Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kazan kebabı patlıcanlı Kıymalı olan bir yemek dimi.?
Yanılmıyorsam urfa yemeği
Afiyet olsun. Çok emek harciyorsun beslenme konusunda inş karşılığını görürsün. Zayiflamaktan öte sağlıklı ve organik beslenmeye baş koymussun

Gözünüz Aydin sağlıkla gelsin fasulyemiz inşallah

Benim kızda ben de prensesim diye kayıtlı :)

Oğlana niye ısrar ediyirsunuzki evlen diye bence erken daha..Bırakın ne zaman isterse o zaman evlensin :)

Çok tersiz doğru ve epey uzak...

Günaydın bugünlerde istah patlaması yasiyrm resmen.bu haftadan pek umutlu degilim.koca kişisi gece vakti 7 dilim baklava yedi karşımda cok israr etti yemedim sadece bugun ara ogunde 1d yedim bakalm sonuc ne olacak. @HasibeG bebisin iyi olmasına sevindim bidahaki kontrole ogrenisrsin cinsiyeti. sağlıkla kavus canm

Günaydın

Tartımın iyi bir tekmeye ihtiyacı var

Nefsimle uğraşıyorum zaten bide tartının tekrar pazartesiye dönmesi sinirimi bozuyo ya
İki gün dikkat edersen cuma eksi görebilirsin belki.pes etme hemen.15 mayısı düşün. .en fazla kilo verenin mi olacak hediyeler?bi de ödülleri merak ettim açıkçası.

Neden olmasın hosgeldin kedinden bahsedermisin
Tabi 23 yaşındayim evliyim bi kızım 3 buçuk yaşında doğumdan sonra aşırı kilo aldım 35 kilo kadar senelerdir uğraşıyorum bir türlü veremiyorum toplumun baskısı ve sağlık sorunları ile tekrardan kilo vermeye çalışıcam ins bu sefer olur

diyet deyince niçın ilk ben geliyorumki aklına şişkomuyum ben....

Tek seferde temiz iş kızım bi hayal et bak

Oran buran ağrıyo dr dr geziyon hepsi mr istiyo sende yapıştırıyon aha her yerim diye y.o.l.c.u nasi fikir

bencede süper fikir....

Merhaba kızlar

@mavipatikler nerdesin kuzu bi ses ver

serguzestt hoşgeldin aramıza

Mönü yazmıyorum ama iyi gidiyor kaçamak yok gibi diyebilirim. Yalnız dün bi ısırık kuruyemisli barlar varya ondan yedim.
Bu benim eş kişisi diyetimi baltalamaya calisiyo artık tamamen kanaat getirdim en hayır diyemediğim şeyleri getiriyor önüme. baktı ki bu sefer basaricak gibi gorunuyo ne yaparım da engel olurum derdinde
İstediğin kadar uğraş el mi yaman bey mi göreceksin
Haftasonu da yediklerime dikkat etsem daha fazla kilo verebilirim gel gör ki düzenim şaşıyo.
Aylik 2 kilo hedef koydum kendime fazlası giderse ne ala. 1 yılda 24 kilo ohhh miss

Hoş buldum teşekkür ederim tartı günleri ne zmn

Selamlar,sevgiler
Bu sira ufak ufak ekmek(tandir lavaşı) kaçamaği disinda pek kacamağım olmadi. Ha birde dun kuçuk bir tabak makarna salatasi yedim. Yuzme gunlerim ve saatlerim degisti,o yuzden hergun okuldan eve 20 dk yuruyorum( az ama bu kadar yapabiliyorum) hafta sonlari da yuzme+ yürüyüş şeklinde devam edecem. Birde günlük koşturmaca
Kilo verişim istediğim gibi değil, sanırım kas yapiyorum ( oyle avutayim kendimi) bir ileri bir geri gidip geliyorum. Perşembeden korkuyorum,hep bozuyorum o gün.

Kazan kebabı patlıcanlı Kıymalı olan bir yemek dimi.?
Yanılmıyorsam urfa yemeği
Afiyet olsun. Çok emek harciyorsun beslenme konusunda inş karşılığını görürsün. Zayiflamaktan öte sağlıklı ve organik beslenmeye baş koymuşsun
dilim patlıcanların arasına ekmeksiz köfte canım. sanırım antepti. saol çok lezzetli tavsiye ederim. valla yena Allah biliyor zayıflamayı çok istiyorum ama sağlıklı beslenerek. sağlık hepsinden önemli. yoksa tek başına zayıflığın kıymeti yok.
haftasonu aldım ben de new life ın K vitaminine başladım.

çarşamba günü menüm gelsinnn

sabah 08.40
3 adet peynirli pankek (1 yumurta, 2 yk siyez unu, 2 yk kefir, tulum peyniri, maydanoz toplam 4 adet çıktı 3 ünü yedim)
8 yeşil zeytin
domates biber

ara 12.15
1,5 kk balkabaklı muffin (badem unlu)

öğlen 13.30
kazan kebabı
ev yoğurdu

ara 16.00
1 Türk kahvesi fincanı çekirdek

akşam 19.15
mantarlı biberli tavuk sote
salata

ara 21.00
100 mlt kefir

yatana kadar 2,5 lt su
sabah ve öğle sade Türk kahvesi
akşam 2 kupa beyaz çay limonla

40+25= 65 dk tempolu yürüyüş

Yani bilmiyorum nilüş yaşı 26 evet erken ama 30 u geçerse zorlanırız. birde kız hazır ve belliyse uzatmanın manası yok diye düşünüyorum. çok uzun ilişkilerde bir pürüz çıkıyor zaten bizi dinlediğide yok ben kendi kendime düşüncemi paylaşıyorum yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…