Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

10 kilo vereyim diyordum oruca kadar ,halada diyorumda kilo gitmiyor bari 7 leri görüp sabitlesem onada razıyım
ISILDURU ah ahhh bir ah çeksem bir daha çeksem ben de ramazana kadar bi 10 kilo versem çok sevineceğim kıyafetlerim gelmiyor aynaya bakmak istemiyorum ve yine yaz geliyor bir yılda oh oh diye karşılayamadık şu mevsimi

Sorunlarını atlatmiş olmana sevindim,herşey güzel olsun bundan sonrasında inş..
Dönüşüm muhteşem olucak diyosun yani:) hadi bakalım beklıyoruz:)

cakil80 ne yaptın nasıl gidiyor diyetisyen güncel kilonu kaçırdım kaç oldun merak ediyorum
86.0 güncel kilom bu hafta sadece 100gr verdim. Insulin hala yüksek bu ara açlık şekerim de 100gr geziyor.sabah 8 de 130 larda öğlen 105 e anca düşüyor. 1 ayda 30 yıl kitabına bakacagim hala alamadim.

86.0 güncel kilom bu hafta sadece 100gr verdim. Insulin hala yüksek bu ara açlık şekerim de 100gr geziyor.sabah 8 de 130 larda öğlen 105 e anca düşüyor. 1 ayda 30 yıl kitabına bakacagim hala alamadim.
işyerinde sorunları kıl payıyla haletmişsin çok sevindim bende dün inanılmaz yorulmuştum akşam üzeri müşteriler aramış mesaj çekmiş telefonumda kapanmıştı Asuman hanım iptal oldu demişler

Çok isterim.. Ben de yarış modunda değilim zaten ama 94 ü görmem lazım bu ay.. 95 ten yeni döndüm çoğu ödem zaten biraz yürüyüşe asılmak istiyorum iki hafta kaldı zaten

cakil80 şimdi sen söyleyince kitabı fark ettim hadi okuyup uygulayalım bir ay ne ki hele bu şekil vaatlerden sonra iki ileri beş geri gidip geliyoruz en azından ben sen epeyi verdin hastalıklarla mücadele ederek onlara rağmen az veya çok en azından veriyorsun şu direnci kıracağına da eminim kitabı ilk fırsatta okuyup uygulamak istiyorum tanıtımı çok iyi
sorma hayatım aynı derten muzdaribim
74FRIDA şu yukarıda bahsedilen kitabı alıp okuyup uygulamak istiyorum açıkçası bizim kilo verme serüven oldu bağımlı gibi aynı yolu gidip geliyoruz başka yolları tanımaya ne vakit ayırabildik ne irade gösterebildik çok acı al ver gülüm fiyaskosu benim kilo gündüz kuşağı dizisi gibi

Çok isterim.. Ben de yarış modunda değilim zaten ama 94 ü görmem lazım bu ay.. 95 ten yeni döndüm çoğu ödem zaten biraz yürüyüşe asılmak istiyorum iki hafta kaldı zaten
İsteklisin ve yaparsın zaten en komiği bizim vermeyi başarıp sonra geri dönüş yolculuğunu bile isteye devam ettirmemiz ama bu defa kesin verip geriye dönmeyeceğim deyişim kaçıncı unuttum
Hadi bu ay az ama mutlaka geçen aya göre ekside olalım ben de varım bak takip ediyorum cumaya ne bildireceğiz

Kızlar 100 gr aycekirdegi yaklaşık 600 kaloriymis yagli oldugunu kalorisinin fazla oludugunu biliyodum ama bu kadarını bilmiyodum. Öğlen 1 avuç yiyim dedim aldım elime kalorisini öğrenince dur dedim yarım avuç olsun, onunda kalorisi fazla dedim çeyrek avuca düşürdüm.

seninle gurur duyuyorum dr novzardan
Espiriye bak yemek yemedigimden kafayı yiyorum

Sorunlarını atlatmiş olmana sevindim,herşey güzel olsun bundan sonrasında inş..
Dönüşüm muhteşem olucak diyosun yani:) hadi bakalım beklıyoruz:)
canım selam teşekkürler iyi dileklerin için sağolasın
inşallah dönüşüm iyi olacak buna mecburum yaza az kaldı günler geçiyor düğüne az kaldı sayılı zaman çok stresliyim bitarafatan elbise bakıyorum ama hala büyük beden reyonu soruyorum offf öff daha böyle birsürü şey var üst üste gelen canım inşallah hayırlısı neyse o olsun hepimiz hakkında diyorum canım böyle işte

Keşke işten 5 de çıksak sadece kendimize zaman ayırsak is guc dusunmesek hayat güzel olmaz mıydı. Is cikisi 1 kahve içmeye gitsem nefes alsam dinlenip eve gelsem çok bişey istemiyorum sanki sadece biraz huzur biraz sakinlik ne bilim işte öyle

Ben ilk gündem özelde dinledim onu bu insülin direncinin kirilmasinin özellikle sabah kahvaltı yapilmadan gerceklesecegini söylüyor bu ara hep olcuyorum sabahları şekerim yüksek oluyor öğlen e düşüyor. Haklılık payı var gibi. Bi de az az yiyerek insanları mutlu edemezsiniz diyor. Gözü doymazsa karninin doyduğunu dusunmez. Bazı şeyler mantıklı geliyor bakalım ben 13.00 ile 21.00 arası besleniyorum.

Ben hala onun yazılarını bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…