Kazan kebabı patlıcanlı Kıymalı olan bir yemek dimi.?salı günü menüm gelsin
sabah 08.40
peynir
5 yeşil zeytin
1 tk cevizli baharatlı acı biber salçası
1,5 ceviz
domates biber
1 dilim balkabaklı siyez ekmeği
öğlen 12.30
peynir
8 yeşil zeytin
1 tk cevizli baharatlı acı biber salçası
domates biber
1,5 kk balkabaklı muffin (badem unlu)
1 dilim balkabaklı siyez ekmeği
ara 15.30
1 kuru kayısı
3 çiğ fındık
200 mlt kefir
akşam 19.15
kazan kebabı
kırmızı lahana salatası
2 lokma ekmek
1/2 kk peynir
yatana kadar 2,5 lt su
sabah sade Türk kahvesi
öğlen 2 kupa oolong çayı limonla
akşam kabuk tarçın çayı limonla
30 dk tempolu yürüyüş
Iyi geceler kizlarrr
Dun kintrole gittim faaulyenin durumu iyi cok sukur edepli cocugum benim cinsiyetini gostermedi ben zaten bir sonraki kintrolde anca belli olur diye dusunuyordum 2 hafta sonra yine cagirdi
Yrn kizlari alerji bolumune goturcem kontrol icin arkadasla beraber o da kozlaeini alacak 4 cocukla isimiz erken biterse biraz gezeriz diyoruz nasil olacaksa tabi ☺
Canım benim oğlan öyle her şeyini anlatmıyor bana birliktete yaşamadığımız için götüşüyorlarmı bilmiyorum. biraz seni evlendirelim diye baskı yapınca olanıda anlatmıyor artık. geçen yaz geldiğinde durmadan bir kızla konuşuyordu prensesim diye kayıtlıydı buse olduğunu düşünüyorum. yapı olarakta böyle benimkide arkadaşlarını filanda oldum olası pek eve filan getirmezdi hiç. ısrar ettim getir tanışalım filan diye yılbaşında geldi 3 gün kaldı yaa getir buseyi tanışalım dedim önce olmaz dedi ben ısrar edincede ailesiyle dedi öyle işte :)
Bir gelişme olursa yazarım size nisan sonu gibi sezonu bitirip eve gelicek zaten :)
YENA canım Buca'da senin dediğin yer cano o tarafa yolum hiç dusmuyor eskiden olsa yemek yediğin yerde evim vardı gidip geliyordum çarşınin göbeği olduğu için hoşuma gidiyordu sattığım dan beri hiç gitmedim üç yıl oldu
İki gün dikkat edersen cuma eksi görebilirsin belki.pes etme hemen.15 mayısı düşün. .en fazla kilo verenin mi olacak hediyeler?bi de ödülleri merak ettim açıkçası.Günaydın
Tartımın iyi bir tekmeye ihtiyacı var
Nefsimle uğraşıyorum zaten bide tartının tekrar pazartesiye dönmesi sinirimi bozuyo ya
Neden olmasın hosgeldin kedinden bahsedermisinArkadaşlar merhaba 100 kilonun uzerindeyim aranıza katılabilir miyim
Tabi 23 yaşındayim evliyim bi kızım 3 buçuk yaşında doğumdan sonra aşırı kilo aldım 35 kilo kadar senelerdir uğraşıyorum bir türlü veremiyorum toplumun baskısı ve sağlık sorunları ile tekrardan kilo vermeye çalışıcam ins bu sefer olurNeden olmasın hosgeldin kedinden bahsedermisin
Canlar hepinizi seviyorum,basta ben olmak üzre hepimiz canlandiralim kendimizi topigimizi olur muu..Birseyler yapalim mesela,yeni kurallar mi koysak hergün paylasim,menü yazma gibi..
y.o.l.c.u hergaf @asumanzeynep @Davina @cydnz_1 @OGULCUKLARIM @zeze_84 @simeranya7 ISILDURU @mavipatikler YENA Bonus 74FRIDA @cakil80 @syns @malipina @eboe @Nur1835 veeee tabisi tembel @Amethyst_1 :)
Nickini unuttugum canlar,af ola
Tek seferde temiz iş kızım bi hayal et bak
Oran buran ağrıyo dr dr geziyon hepsi mr istiyo sende yapıştırıyon aha her yerim diyey.o.l.c.u nasi fikir
Hoş buldum teşekkür ederim tartı günleri ne zmnMerhaba kızlar
@mavipatikler nerdesin kuzu bi ses ver
serguzestt hoşgeldin aramıza
Mönü yazmıyorum ama iyi gidiyor kaçamak yok gibi diyebilirim. Yalnız dün bi ısırık kuruyemisli barlar varya ondan yedim.
Bu benim eş kişisi diyetimi baltalamaya calisiyo artık tamamen kanaat getirdim en hayır diyemediğim şeyleri getiriyor önüme. baktı ki bu sefer basaricak gibi gorunuyo ne yaparım da engel olurum derdinde
İstediğin kadar uğraş el mi yaman bey mi göreceksin
Haftasonu da yediklerime dikkat etsem daha fazla kilo verebilirim gel gör ki düzenim şaşıyo.
Aylik 2 kilo hedef koydum kendime fazlası giderse ne ala. 1 yılda 24 kilo ohhh miss
Hoş buldum teşekkür ederim tartı günleri ne zmn
Teşekkür ederimTartı günümüz cuma
İki hafta düzenli bildirimde sonra listeye girebiliyosun
Kazan kebabı patlıcanlı Kıymalı olan bir yemek dimi.?
dilim patlıcanların arasına ekmeksiz köfte canım. sanırım antepti. saol çok lezzetli tavsiye ederim. valla yena Allah biliyor zayıflamayı çok istiyorum ama sağlıklı beslenerek. sağlık hepsinden önemli. yoksa tek başına zayıflığın kıymeti yok.Yanılmıyorsam urfa yemeği
Afiyet olsun. Çok emek harciyorsun beslenme konusunda inş karşılığını görürsün. Zayiflamaktan öte sağlıklı ve organik beslenmeye baş koymuşsun
Hosgeldiniz azminiz daik olsun.Arkadaşlar merhaba 100 kilonun uzerindeyim aranıza katılabilir miyim
Yani bilmiyorum nilüş yaşı 26 evet erken ama 30 u geçerse zorlanırız. birde kız hazır ve belliyse uzatmanın manası yok diye düşünüyorum. çok uzun ilişkilerde bir pürüz çıkıyor zaten bizi dinlediğide yok ben kendi kendime düşüncemi paylaşıyorum yaniiKazan kebabı patlıcanlı Kıymalı olan bir yemek dimi.?
Yanılmıyorsam urfa yemeği
Afiyet olsun. Çok emek harciyorsun beslenme konusunda inş karşılığını görürsün. Zayiflamaktan öte sağlıklı ve organik beslenmeye baş koymussun
Gözünüz Aydin sağlıkla gelsin fasulyemiz inşallah
Benim kızda ben de prensesim diye kayıtlı :)
Oğlana niye ısrar ediyirsunuzki evlen diye bence erken daha..Bırakın ne zaman isterse o zaman evlensin :)
Çok tersiz doğru ve epey uzak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?