10 kilo vereyim diyordum oruca kadar ,halada diyorumda kilo gitmiyor bari 7 leri görüp sabitlesem onada razıyım
gelicem aşkım baya bir sorunlar vardı çok şükür bu hendeği de atladık allaha şükür bu arada ne kadar dikkat etmeye çalışsamda yaşanan stres anla işte bizde nasıl bir etki yapıyor canım gelicem inşallah bu sefer daha kararlı sıkı bir diyetle dönmek istiyorum canım inşallah
86.0 güncel kilom bu hafta sadece 100gr verdim. Insulin hala yüksek bu ara açlık şekerim de 100gr geziyor.sabah 8 de 130 larda öğlen 105 e anca düşüyor. 1 ayda 30 yıl kitabına bakacagim hala alamadim.
ISILDURU ah ahhh bir ah çeksem bir daha çeksem ben de ramazana kadar bi 10 kilo versem çok sevineceğim kıyafetlerim gelmiyor aynaya bakmak istemiyorum ve yine yaz geliyor bir yılda oh oh diye karşılayamadık şu mevsimi
bizde seni özledik Bahar düzenli gel artık doğumgünün kutlu olsunSagolun kizlar
Bengisu nasilsin? Bebegin nasil ?
Ozledim hepinizi
işyerinde sorunları kıl payıyla haletmişsin çok sevindim bende dün inanılmaz yorulmuştum akşam üzeri müşteriler aramış mesaj çekmiş telefonumda kapanmıştı Asuman hanım iptal oldu demişler86.0 güncel kilom bu hafta sadece 100gr verdim. Insulin hala yüksek bu ara açlık şekerim de 100gr geziyor.sabah 8 de 130 larda öğlen 105 e anca düşüyor. 1 ayda 30 yıl kitabına bakacagim hala alamadim.
Çok isterim.. Ben de yarış modunda değilim zaten ama 94 ü görmem lazım bu ay.. 95 ten yeni döndüm çoğu ödem zaten biraz yürüyüşe asılmak istiyorum iki hafta kaldı zatenGIDI hoş geldiniz kilolarımız aynıymış nasıl bir beslenmeme düşündünüz ufak yollu sanki yarış demeyelim de beni arkada bırakma birlikte inelim merdivenleri desem mi ki diye içimden geçmedi değil
86.0 güncel kilom bu hafta sadece 100gr verdim. Insulin hala yüksek bu ara açlık şekerim de 100gr geziyor.sabah 8 de 130 larda öğlen 105 e anca düşüyor. 1 ayda 30 yıl kitabına bakacagim hala alamadim.
sorma hayatım aynı derten muzdaribim
İsteklisin ve yaparsın zaten en komiği bizim vermeyi başarıp sonra geri dönüş yolculuğunu bile isteye devam ettirmemiz ama bu defa kesin verip geriye dönmeyeceğim deyişim kaçıncı unuttumÇok isterim.. Ben de yarış modunda değilim zaten ama 94 ü görmem lazım bu ay.. 95 ten yeni döndüm çoğu ödem zaten biraz yürüyüşe asılmak istiyorum iki hafta kaldı zaten
canım selam teşekkürler iyi dileklerin için sağolasınSorunlarını atlatmiş olmana sevindim,herşey güzel olsun bundan sonrasında inş..
Dönüşüm muhteşem olucak diyosun yani:) hadi bakalım beklıyoruz:)
Keşke işten 5 de çıksak sadece kendimize zaman ayırsak is guc dusunmesek hayat güzel olmaz mıydı. Is cikisi 1 kahve içmeye gitsem nefes alsam dinlenip eve gelsem çok bişey istemiyorum sanki sadece biraz huzur biraz sakinlik ne bilim işte öyleişyerinde sorunları kıl payıyla haletmişsin çok sevindim bende dün inanılmaz yorulmuştum akşam üzeri müşteriler aramış mesaj çekmiş telefonumda kapanmıştı Asuman hanım iptal oldu demişler
Ben ilk gündem özelde dinledim onu bu insülin direncinin kirilmasinin özellikle sabah kahvaltı yapilmadan gerceklesecegini söylüyor bu ara hep olcuyorum sabahları şekerim yüksek oluyor öğlen e düşüyor. Haklılık payı var gibi. Bi de az az yiyerek insanları mutlu edemezsiniz diyor. Gözü doymazsa karninin doyduğunu dusunmez. Bazı şeyler mantıklı geliyor bakalım ben 13.00 ile 21.00 arası besleniyorum.cakil80 şimdi sen söyleyince kitabı fark ettim hadi okuyup uygulayalım bir ay ne ki hele bu şekil vaatlerden sonra iki ileri beş geri gidip geliyoruz en azından ben sen epeyi verdin hastalıklarla mücadele ederek onlara rağmen az veya çok en azından veriyorsun şu direnci kıracağına da eminim kitabı ilk fırsatta okuyup uygulamak istiyorum tanıtımı çok iyi
74FRIDA şu yukarıda bahsedilen kitabı alıp okuyup uygulamak istiyorum açıkçası bizim kilo verme serüven oldu bağımlı gibi aynı yolu gidip geliyoruz başka yolları tanımaya ne vakit ayırabildik ne irade gösterebildik çok acı al ver gülüm fiyaskosu benim kilo gündüz kuşağı dizisi gibi
Ben hala onun yazılarını bulamadimKızlar 100 gr aycekirdegi yaklaşık 600 kaloriymisyagli oldugunu kalorisinin fazla oludugunu biliyodum ama bu kadarını bilmiyodum. Öğlen 1 avuç yiyim dedim aldım elime kalorisini öğrenince dur dedim yarım avuç olsun, onunda kalorisi fazla dedim çeyrek avuca düşürdüm.
seninle gurur duyuyorum dr novzardan
Espiriye bak yemek yemedigimden kafayı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?