Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldiniz

Fıstık ezmesini nasıl yaptın canim
canım ben 400 gr çiğ yer fıstığını 14 dk tefal actyfry da çeviriyorum. bu yoksa tavada çevirirsin sorun yok. sonra hızlıca tabağa alıp soğutmadan hızlıca kabuklarından ayırıp rondonun içine atıyorum. hepsi soyulunca da zaman kaybetmeden sıcakken rondoyu çalıştırıyorum. önce parçalanıyor sonra yağı iyice çıkınca kremalaşıyor. uzun tutarsan güzelce krem oluyor. ben böyle yapıyorum. ama tatlı istersen içine suda bekletilmiş 2 büyük hurma ya da 1 yk bal ekleyebilirsin. enfes oluyor. yapmanı tavsiye ederim.

pazartesi menüm gelsin

sabah 2 yumurta, 3 yk yulaf unu, maydanoz, 3 dilim kadar peynir çeşitleri, kurutulmuş domatesten pankek yaptım. 7 adet çıktı. gün içinde tükettim

sabah 08.40
3,5 adet yulaflı pankek
7 zeytin
domates
1 dilim avakado
1 çk şekersiz fıstık ezmesi

öğlen 12.30
zeytinyağlı taze fasulye
200 gr ev yoğurdu
2,5 yulaflı pankek

ara 15.30
1 yulaflı pankek
1 avuç leblebi

akşam 19.20
ızgara somon
brokoli salatası

yatana kadar 2 lt den fazla su
az sonra 2 kupa yeşil çay limonla

40 dk tempolu yürüyüş

Selamlar ben de başladım bugünü iyi geçirdim tek eksiğim spordu syns

slm kızlar
bugün dr gittim fasülyemizin durumu iyi çok şükür
Allah nasip ederse 3. kızım olacak :)
şu an isim arayışları içerisindeyim. ben bir kaç tane buldum aralarından ailem dahil herkes meryem i beğendi
eşim işten gelince bende bir araştırayım dedi bakalım o ne bulacak
bizden haberler şimdilik böyle

Mutlu günler kizlar

G Gururlu2 hoşgeldin aramıza

syns diyetisyen randevun nasıl geçti anlat bekliyoruz

Ben de birazdan yürüyüşe çıkıcam yarım saat kadar düşünüyorum kismet

Yavv şu 90 larda takıldım kaldım. 91 92 93 bi türlü aşağı inemedim. Diyorum ki bikac gün detoks tarzı bişi yapayım şu doksanlardan kurtulayim. Aylardır sürünüyorum. 2-3 günlük bişi düşünüyorum fazla değil , zira kendime ayda iki kilo hedef koymuştum. Ama 80 lere inince sanki daha bi hırsla devam edicekmisim gibi hissediyorum.

Sağlıkla kucağına al inşallah kuzum...bizde 3 kız kardeşiz süper oluyor:)
Sen yine 90 lardaymışsın canım ben uçtum ya...
Diyetisyen diyetisyen gezdik:)
Once birine gittik kan tahlili ve 3 günlük ne yedin ne içtin yazmanı istiyormuş bide ayın ayın 9 undan sonra gitmek gerekiyormuş..daha yakında olana gittik oda sabah gelen ilk 12 kişiye bakıyormuş oda tahlil olmadan bakmıyormuş tahlil işini hallettik bugün bakalım perşembe inşallah gideceğiz diyetisyen diyetisyendi ha tam motive edici birşeye benziyor kısa bir elbise giyinmiş pembe çıtır bişeydi incecik neşeli falan kapıdakilerde memnundu ölçümleri falan güzelce yapıyormuş hem beli falan olmuyormuş hem kası yağı devletinkine onceden gitmiştik pek bişey yapmıyordu...oyle işte...
Merak ettim videoyu bulup bakıcam hemen:)

Maşallah canım sağlıcakla kucagina al inşallah üç kız hee çok güzel olucak büyüdüklerinde hiç boş kalmazsin bı biri gelir bı diğeri kardeslikleride çok güzel olur kimseye ihtiyaçları olmaz

teşekkür ederim kızlar

Öğrenilmiş cinsiyet:)3 kız kardeş süper anlaşırlar.sağlıkla kavus.meryem ismi de güzel.zeynep emine meryem.3 ünde çift ee harfi var:)melike..defne .hande.

Slm kızlar telefonumun artık yapilamayacagini öğrenmiş bulunuyorum haftasonu yeni bir telefon almam gerekecek. Masraf masraf masraf .

Bugün kendim için birsey yaptım Kadıköy'de kitapçılara gidim dedim hepsi cafe olmuş zar zor 1 tane buldum ben ne zamandır kadıköy de gezmemisim. Tam 1 saat yürüdüm. Kitabimi buldum eve geldim otobüste okumaya basladim bile.

Menü

12.30
Az domates çorbası
5 tane köfte
2 ızgarada pişmiş domates 2 biber yanına marul

20.00
Ekmekcik emeğinin arasına 1 Ortaköy domates 5 tane zeytin yanına büyük kupa cay

Su 1.5 litre anca oldu

Spor kesinlikle insulin için

1 saat yavaş tempoda yürüyüş

Eve geldigimde insulin belasını iyice öğrendim ve benim yemekte yaşadığım sorunların kaynağını buldum. Artık çözüm sürecindeyim osman Müftüoğlu güzel anlatmış 1dilim ekmekle bile 2 kilo alabilirsiniz diyor. Ömür boyu dikkat etmem gerek. En iyi başarı hergün 1 saat yürüyüşte saklı dedi. Çalışan kas ne kadar büyük olursa insulin emilimi o kadar olurmus. Sizin de seyretmenizi tavsiye ederim.

Ben de durumlar böyle ctesi daha çok burda olurum rahat rahat konuşuruz ama artık uyumam gerek özledim sizi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…