canım selam teşekkürler iyi dileklerin için sağolasın
arzucum özledik seni. kaç kilosun şu an aldın mı?inşallah dönüşüm iyi olacak buna mecburum yaza az kaldı günler geçiyor düğüne az kaldı sayılı zaman çok stresliyim bitarafatan elbise bakıyorum ama hala büyük beden reyonu soruyorum offf öff daha böyle birsürü şey var üst üste gelen canım inşallah hayırlısı neyse o olsun hepimiz hakkında diyorum canım böyle işte
evet canım aldımarzucum özledik seni. kaç kilosun şu an aldın mı?
evet canım aldımkilo bildirimim yapmıştım heralde kaçırdın o sayfayı canım şu anda 77 .. 7
vallahi bende özledim hepinizi kızlar burda olmak gerçekten insana çok fayda veriyor bana göre. inşallah hedeflerimize ulaşaşalım yeter yaaa yaz kapıya dayandı
sen kaç kilosun canım şuanda
Çakıl ben bu kitabı bulamadım yavuz yörükoğlunun kitabı mı ?86.0 güncel kilom bu hafta sadece 100gr verdim. Insulin hala yüksek bu ara açlık şekerim de 100gr geziyor.sabah 8 de 130 larda öğlen 105 e anca düşüyor. 1 ayda 30 yıl kitabına bakacagim hala alamadim.
aşkım ben 76 lara kadar indim ama biryandan çok mücadele veriyorum savaş veriyorum kendimle ancak işte 300. 500 gr 1 kilo alıyorum onuda büyük savaş verdiğim halde eğer bir salsam kendimi yemin ederim şimdi 85 86 olmuştum bu kadar da çabuk alıyorum yani bu nasıl kötü birşey birine bedua eticekse insan şişko ol desin yeter. ömür boyu uğraşır kendiyle böyle sinir bir durum yani bende arada çıktım 78 79 ama fren liyorum işte zoraki ama teşkildim yani 77 76 nın altına bir türlü düşlemedim offfff diyorum yaaa burdan kopmakta iyi olmuyor. eşimle çok şükür düzeldi biraz oda dışarı hayatından çekti kendini çok şükür benimde istediğim buydu bir gayret edelim. fulyacım yaaa hadi verelim bu hafta atalım üstümüzden 2 kilo hadi canım ha gayret diyelim aşkımkaç kilo aldın ki? zaten 77 kilo değil miydin? unuttum.
valla ben de bu hafta bozdum. dün sabah 79.6 çıktım. artıdayımmotivasyon çok önemli. eşinle aran nasıl oldu?
çok sevindim canım.aşkım ben 76 lara kadar indim ama biryandan çok mücadele veriyorum savaş veriyorum kendimle ancak işte 300. 500 gr 1 kilo alıyorum onuda büyük savaş verdiğim halde eğer bir salsam kendimi yemin ederim şimdi 85 86 olmuştum bu kadar da çabuk alıyorum yani bu nasıl kötü birşey birine bedua eticekse insan şişko ol desin yeter. ömür boyu uğraşır kendiyle böyle sinir bir durum yani bende arada çıktım 78 79 ama fren liyorum işte zoraki ama teşkildim yani 77 76 nın altına bir türlü düşlemedim offfff diyorum yaaa burdan kopmakta iyi olmuyor. eşimle çok şükür düzeldi biraz oda dışarı hayatından çekti kendini çok şükür benimde istediğim buydu bir gayret edelim. fulyacım yaaa hadi verelim bu hafta atalım üstümüzden 2 kilo hadi canım ha gayret diyelim aşkım
Çok sağol kader arkadaşım ..bugün hic kaçamak yapmadım+bir saat yurudum burası iyi geldi banaİsteklisin ve yaparsın zaten en komiği bizim vermeyi başarıp sonra geri dönüş yolculuğunu bile isteye devam ettirmemiz ama bu defa kesin verip geriye dönmeyeceğim deyişim kaçıncı unuttum
Hadi bu ay az ama mutlaka geçen aya göre ekside olalım ben de varım bak takip ediyorum cumaya ne bildireceğiz
Evet canım ben de ariyorum ama henüz yokÇakıl ben bu kitabı bulamadım yavuz yörükoğlunun kitabı mı ?
ahhh aşkım yaaa o işi hiç sorma bende en son doğumdan hamilelikte başladı senelerdir çekiyorum bende arada ilaç alıyorum çok ta alıştırmak istemiyorum ama öbür türlüde çok rahatsız oluyorumçok sevindim canım.
valla ben de 3-4 hafta önce en son 77.2 yi görmüştüm. nasıl mutlu olmuştum anlatamam. 75 çok yakındı 2 kilocuk kalmıştı. ama tekrar 80 i gördüm. sonra 78.4 önceki hafta. ama bu hafta 77 ler gelir derken yine 79.6 oldum. bugün tartılmadım bile.
arzu ben mart sonu 75 olmak istiyordum. yeter artık zayıflamak istiyorum. ne yapsak kikafaları boşaltalım motive olalım artık. bahar geliyor arzucum. incelelim artık.
beni engelleyen en büyük sorunlardan biri wc sorunu. nasıl çözüm bulucam bilmem.
ahhh aşkım yaaa o işi hiç sorma bende en son doğumdan hamilelikte başladı senelerdir çekiyorum bende arada ilaç alıyorum çok ta alıştırmak istemiyorum ama öbür türlüde çok rahatsız oluyorum
kayısı bilmem ne böle idare ediyorum zaten canım bizim o sorun olmasa bu kadar çabuk kilo almayız
yapalım fulyacım hadi başlayalım ozaman bu geceden başlayalım cumaya kadar ne sonuç alıcaz bakalım hergün menümüzü de yazalım birbirimize motive edelim inat edelim aşkım ne dersin okeylerden sabah başlıyoruz ozaman
Iyiyiz cok şükür.6 aylık olduk bile:)Allah isteyen herkese nasip etsin
Iyi geceler kizlarrr
@Bonus cnm annene gecmis olsun dileklerimi iletiyorum
Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin umarim durumu iyidir
Canim benim dogum gunun kutlu olsun
baharnaz dogum günün kutlu olsun
Günaydınmutlu haftasonları
Eki Görüntüle 2124768
baharnaz iyi ki doğmuşuz
bizde seni özledik Bahar düzenli gel artık doğumgünün kutlu olsun
Lahana suyu nasıl birsey bilmiyorumMasallah buyümüs pitircik mis kokulum :)
Msjinin birinde kosu bandindan bahsetmişsin. Imkanin olursa yuzmeye filan yazil kosu bandi saglik acisindan sikintili biraz sanki
Tesekkurler Hasibe
Tesekkurler Isilduru
Iyiki canim benim. Tasindin mi evine?
Tesekkurler Cakil sabahlari yuksek olan sekerini bir bardak lahana suyu icerek dusurebilirmisin ben yaklasik 9 yil once o sekilde 1 ay icmistim hem 7 kilo verip hem sekerimi dusurmustum. Simdide beslenmede sureyi uzatayim sekerim hemen düser bayilacak gibi olurum :)
Tesekkurler Ametist
Tesekkurler 60kiloyum
Insallah canim tesekkurler Frida
Yine yogunlugum oluyor ama sizleri ozledim ve 90 kusuru gordum
Tesekkurler Nisan34
iyi ozaman sabah başlıyoruz hayırlısıyla inşallah canım inşallah hedefimize hızla varalımtamam canım başlayalım. başlamam gerek zaten. kaç gündür zaten iştah tavanda. nasıl dizginleyeceğim bilmem. gece iştah artıyor.
Bildigimiz beyaz lahana yapragini haslayip suyunu iciyorsun gunluk taze saracoglunun sitede tarifi olabilir kaynayan suyami atiliyodu tam hatirlayamadimLahana suyu nasıl birsey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?