- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Uuuuu süper.hem kilo hem spor tebrikler.Kilom 65 sabit
Spor 550 dk.
Bonus kilo durumum vahim 99 olmayı başardım kendime ne desem az bir haftada 2 kilo bugün akşam menülerimi kesin yazayım böyle nereye gidiyorum bilemedim
Nedir bu anlamıyorum sakız gibi çiğne çiğne hep aynı en zoru başlamak başlayınca düşe kalka gidiyoruz ama bırakıp hep başa dönmeler yok muOff aynı dert hepimizde. Bi ucundan tutucaz ve az kaçırsakta bozmıycaz yoksa sonu daha kötü oluyo.
Nedir bu anlamıyorum sakız gibi çiğne çiğne hep aynı en zoru başlamak başlayınca düşe kalka gidiyoruz ama bırakıp hep başa dönmeler yok mu
Nice saglıklık huzurlu yaslara bonuscumm
Hayırlı cumalar
Spor yok
Kilo 76.5
Pazartesi recebin ilk günü orucu var tutmak isteyen olursa hatırlatayımm dedim
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. hava güzel olursa parka filan gidersiniz :)
Maşallah canım iyi ol hep ,bu kez erkek olursa tadından yenmez :)) hayırlısı olsun kuzu
Kazan kebabı patlıcanlı Kıymalı olan bir yemek dimi.?
Yanılmıyorsam urfa yemeği
Afiyet olsun. Çok emek harciyorsun beslenme konusunda inş karşılığını görürsün. Zayiflamaktan öte sağlıklı ve organik beslenmeye baş koymussun
Gözünüz Aydin sağlıkla gelsin fasulyemiz inşallah
Benim kızda ben de prensesim diye kayıtlı :)
Oğlana niye ısrar ediyirsunuzki evlen diye bence erken daha..Bırakın ne zaman isterse o zaman evlensin :)
Çok tersiz doğru ve epey uzak...
Günaydın bugünlerde istah patlaması yasiyrm resmen.bu haftadan pek umutlu degilim.koca kişisi gece vakti 7 dilim baklava yedi karşımda cok israr etti yemedim sadece bugun ara ogunde 1d yedim bakalm sonuc ne olacak.Bulamiyorum bebisin iyi olmasına sevindim bidahaki kontrole ogrenisrsin cinsiyeti. sağlıkla kavus canm
canımsın....ama o rakiben var ya dibinde dibinde çırpındıkçada batıyo...umutsuz vaka gibi...
Valla ne diuim bilmiyorum zayıflıcam diye diye 13yaşlarımdan bu yana 40 oldum artık
5 yaşımda oğlum var evdeyim çalısmıyorum
104 kiloyu gördüm her ay iki kilo vererek 98e geldim
Açıkcqsı hedefim her ay iki kilo vermek
Daha fazlasını verdim zamanında ama hep geri aldığım için motivasyonum bu kadarına izin veriyor
kilo bildirimim ... 77 ... 7
gelicem aşkım baya bir sorunlar vardı çok şükür bu hendeği de atladık allaha şükür bu arada ne kadar dikkat etmeye çalışsamda yaşanan stres anla işte bizde nasıl bir etki yapıyor canım gelicem inşallah bu sefer daha kararlı sıkı bir diyetle dönmek istiyorum canım inşallahArzucum nelerdesin kuzuum,herşey yolundadir umarim..Daha sık ugra lütfen
Nerelerdesin kaçak aşk olsun bu kadar uğramamazlık olur mukilo bildirimim ... 77 ... 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?