Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydınnnn daha yataktayım ve düzene girmedim şimdi size söz veriyorum bugun menu paylaşacağım veeeee içerdeki hain çikolatalardan yrmiycem yerinde ne oldu demi
Bu arada ablam bir diyetisyen bulmuş biri gitmiş memnun kalmış bedava hemde sağlık ocağı mı neymiş yarın buradaki sağlık ocağından tahlil yaptırıcam salı da gideceğiz inşallah

Hoşgeldin canım herkes kedin göre birşeyler yapıyor diyetisyene gidenlerde de var her cuma kilo bildiriyoruz spor bildiriyoruz günlük menü paylaşıyorız

Günaydin guzel hanimlar.
Bonus o bilincaltımız halt etmiş,hepimiz ozeliz guzeliz:)
Arzuzuzuuu tekrar sahalara donmene sevindim,sen bu topiğin neşesisin,uzaklaşma buralardan,ozluyoruz seni
60kiloyum menulerin çok değişik ve güzel,doğal beslenmek için çok ugraşiyorsun maşallah,nasıl kilo alıyorsun bu şekilde hayret
Ara çok yapiyorsun biraz azaltsan belki iyi gelir sana
Şimdi yuzmeye gideceğim,biraz da yürürüm. Benim kilolarda gıdım gıdım gidiyor, öyle boyle gidecek ama
YENA nerelerdesin can, senin guzel yüreklendirmelerine ihtiyacımız var, fit oldun diye buraları birakma,damdan düşenın halini en iyi sen anlarsin

günaydın kızlar mutlu pazarlarrr

kalktım kahvaltımı yaptım. zeytinyağlı incirimi yedim. mutfakta azcık işim vardı onu hallettim. bugün yine işlerim var ama azcık müzik dinleyeceğim sizinle yazışırken

biliyorsunuz benim hep wc sorunum oluyor. ve son zamanlarda şunu farkettim ki bu durum ciddi boyutta zayıflamama engel oluyor. önceden de bunu diyordum biliyordum ama ne bileyim şimdi daha bir ciddiye aldım. her gün düzenli olarak sabah zeytinyağlı incir yiyeceğim artık. dün hazırladım. kuru incirleri minik minik doğrayıp kavanoza aldım. üzerine sızma zeytinyağı ekleyip 24 saat beklettim. bu sabahtan itibaren de kürüme başladım. her sabah bu karışımdan aç karnına 2 tk yiyeceğim ve üzerine 1 bardak su içeceğim akşamları da yatmadan önce probiyotik içeceğim. onu içmezsem gün içinde kombucha çayı ve kefir içilecek. kvass da var tabi. yani probiyotik içecekler ve fermente edilmiş yiyecekler tüketilecek.

güzel besleniyorum o hafta çok güzel kilo veriyorum. ama bir bakıyorum ki haftasonuna wc de tık yok ve hemen ertesi hafta iştah tavanda bir şekilde karboya sarıyorum. ardından artılar geliyor. bu döngüyü kırmam gerek. bakalım bu formülle nasıl olacak. çünkü güvenilir kaynaklardan okudum; sürekli kabızlık yaşayan bireyler düzgün şekilde kilo veremez deniyor. gerçekten de öyle. yaşayarak öğrendim. güzel kilo kaybının hemen ardından tekrar artıya geçmek ruhumu da incitiyor hadi bana bismillah

bonusum bizim huyumuz bu. bize hep birşeyler bahane oluyor. tam odaklanmıyoruz bu bir gerçek. tartıya arada bakmak da fayda var. yoksa çok ekleniyor. sen de hadi toparlan. 90 larda hüküm sür artık. benle arzu da 70 lerde. sonra bizim için 60 lar senin için de 80 ler gelsin kuzum
Günaydin guzel hanimlar.
canım benim menüler güzel ve sağlıklı da yukarıda yazdığım sebepten sonra cozutuyorum. ondan oluyor. gece yemelerim var

aynen aşkım bugün menü paylaşıma başlıyoruz
inşallah yeter yaaa yaz kapıda hala bocalayıp bir ileri iki geri yeter gerçekten çok bunaldım bu kiloyumu düşünüyüm bir sürü büyük işler var düğğnle ilgili omlarımı çocuklarımı çok bunaldım bonusum aşkım hadi bakalım akşam sende paylaşıyorsun ozaman hep beraber canım

geldim inşallah aşkım geldim çok kilo almadım ama veremedimde aşkım inşallah bugün başlıcam tekrar me nü paylaşcam vermem şart elbise bulamıyorum yaa abiye düğün için şişkolar için olanlar daha özensiz offff aşkım sende katıl bize bu hafta hep beraber eselim topikte inşallah

Bütün şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum...
amin canım bende bütün şehitlerimize allah’tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah
aşkımm

hadi hayırlı olsun canım bakalım hakkında inşallah

ahhh ahh bal damlıyor ağzından bacım inşallah 70 lerrrrr

düz 70 olursak bile valla fıstık gibi oluruz
aynen öyle canım ben 70 e razıyım zaten 70 den sonrası olsa iyi olur olmazsa da olur yeterki 70 olup 70 de kalmak çok güzel aşkım hadi bakalım. sıkı sıkı başlıyoruz bugünden inşallah bakalım cumaya ne vercezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…