- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
gözlerimin içi yanıyor gece saat 2 ye doğru yattım sabahta 6 da bir uyandım sonra bir yarım saat kestirdiysemde olmadı çalışamıyorum uyumak istiyorum
güzel dikken terzim var hem kumaş hem dikim hazırdan pahalıya geliyor ama iyi oluyor banada terzi yolları görünüyor sankiiiÖzel dikim en iyisi aslında güzel bir terzi bulunabiliyorsa tabi..
Burda beden sıkıntısı olmuyor her beden de kıyafet ve alternatifler mevcut fakat beden uysada taşiyabilmekte muhim:)
biii denemek lazım tabi ben çok seviyorum. bi şekilde faydasını göreceğine eminim ! üçer sayıyla başlıyorsun her bir hafta dolduğunda 2 sayı fazlalaştırıyorsun taki 21 sayısını bulana kadar ama ben hiç bir zaman 21 e çıkamadım şu anda 7 tekrarla gidiyorum...Çakralar muhim,küçümsemeyelim nütfen:)
Ayy yuotube'den ben de bakıyım tibet egzersizlerine,heves ettim bian:)
Duruş bozukluklarına iyi geliyor demek,çok iyiymiş yakın arkadaşim muzdarip bu konudan ona da söyleyeyim..
Ne varmiş yaşinda ayol gencecik hatunsun,daha babanne annane olucaksınız:)
Sahi bir aday vardı dimi buse miydi adı?
YENA topraaam jet sosyete'yi izliyor musun,sevdin mi?
Ben beyendim ilayda ve alara'yı özellikle:) Diger karakterlerde zamanla oturur sanırım..
Engin günaydın,Gonca vuslateri de olsaydı keşke..
Tam başladım deyip yalan söylemeyin ama dunki psikolojim değişti:) misafir geldi acayip yoğun ve yorucuydu yarın da diş randevum var evde olmayacağım ama veda edeceğim abur cubura ve spora başlayacağım:)syns napaysın günün nasıl geçiyor dün sözleşmiştik bu gün biraz daha frnliyebildinmi kendini ?
Süpermiş ya74FRIDA direk bu geldi aklıma ondan güldüm
Eki Görüntüle 2123135
Amann hiç deme öyle çarşı pazar gezmeyi sevmem bide olmuyorya bişey c&a nın mağazasında bulmuştum bişeyler sevindim haliyle kısmetime mağaza kapandı ve yok başka burda anca lcw orda da teyze de alıyo aynısını bi mont aldım dışarda tv de herkeste aynısı yadiktirme yoluna gidicem artık bir bişey bulup alamıyorum faik sönmez, selin markaları 52 beden kıyafet yapıyor taktıkları kollar 38 beden sanki kollar olmuyor bedenler büyük. birde buluzlerin boyları yaa çok kısa yada diz altı yok yeni sezonda da bişey bulamadım
Bizimde hep düğünler var hem anne tarafım hemde baba tarafından kuzenlerim nişanlandı yani tüm akraba görecek kv tarafında gene yazın dugun var onlarıda da geçtim kaynım bekar birini bulsalar elti olarak ne giyinecem hiççç bilmiyorummmKuzenimin dügünü var sonbaharda,şimdiden tüm akrabalar kıyafet alışverişi elbise dikimi vb şeylere başkadılar bile..
Ben de zayıflamalıyım,yaşima uygun şık ve zarif bir abiye giymeliyim..
Olmalı,başarmalıyımm
Benim terzim yok bir kere birine du bir elbise tarif ettin acayip fiyat çıkardı vazgeçtimgüzel dikken terzim var hem kumaş hem dikim hazırdan pahalıya geliyor ama iyi oluyor banada terzi yolları görünüyor sankiii
Bana çok gelmedi canım bir kahvaltıda tereyağ pekmez falan fazlalık geldi biri olabilirdi en azından ama onun dışında çok degil gibi spor da yapmışsın super:)Bugün yediklerim
Kah 2 gün kurusu kayisi
.bikac d.ekmek 2 közlenmis biber
8.10 tane zeytin.
1 yemek k.tahin+pekme
. 1 lokma bal +tereyagi
2.kaşık yogurt
salata(esim cok sever ve yapar kahvaltıda)
1 elma(bebise gıdaya basladk.ordankalan)
Ara bikac tane ceviz
Öğlen 1.5 cay bardagiyla yapılmış bol yesillikli kısır 2b.ayran
Ara turk kahvesi (en son 20 gün once falan icmistim.)bikac kuru incir kuru dut
Aksam birazdan yemeyi düşünüyorum 1.5 tabak etli az nohutlu bamya
Bugun ne kadar cok yemisim yaz yaz bitmedi.
Emzirdigim icin herseyi yiyemiyorum.esime nohut yemegi yaptm kendim icin de bamya.ve bebiste laktoz alerjisi çıktığı icin süt ürünlerini istedigim kadar tuketemiyorum..sabah da 3 mile leslie yaptm cok şükür.cuma günübiseylere kızınca hırsımi 2 tane çikolata gofretten almış olabilirim.
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. hava güzel olursa parka filan gidersiniz :)Iyi geceler kizlarrr
Dun kintrole gittim faaulyenin durumu iyi cok sukur edepli cocugum benim cinsiyetini gostermedi ben zaten bir sonraki kintrolde anca belli olur diye dusunuyordum 2 hafta sonra yine cagirdi
Yrn kizlari alerji bolumune goturcem kontrol icin arkadasla beraber o da kozlaeini alacak 4 cocukla isimiz erken biterse biraz gezeriz diyoruz nasil olacaksa tabi ☺
Canım benim oğlan öyle her şeyini anlatmıyor bana birliktete yaşamadığımız için götüşüyorlarmı bilmiyorum. biraz seni evlendirelim diye baskı yapınca olanıda anlatmıyor artık. geçen yaz geldiğinde durmadan bir kızla konuşuyordu prensesim diye kayıtlıydı buse olduğunu düşünüyorum. yapı olarakta böyle benimkide arkadaşlarını filanda oldum olası pek eve filan getirmezdi hiç. ısrar ettim getir tanışalım filan diye yılbaşında geldi 3 gün kaldı yaa getir buseyi tanışalım dedim önce olmaz dedi ben ısrar edincede ailesiyle dedi öyle işte :)Çakralar muhim,küçümsemeyelim nütfen:)
Ayy yuotube'den ben de bakıyım tibet egzersizlerine,heves ettim bian:)
Duruş bozukluklarına iyi geliyor demek,çok iyiymiş yakın arkadaşim muzdarip bu konudan ona da söyleyeyim..
Ne varmiş yaşinda ayol gencecik hatunsun,daha babanne annane olucaksınız:)
Sahi bir aday vardı dimi buse miydi adı?
Maşallah canım iyi ol hep ,bu kez erkek olursa tadından yenmez :)) hayırlısı olsun kuzuIyi geceler kizlarrr
Dun kintrole gittim faaulyenin durumu iyi cok sukur edepli cocugum benim cinsiyetini gostermedi ben zaten bir sonraki kintrolde anca belli olur diye dusunuyordum 2 hafta sonra yine cagirdi
Yrn kizlari alerji bolumune goturcem kontrol icin arkadasla beraber o da kozlaeini alacak 4 cocukla isimiz erken biterse biraz gezeriz diyoruz nasil olacaksa tabi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?