Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok pahalılar. ama napalım kullanmak lazım. K vitaminine canım sıkıldı. neden bu kadar iştahım açık diyordum ben de. hiç aklıma gelmedi. şükür sonunda jetonum düştü de farkına vardım zayıflamak isterken iştah patlaması çok fena yaa moraller yerlerde oluyor. Rabbim yardımcımız olsun

K sız da olmaz diyorlar,ne yapacaksak artik

Daha mı iyi,o yuzden mi kullaniyirsun,bir kac gun sonra tekrar sipariş vereceğim,iyiyse ondan vereyim. Birde bu takviyeleri her zaman mı kullaniyorsun, arada biraktiğin oluyor mu
dekinon kullanmadım ben hiç. K2 nin formu önemli. ben new life firmasına güveniyorum çünkü doğal formlarıyla üretiyor. ondan herşeyi new life almaya çalışıyorum.
mesela kaç yıl önce de omega 3 kullandım ama hep iştahımı açtı kilo aldım. ama new life ı 2017 mayıs ayından bu yana hergün kullanıyorum (arada unuttup içmediğim 10-15 belki vardır) hiç iştahımla oynamadı.
mesela B12 bende kesin iştah patlamasına yol açıyor. bana new life ın B12 doğal formunda hiç iştah açmadı. mucize gibi. yena tavsiye etmişti ona da doktoru önermiş. araştırdım. benim ilaç olarak aldığım apikobal ya da benexsol la formları farklı . bunların sentetik formmuş. new life doğal. hem de sağlıklı. daha ne isterim ki.
K2 vitamininin de new life daki formu daha sağlıklıymış. onu da okuyup aldım canım.
yani sonuç olarak new life güveniyorum.
ben sadece omega 3 ü hergün düzenli içiyorum. kışın da D vitaminime dikkat ediyorum. tahlil yaptırıyorum. ihtiyaç olursa B12 kullanıyorum.

Teşekkür ederim canim,benim aldiklarimi da siteden onermisler,ben de new life tercih edeyim bundan sonra. Şu an hepsini kullaniyorum,bir ay olmadi,biraz kullandiktan sonra tahlil yaptiracagim.

Geçmiş olsun,hayırlı cumalar herkese

Teşekkür ederim kuzular. Maşşallah ne güzel sporlarınız var

Çok geçmiş olsun derin

Hatun hem en zayıfımız hemde en fazla spor yapanımız bizde daha yapmayalım

Geçmiş olsun canım

Hayırla atlatır inşallah canım...

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere :)

Iyi geceler kizlarrr

Bonus cnm annene gecmis olsun dileklerimi iletiyorum

Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin umarim durumu iyidir

Canim benim dogum gunun kutlu olsun

Çok tesekkurler arkadaşlar çok sukur babam ıyi çok zor bir ameliyat geçirdi...iki sene önce protez takılmıştı dizine enfeksiyon yapmış kemik erimesi yapmış oda tekrar protez değişti yenisi takildi ...
Annem üzüntüsünden panik atak oldu hastaneye gidiyorum eve geliyorum evde çocuklar annem hepsi benim üstünde hiç yardım edenim yok ....stresden ne bulsam yiyorum ne olacak benim bu halim..hastaneden çıkınca da 20 gün bende kalicaklar

Slm kızlar nasılsınız bende evde lahmacun yaptım ev halkı istedi diye, çok güzel olmuş bende yedim maalesef 2.5 lahmacun gömdüm
Afiyet olsun canm.yarın dikkatli beslen dengele bişey olmaz.

Bugünkü menü
Kah.1 k.k.kayısı
2 yumurta 5 zeytin domates
Ara 1 m.hurma
Oglen 1 tost cacık tere otu
Ara biraz kuru dut
Aksam 1 kase çorba(yoresel bugdayli)
3 catal taze fasulye 1 d.ekmek
Çayın yannda ceviz badem

Teşekkürler canım,valla menun süper tebrikler

Geçmiş olsun canım kemik ameliyatları çok zordur allah yardımcınız olsun

Bonus alıntılarda gördüm annecigine geçmiş olsun odamı diz ameliyatı olacak?
Taşınıyormuşsun galiba yeni taşınmıştınız bu eve yanılmıyorsam?

Evet derin çok fazla ağrı çekiyodu bugün oluyor inşallah girmiş şimdi yazdılar.
Sizede çok geçmiş olsun zor ameliyatlar hepsi. Sıkma kendini kilo almamaya çalış

Biz buraya kendi evimizden çıkıp geldik. 3.senemiz.
Kentsel dönüşümle yapılan binanın bitmesini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…