Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Özel dikim en iyisi aslında güzel bir terzi bulunabiliyorsa tabi..
Burda beden sıkıntısı olmuyor her beden de kıyafet ve alternatifler mevcut fakat beden uysada taşiyabilmekte muhim:)
güzel dikken terzim var hem kumaş hem dikim hazırdan pahalıya geliyor ama iyi oluyor banada terzi yolları görünüyor sankiii

biii denemek lazım tabi ben çok seviyorum. bi şekilde faydasını göreceğine eminim ! üçer sayıyla başlıyorsun her bir hafta dolduğunda 2 sayı fazlalaştırıyorsun taki 21 sayısını bulana kadar ama ben hiç bir zaman 21 e çıkamadım şu anda 7 tekrarla gidiyorum...

YENA topraaam jet sosyete'yi izliyor musun,sevdin mi?
Ben beyendim ilayda ve alara'yı özellikle:) Diger karakterlerde zamanla oturur sanırım..

Engin günaydın,Gonca vuslateri de olsaydı keşke..

Izlemezmiyim. . Aynen, favorim. Ilayda :)
Prenses diananin Çin malı gibi :)
Gülse de iyi bence. Özellikle annelikle ilgili atıfları :)

Topraam atla gel kahve içek. Dışarıda isim vardı onları halletmeden kendime kahve ismarladim :) hem dinleniyorum hem size bakayım dedim :)
ISILDURU koş kız rumeli bistrodayim :)

Bugün yediklerim
Kah 2 gün kurusu kayisi
.bikac d.ekmek 2 közlenmis biber
8.10 tane zeytin.
1 yemek k.tahin+pekme
. 1 lokma bal +tereyagi
2.kaşık yogurt
salata(esim cok sever ve yapar kahvaltıda)
1 elma(bebise gıdaya basladk.ordankalan)

Ara bikac tane ceviz

Öğlen 1.5 cay bardagiyla yapılmış bol yesillikli kısır 2b.ayran

Ara turk kahvesi (en son 20 gün once falan icmistim.)bikac kuru incir kuru dut

Aksam birazdan yemeyi düşünüyorum 1.5 tabak etli az nohutlu bamya

Bugun ne kadar cok yemisim yaz yaz bitmedi.
Emzirdigim icin herseyi yiyemiyorum.esime nohut yemegi yaptm kendim icin de bamya.ve bebiste laktoz alerjisi çıktığı icin süt ürünlerini istedigim kadar tuketemiyorum..sabah da 3 mile leslie yaptm cok şükür.cuma günübiseylere kızınca hırsımi 2 tane çikolata gofretten almış olabilirim.

salı günü menüm gelsin

sabah 08.40
peynir
5 yeşil zeytin
1 tk cevizli baharatlı acı biber salçası

1,5 ceviz
domates biber
1 dilim balkabaklı siyez ekmeği

öğlen 12.30
peynir
8 yeşil zeytin
1 tk cevizli baharatlı acı biber salçası
domates biber
1,5 kk balkabaklı muffin (badem unlu)
1 dilim balkabaklı siyez ekmeği

ara 15.30

1 kuru kayısı
3 çiğ fındık

200 mlt kefir

akşam 19.15
kazan kebabı
kırmızı lahana salatası
2 lokma ekmek
1/2 kk peynir

yatana kadar 2,5 lt su
sabah sade Türk kahvesi
öğlen 2 kupa oolong çayı limonla
akşam kabuk tarçın çayı limonla

30 dk tempolu yürüyüş

syns napaysın günün nasıl geçiyor dün sözleşmiştik bu gün biraz daha frnliyebildinmi kendini ?
Tam başladım deyip yalan söylemeyin ama dunki psikolojim değişti:) misafir geldi acayip yoğun ve yorucuydu yarın da diş randevum var evde olmayacağım ama veda edeceğim abur cubura ve spora başlayacağım:)

Süpermiş ya

Amann hiç deme öyle çarşı pazar gezmeyi sevmem bide olmuyorya bişey c&a nın mağazasında bulmuştum bişeyler sevindim haliyle kısmetime mağaza kapandı ve yok başka burda anca lcw orda da teyze de alıyo aynısını bi mont aldım dışarda tv de herkeste aynısı ya

Bizimde hep düğünler var hem anne tarafım hemde baba tarafından kuzenlerim nişanlandı yani tüm akraba görecek kv tarafında gene yazın dugun var onlarıda da geçtim kaynım bekar birini bulsalar elti olarak ne giyinecem hiççç bilmiyorummm

güzel dikken terzim var hem kumaş hem dikim hazırdan pahalıya geliyor ama iyi oluyor banada terzi yolları görünüyor sankiii
Benim terzim yok bir kere birine du bir elbise tarif ettin acayip fiyat çıkardı vazgeçtim

Bana çok gelmedi canım bir kahvaltıda tereyağ pekmez falan fazlalık geldi biri olabilirdi en azından ama onun dışında çok degil gibi spor da yapmışsın super:)

Iyi geceler kizlarrr

Dun kintrole gittim faaulyenin durumu iyi cok sukur edepli cocugum benim cinsiyetini gostermedi ben zaten bir sonraki kintrolde anca belli olur diye dusunuyordum 2 hafta sonra yine cagirdi

Yrn kizlari alerji bolumune goturcem kontrol icin arkadasla beraber o da kozlaeini alacak 4 cocukla isimiz erken biterse biraz gezeriz diyoruz nasil olacaksa tabi ☺

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. hava güzel olursa parka filan gidersiniz :)

Bende listemi yazayım

Kahvaltı 2 dilim ekmek bir yumurta
Peynir, domates, salatalık, 3 zeytin

Ara: yarım muz, 10 adet bağdem

Öğlen : bir tabak pazı kavurması, 3 kaşık yoğurt
Bir dilim ekmek

Ara: yarım armut, 3 kaşık koyun yoğurdu

Akşam bayağı geç oldu : 2 haşlanmış yumurta,
2 kk peynir 4 adet kadar keçi boynuzu ve avuç içi kadar fındık

Akşam yemeğinin bayağı geç olması dışında günüm güzeldi :)

Kahvaltılarımda bir bardak yeşil salama çay içiyorum. gün içinde kahvede tüketiyorum yapabilirsem ekstra yeşil çayda içmeye çalışıyorum

Canım benim oğlan öyle her şeyini anlatmıyor bana birliktete yaşamadığımız için götüşüyorlarmı bilmiyorum. biraz seni evlendirelim diye baskı yapınca olanıda anlatmıyor artık. geçen yaz geldiğinde durmadan bir kızla konuşuyordu prensesim diye kayıtlıydı buse olduğunu düşünüyorum. yapı olarakta böyle benimkide arkadaşlarını filanda oldum olası pek eve filan getirmezdi hiç. ısrar ettim getir tanışalım filan diye yılbaşında geldi 3 gün kaldı yaa getir buseyi tanışalım dedim önce olmaz dedi ben ısrar edincede ailesiyle dedi öyle işte :)

Bir gelişme olursa yazarım size nisan sonu gibi sezonu bitirip eve gelicek zaten :)

Maşallah canım iyi ol hep ,bu kez erkek olursa tadından yenmez :)) hayırlısı olsun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…