Hoşgeldin tatlış :)Hoş buldum teşekkür ederim tartı günleri ne zmn
Canım son 3 gündür yazdığım listeler gibi beslenebilirsen değişiklik olur. sen iki öğün Karatay tarzı besleniyordun bir değişiklik yapmak lazım demek ki bende eski yaptıklarımı yapınca kilo veremiyorum. çok zorlaştı şu son üç gün gibi beslenmeliyim.....Gunaydin canolar
@Bonus canım sabah erken kalktım metoyu uyandırdım bitki çayı da içiyorum dünden beri hadi hayırlısı bu sabah gene ibre hiccc oynamıştı
(
dilim patlıcanların arasına ekmeksiz köfte canım. sanırım antepti. saol çok lezzetli tavsiye ederim. valla yena Allah biliyor zayıflamayı çok istiyorum ama sağlıklı beslenerek. sağlık hepsinden önemli. yoksa tek başına zayıflığın kıymeti yok.
haftasonu aldım ben de new life ın K vitaminine başladım.
Yani bilmiyorum nilüş yaşı 26 evet erken ama 30 u geçerse zorlanırız. birde kız hazır ve belliyse uzatmanın manası yok diye düşünüyorum. çok uzun ilişkilerde bir pürüz çıkıyor zaten bizi dinlediğide yok ben kendi kendime düşüncemi paylaşıyorum yanii
Tabi 23 yaşındayim evliyim bi kızım 3 buçuk yaşında doğumdan sonra aşırı kilo aldım 35 kilo kadar senelerdir uğraşıyorum bir türlü veremiyorum toplumun baskısı ve sağlık sorunları ile tekrardan kilo vermeye çalışıcam ins bu sefer olur
Teşekkür ederimHosgeldiniz azminiz daik olsun.
Teşekkür ederim hoş buldum :))hoşgeldin aramıza
İyi akşamlar kızlar
Günün mönüsü
Sabah
2 yumurtayla yapılmış menemen
2 dilim ekmek
15 kara üzüm
2-3 ceviz
Aksam
1 tabak nohut
Daha bişi yemek istemiyorum inş başarılı olurum. Zira haftasonu yeterince yedim
@mavipatikler tatlım bana zayıflama konusunda koçluk yapar misin?
Maşani da al öyle gelyediğim ekmeğe içtiğim suya yaptığım spora her bişeyime karış kilo vermem laziiiiiiiiiiiimmm
@YENA güzel dileklerin için teşekkür ederim. Oglusuna mutlu yillar
Burdayım canımMerhaba kızlar
H Himal_ nerdesin kuzu bi ses ver
serguzestt hoşgeldin aramıza
Mönü yazmıyorum ama iyi gidiyor kaçamak yok gibi diyebilirim. Yalnız dün bi ısırık kuruyemisli barlar varya ondan yedim.
Bu benim eş kişisi diyetimi baltalamaya calisiyo artık tamamen kanaat getirdim en hayır diyemediğim şeyleri getiriyor önüme. baktı ki bu sefer basaricak gibi gorunuyo ne yaparım da engel olurum derdinde
İstediğin kadar uğraş el mi yaman bey mi göreceksin
Haftasonu da yediklerime dikkat etsem daha fazla kilo verebilirim gel gör ki düzenim şaşıyo.
Aylik 2 kilo hedef koydum kendime fazlası giderse ne ala. 1 yılda 24 kilo ohhh miss
Burdayım canımhastaydım cok şükür iyileştimmmm bu yıl 5. Bademcik iltihaplası geçirdiğim bademciğimin alınması gerekio ve ben bunun bi kac gun yıyememe. Kısmında zayıflamanın hayalini kuruyorum bu ara ders calısmaya baslıycam 2 dersim var nisan ortası ve hazıran bası sınavlar spor fln hagetire
Yaparım tabi canım koçluk ama suan bende iyi gidiyorsun. Ben su sekilde zayıfladım 6 ogun yedim spor zaman zaman bulgur pilavı dahil karbon hidrat yemedim cavdar ekmeği vs yedim sadece. sebze bakliyat meyve et süt ürünü yumurta vs yedim az yag ile patates havuç muz yemedim mısır kestane de tatlı borek corek saymıyorum zaten.
bozdum aralarda yok sayıp devam ettim
Aralarda meyve kahve acsam yogurt leblebi
simdi ole sıkı deilim malesef ondan veremiyorum. Sen ne yapmamı istediğini soyle ben seve seve yaparı tatlım
İkiside tarih dersi kafam almıo unutuyorum bıde ama ikisini versem diplomamı alıcam inş.İlla ameliyat olman mi gerekiyo? Başka yolu yok mu?
Vizelere bir ay var rahat rahat yetistirirsin derslerini lanet bi ders değilse tabi
Şimcik günlük 2 buçuk 3 litre suyunu içtin mi
Yeşilçay içildi mi
Spor yaptın mi
Gibi her Allahın günü durt beni
Kaçamak yaptıgimda spor cezası veya ertesi güne ac kalma cezası ver
Arkadaşlar merhaba 100 kilonun uzerindeyim aranıza katılabilir miyim
diyet deyince niçın ilk ben geliyorumki aklına şişkomuyum ben....
bencede süper fikir....
Canım benim oğlan öyle her şeyini anlatmıyor bana birliktete yaşamadığımız için götüşüyorlarmı bilmiyorum. biraz seni evlendirelim diye baskı yapınca olanıda anlatmıyor artık. geçen yaz geldiğinde durmadan bir kızla konuşuyordu prensesim diye kayıtlıydı buse olduğunu düşünüyorum. yapı olarakta böyle benimkide arkadaşlarını filanda oldum olası pek eve filan getirmezdi hiç. ısrar ettim getir tanışalım filan diye yılbaşında geldi 3 gün kaldı yaa getir buseyi tanışalım dedim önce olmaz dedi ben ısrar edincede ailesiyle dedi öyle işte :)
Bir gelişme olursa yazarım size nisan sonu gibi sezonu bitirip eve gelicek zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?