Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nice saglıklık huzurlu yaslara bonuscumm
Hayırlı cumalar
Spor yok
Kilo 76.5
Pazartesi recebin ilk günü orucu var tutmak isteyen olursa hatırlatayımm dedim

Teşekkür ederim maviş
Aklımda benimde annem dizinden ameliyat olucak aynı gün.
Oruç tutarsam çok yerim gibi hissediyorum ya

Slm kizlar
Giremedim birkac gundur
Kizlar iyi cok sukur alerjide birsey cikmadi bi tek eminenin yabani otlara alerjisi cikti onun icin piknige falan giderken dikkat edersin tikanirsa surup verirsin dedi

Bonus cnm dogum gunun kutlu olsun

Gecen hafta tartimin pili bittigi icin sabit yazmistim ondan onceki hafta kactim hatirmiyorum

Bu hafta kilom 103.3

Spor yok

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. hava güzel olursa parka filan gidersiniz :)

Sagol cnm burda erenler pazari var izmirdeki bostanli pazari gibi oraya gittik gezmeye yaklasik 7 senedir buradayim bu 2. Gidisim

Maşallah canım iyi ol hep ,bu kez erkek olursa tadından yenmez :)) hayırlısı olsun kuzu

Amin cnm sagol hayirlisi bakalim 2 hafta sonra belli olur insallah

Amin cnm insallah

Amin cnm insallah burda guzel haberlerimizi paylasmak nasip olur

canımsın.... ama o rakiben var ya dibinde dibinde çırpındıkçada batıyo...umutsuz vaka gibi...

Oyy rakibenin farkı var sanki Toparlanmaliyiz kuzuum,kendimiz için yapmaliyiz bunu..

Aramiza hoşgeldiniz..

Bonus

İki gözüm,dogum günün kutlu olsun.Ailen,güzel evlatlarin ve tüm sevdiklerinle birlikte nice senelere..
Dilerim yeni yaşinda herşey hayal ettigin gibi olsun,gönlüne keder ayagına taş degmesin..

İyi ki varsin naif hatun,iyi ki yollarimiz keşişmiş..Seni seviyorum kuzuum hep iyi ol,hep musmutlu ol olar mi:)

Happy de börtdey tu yuuu:)

Arzucum nelerdesin kuzuum,herşey yolundadir umarim..Daha sık ugra lütfen
gelicem aşkım baya bir sorunlar vardı çok şükür bu hendeği de atladık allaha şükür bu arada ne kadar dikkat etmeye çalışsamda yaşanan stres anla işte bizde nasıl bir etki yapıyor canım gelicem inşallah bu sefer daha kararlı sıkı bir diyetle dönmek istiyorum canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…