- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Senin de dogum günün kutlu sun xanm saglikla birsürü yıllar görürsün insBonus dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle saglikli huzurlu yillar dilerim canim.
Ayni gunde dogmuş olmamizin sevincindeyim.
Hatun hem en zayıfımız hemde en fazla spor yapanımız bizde daha yapmayalım
Geçmiş olsun canım
Hayırla atlatır inşallah canım...
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere :)
Senin de dogum günün kutlu sun xanm saglikla birsürü yıllar görürsün ins
Iyiyiz cok şükür.6 aylık olduk bile:)Allah isteyen herkese nasip etsinSagolun kizlar
Bengisu nasilsin? Bebegin nasil ?
Ozledim hepinizi
Hayırlı cumalar
Babam ameliyat oldu hastanedeyim üç gündür o yüzden aynı geçelim..
Bonus dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle saglikli huzurlu yillar dilerim canim.
Ayni gunde dogmuş olmamizin sevincindeyim.
Op falan düşünme bence hiç kilolu görünmüyorsun biraz dikkatle cozebilirsin odaklanman bu ara zor olabilir kızın çok küçük ben iki yıl hiç diyet yapmamıştım mesela iki kızimda da sen gene iyi başladınBugünün menüsü
Kah.1 k.kayısı
1 h.yumurta
Ceyregin de yarısı kadar simit(8 de 1 kadar :)
1 elim kadartost +esimin kalan kocaman tostu
Yarm has.patates 5 zeytin domates
Öğlen.bikac parca tavuk biberli +2 d.ekmek+ ayran
Aksam yarm tabak makarna +1 tabak pirasa+ ayran.
Nasıl bir kısır döngü anlamadm.aksam beyaz ekmege agzimi sürmeyecem 10 kilo verene kadar diye kendi kendime söz verdim sabah esimin tostunu yedikten sonra hatrladm sözü nedense. Sonra neyse karbonhidrati azaltaym dedim aksam da makarna yedim.ee yedikce de pisman oluyrm kilo alyrm.aldikca da üzülüyorum.üzüldükce yiyorum böyle böyle iste .2009 da 68 kiloydum ve 38 beden giyinebiliyordum sonra 70leri cok hayrlamyrm ama bi baktm 82 kilo ile evlendim cook kilulu görüyordum kendimi.kilolu oldugumh bi srkilde kabul eederek 100leri de gördüm.eee son 7 yıldır gep diyet modundaym sanki.halbuki biraz çaba ile 7 ayda adamakıllı ditet spor yapsarak hedefime ulaşabilirdim.hep bahane buldum yok bebek tedavisi yokilaclar vs.vs neyse bu defa daha da dikkay etmem lazm.yaza kadar veremezsem ya spor salonunz yazılacam ya koşu bandı alacam bunlarla da olmazsa artık operasyon düşünecem.gercekten bu yükümden kurtulmak istiyorum
Ay kesinlikle
Alllah sifa versin.kolaylkla atlaysn bu süreyiHayırlı cumalar
Babam ameliyat oldu hastanedeyim üç gündür o yüzden aynı geçelim..
Baktm k8 iyice alyrm o yüzden basladm.bikac ay once 90 civarndaym bi baktm 95 olmusum. Biraz sporla simdi 90 oldum.baslamasaydm emin ol 100 görmüştümOp falan düşünme bence hiç kilolu görünmüyorsun biraz dikkatle cozebilirsin odaklanman bu ara zor olabilir kızın çok küçük ben iki yıl hiç diyet yapmamıştım mesela iki kızimda da sen gene iyi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?