olmanı küçümseme sakın,ne çok faydaları vardır evde oturmaktan iyidir mesela:)
ben tibet egzersizlerini çok seviyorum herkez farklı etki görüyor. bana etkisi gün içinde daha enerjik olmam birde benim duruşum biraz bozuktur, kambur dururum meselaa. tibeti yaptığım zaman duruşum yürüyüşüm bile değişiyor spor gibi değilde sağlık için egzersiz gibi düşünüyorum bir de yaş ve kilo itibari ile artık bana tibet ve yürüyüşyeter diyorum. tavsiye ederim yaniii insana kendini iyi hisetiriyor çakralarım açılıyor daha nolsun ( hoş çakralar açılınca ne oluyorsa )

Netten alışverişin bu tarz sıkıntıları olabiliyor,iade edemiyor musun?
Ayy pazarlar ne çok severim,bilhassa köylü teyze ve amcaların oldugu pazarları..
değişim yapabiliyorumda gerek yok yada bir daha bakayım bilemiyorum neten giyim işinde yüzüm gülmedi gitti yaniii :)

Ben de zara'dan beyendim birkaç birşeyler,sezon sonu oldugundan bedenleri kalmamiş
Şimdiden bahar ve yaz sezonu çıkmiş bilee,bakişmaktan öte'ye geçip beyendigim kıyafetleri giymek istiyorum ben artık yaaa
diktirme yoluna gidicem artık bir bişey bulup alamıyorum faik sönmez, selin markaları 52 beden kıyafet yapıyor taktıkları kollar 38 beden sanki kollar olmuyor bedenler büyük. birde buluzlerin boyları yaa çok kısa yada diz altı yok yeni sezonda da bişey bulamadım

Çakralar muhim,küçümsemeyelim nütfen:)

Ayy yuotube'den ben de bakıyım tibet egzersizlerine,heves ettim bian:)
Duruş bozukluklarına iyi geliyor demek,çok iyiymiş yakın arkadaşim muzdarip bu konudan ona da söyleyeyim..
Ne varmiş yaşinda ayol gencecik hatunsun,daha babanne annane olucaksınız:)

Sahi bir aday vardı dimi buse miydi adı?

Özel dikim en iyisi aslında güzel bir terzi bulunabiliyorsa tabi..
Burda beden sıkıntısı olmuyor her beden de kıyafet ve alternatifler mevcut fakat beden uysada taşiyabilmekte muhim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…