Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalım kaç gidecek görücez
Bugün kimsenin beni üzmesine izin vermiycem.
Üzülürsem sonu kötü oluyor.
Yazarken bile kötü hissediyorum.

Kafayı dağıtmaya çalışıyorum.
hadi bakalım başlıyoruz o zaman

kızlar son 1 haftadır iştahım çok açıldı. regl de değilim. nedendir ki ve nasıl keserim mutfağa gitmemek için zorluyorum kendimi

Tüm şehitlerimizi ben de rahmetle aniyorum,Ruhları şad,mekanları cennet olsun.
Yuzme+ yuruyüş 90 dk spor yaptım,gel gör ki bir tam tandır lavaşı yedim. Anladimki lavaş da benim zaaflarimdanmiş,bir daha almayacağım. Yeme işini bu saat itibariyle sonlandirdim. Sabaha kadar erir insallah

Canim sen karatay diyetindeki takviyelerden hangilerini kullaniyorsun,ben de kullaniyorum ve gercekten kilo vermem çok yavaşladi
2017 mayıs ayından bu yana new life ın omega 3 ünü kullanıyorum. aralarda B12 kullandım. yeni işte bu K vitaminini aldım. ayrıca kış aylarında D vitamini kullanıyorum.

Bende efa balikyağını,new life b12,dvit+k kullaniyorum. Kansizlik var onun içinde bir ilacim var,benim de işteh açik,artik hangisi yapiyorsa
diğer firmaların balık yağları iştah açıyor ama new life açmıyor. ondan kesin eminim. yoksa 10 aydır düzenli kullanamazdım. new life ın B12 si doğal formda olduğundan o da açmıyor. test ettim. açsa ben de açardı. zaten Yena da aynı şeyi söyledi açmıyor diye. ama K vitaminini 1 haftadır kullanıyorum. bak ondan şüpheliyim. akşam yemelerim başladı. regl de değilim üstelik. bence o iştah açıyor. deli gibi değil ama açık. yarın içmeyeceğim. aralarda içerim ne yapayım. iştah sorun bende. zayıflamak istiyorum hergaf. yoksa çok mutsuz oluyorum böyle

Sen takviyelerini nerden aliyorsun,bilindik bir site var onlarin anlasmali oldugu eczaneden mi aliyorsun.

Sen takviyelerini nerden aliyorsun,bilindik bir site var onlarin anlasmali oldugu eczaneden mi aliyorsun.
ben eczaneden alıyorum. aldığım eczane indirimli veriyor. baştan net fiyatından alıyordum ama kaç aydır indirimli alıyorum.

New lifeın omega 3 nu ne kadara aliyorsun,kaç tane var içinde ve gunluk kaç tane kullaniyorsun
valla o 87 Tl olmuş sanırım en son. ben 2 hafta önce 58 TL ye aldım eczaneden. bazı eczanelerde de 3 al 2 öde kampanyası var new life ın. içinde sanırım 45 adet vardı.

Benim başım çok dönüyor 2 saattir ayağa kalksam yere yapısirim gibi... vitaminler iştah açar herzaman
niye dönüyor ?

Bilm
Bilmiyorum 3 haftadır böyle 10 gü içinde belli olacak sebepleri

Efa 58
Dekinon 30
B12 new Life 37 ben de bu fiyata aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…