Heee tamam yazmışsın neyse sıkıntılı günler geride kalmış sevindim daha sık gel olur mu bak düğüne az kaldı :)gelicem aşkım baya bir sorunlar vardı çok şükür bu hendeği de atladık allaha şükür bu arada ne kadar dikkat etmeye çalışsamda yaşanan stres anla işte bizde nasıl bir etki yapıyor canım gelicem inşallah bu sefer daha kararlı sıkı bir diyetle dönmek istiyorum canım inşallah
Kilom 65 sabit
Spor 550 dk.
Yavrim bu nasıl bir spor dakikası şeysi vuvv diyorumKilom 65 sabit
Spor 550 dk.
Rabbim şifa versin annene kuzum. Nafile sonuçta sen bilirsin ama sevabı bol bir gün rabbim nasip eder inşaAllah bana tutarımTeşekkür ederim maviş
Aklımda benimde annem dizinden ameliyat olucak aynı gün.
Oruç tutarsam çok yerim gibi hissediyorum ya
Geçmiş olsun,hayırlı cumalar herkeseHayırlı cumalar
Babam ameliyat oldu hastanedeyim üç gündür o yüzden aynı geçelim..
Bonus annenin dizine platinmi takilcak. Gecmiş olsun canim.
Hayırlı cumalar
Çok şükür işlem hataliydi ama gümrük için 2 saat kala işlemi yetistirdim zararı olmadı ama benim canım çıktı resmen. Duzeltemesem canıma okurlardinaptın iyi yönde gelişme olmuştur umarım işine yarıyacak bişeyler bulabildin mii ? umarım bugün atlatırsında sıkıntın da biter
Hatun hem en zayıfımız hemde en fazla spor yapanımız bizde daha yapmayalımYavrim bu nasıl bir spor dakikası şeysi vuvv diyorum
Geçmiş olsun canımHayırlı cumalar
Hayırla atlatır inşallah canım...
Platin sanırım bahar. Sağolbişey takılcakta işte platinmi protezmi bilmiyorum adını.
Bi geçseydi sağ salim
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere :)Bonus dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle saglikli huzurlu yillar dilerim canim.
Ayni gunde dogmuş olmamizin sevincindeyim.
@burhan hoş geldiniz kilolarımız aynıymış nasıl bir beslenmeme düşündünüz ufak yollu sanki yarış demeyelim de beni arkada bırakma birlikte inelim merdivenleri desem mi ki diye içimden geçmedi değilHerkese hayırlı cumalar
Ben de ilk bildürımımı yapayım
G.hafta 98
B.hafta 98
Spor haftada bi saatte olsa başlıcam insallah…
aşkımmmmNerelerdesin kaçak aşk olsun bu kadar uğramamazlık olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?