Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende neler yedim bu gün yazayım

Kahvaltı : bir buçuk yumurtadan kaymaklı omlet, peynir, 5 adet zeytin, 2 dilim ekmek, domates, salatalık

Ara: bir elma

Öğlen : bir tabak taze fasulye, bir kase yoğurt

Ara: avuç içi kadar yaban mersini ve fındık. Bir bardak süt

Akşam : 5 köfte kadar tavuk ızgara , bir kase salata, 2 kaşık yoğurt

Çay yanında 3 adet kayısı

Akşam yemeğinin geç yenmesi dışında iyi bir gündü

Gunaydin canolar
@Bonus canım sabah erken kalktım metoyu uyandırdım bitki çayı da içiyorum dünden beri hadi hayırlısı bu sabah gene ibre hiccc oynamıştı
(
Canım son 3 gündür yazdığım listeler gibi beslenebilirsen değişiklik olur. sen iki öğün Karatay tarzı besleniyordun bir değişiklik yapmak lazım demek ki bende eski yaptıklarımı yapınca kilo veremiyorum. çok zorlaştı şu son üç gün gibi beslenmeliyim.....

Biliyorum yapıyorum bende hafif ve doyurucu bir yemek..
Aynı formda fırınlanınca tepsi kebabı oluyor :)
PAtlıcan mevsimi olmadığı için yazı bekliyorum .

Hayırlısı olsun nasip kımset aynı zaman da bu işler...

Menu paylaşayım bugün

Sabah,
1 yumurta
Zeytin
2 çatal lor ve reçel
Yarım dilim ekmek

Ara,
1 parça pestil
Ceviz
Kahve

Öğle,
Zeytinyagli pırasa
2 kaşık yoğurt

Ara,
1 avuç çekirdek
2 çilek

Akşam
Mercimek çorba

Ara,
Yarım portakal
Yarım elma

110 dk plates artı yürüyüş

hoşgeldin aramıza

Burdayım canım hastaydım cok şükür iyileştimmmm bu yıl 5. Bademcik iltihaplası geçirdiğim bademciğimin alınması gerekio ve ben bunun bi kac gun yıyememe. Kısmında zayıflamanın hayalini kuruyorum bu ara ders calısmaya baslıycam 2 dersim var nisan ortası ve hazıran bası sınavlar spor fln hagetire
Yaparım tabi canım koçluk ama suan bende iyi gidiyorsun. Ben su sekilde zayıfladım 6 ogun yedim spor zaman zaman bulgur pilavı dahil karbon hidrat yemedim cavdar ekmeği vs yedim sadece. sebze bakliyat meyve et süt ürünü yumurta vs yedim az yag ile patates havuç muz yemedim mısır kestane de tatlı borek corek saymıyorum zaten.
bozdum aralarda yok sayıp devam ettim
Aralarda meyve kahve acsam yogurt leblebi
simdi ole sıkı deilim malesef ondan veremiyorum. Sen ne yapmamı istediğini soyle ben seve seve yaparı tatlım

İlla ameliyat olman mi gerekiyo? Başka yolu yok mu?
Vizelere bir ay var rahat rahat yetistirirsin derslerini lanet bi ders değilse tabi

Şimcik günlük 2 buçuk 3 litre suyunu içtin mi
Yeşilçay içildi mi
Spor yaptın mi
Gibi her Allahın günü durt beni
Kaçamak yaptıgimda spor cezası veya ertesi güne ac kalma cezası ver

İkiside tarih dersi kafam almıo unutuyorum bıde ama ikisini versem diplomamı alıcam inş.
Masallah sen gayet iyi gidiyosun tam gaz devam ben senden şevk alayım

Canim benim erken sanki henüz evlilik için,belki taniştirdiginda evlilik için baski yapabileceginizi düşünüyorsa taniştirmaktan kaçiyor olabilir..
En uygun zamanda herşey arzu ettiginiz gibi olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…