Bende katilmak istiyorum grubaa kabul ederseniz.benim kilom 98. Cok dalga geciyorlar laf sokuluyor kilom hakkinda sakalasirken . belli etmesemde zoruma gidiyor artik.yarin insallah bende yememe icmeme dikkat edecegimmm. Bana da yardimci /destek olurmusunuz.
canım ben 400 gr çiğ yer fıstığını 14 dk tefal actyfry da çeviriyorum. bu yoksa tavada çevirirsin sorun yok. sonra hızlıca tabağa alıp soğutmadan hızlıca kabuklarından ayırıp rondonun içine atıyorum. hepsi soyulunca da zaman kaybetmeden sıcakken rondoyu çalıştırıyorum. önce parçalanıyor sonra yağı iyice çıkınca kremalaşıyor. uzun tutarsan güzelce krem oluyor. ben böyle yapıyorum. ama tatlı istersen içine suda bekletilmiş 2 büyük hurma ya da 1 yk bal ekleyebilirsin. enfes oluyor. yapmanı tavsiye ederim.Fıstık ezmesini nasıl yaptın canim
Ben biraz kaçırdım ya gene sabah diyetisyene gideceğiz ama bakalım nasıl olacak ben şekerli şeylere dayanamıyorum :)Selamlar ben de başladım bugünü iyi geçirdim tek eksiğim spordusyns
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzum...bizde 3 kız kardeşiz süper oluyor:)slm kızlar
bugün dr gittim fasülyemizin durumu iyi çok şükür
Allah nasip ederse 3. kızım olacak :)
şu an isim arayışları içerisindeyim. ben bir kaç tane buldum aralarından ailem dahil herkes meryem i beğendi
eşim işten gelince bende bir araştırayım dedi bakalım o ne bulacak
bizden haberler şimdilik böyle
Sen yine 90 lardaymışsın canım ben uçtum ya...Mutlu günler kizlar
G Gururlu2 hoşgeldin aramıza
syns diyetisyen randevun nasıl geçti anlat bekliyoruz
Ben de birazdan yürüyüşe çıkıcam yarım saat kadar düşünüyorum kismet
Yavv şu 90 larda takıldım kaldım. 91 92 93 bi türlü aşağı inemedim. Diyorum ki bikac gün detoks tarzı bişi yapayım şu doksanlardan kurtulayim. Aylardır sürünüyorum. 2-3 günlük bişi düşünüyorum fazla değil , zira kendime ayda iki kilo hedef koymuştum. Ama 80 lere inince sanki daha bi hırsla devam edicekmisim gibi hissediyorum.
Merak ettim videoyu bulup bakıcam hemen:)Selam kızlar
50 dk yürüdüm geldimeve bikaç sokak kala yağmur başladı iyi yırttım hee.
Bi an videodaki kiz geldi aklima vee-re-cem ve-re-cem veremezsem sufatima tukurecemen azından insan ölçülerine donsem yeter.
Maşallah canım sağlıcakla kucagina al inşallah üç kız hee çok güzel olucak büyüdüklerinde hiç boş kalmazsin bı biri gelir bı diğeri kardeslikleride çok güzel olur kimseye ihtiyaçları olmazslm kızlar
şu an isim arayışları içerisindeyim. ben bir kaç tane buldum aralarından ailem dahil herkes meryem i beğendi
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzum...bizde 3 kız kardeşiz süper oluyor:)
Sen yine 90 lardaymışsın canım ben uçtum ya...
Diyetisyen diyetisyen gezdik:)
Once birine gittik kan tahlili ve 3 günlük ne yedin ne içtin yazmanı istiyormuş bide ayın ayın 9 undan sonra gitmek gerekiyormuş..daha yakında olana gittik oda sabah gelen ilk 12 kişiye bakıyormuş oda tahlil olmadan bakmıyormuş tahlil işini hallettik bugün bakalım perşembe inşallah gideceğiz diyetisyen diyetisyendi ha tam motive edici birşeye benziyor kısa bir elbise giyinmiş pembe çıtır bişeydi incecik neşeli falan kapıdakilerde memnundu ölçümleri falan güzelce yapıyormuş hem beli falan olmuyormuş hem kası yağı devletinkine onceden gitmiştik pek bişey yapmıyordu...oyle işte...
Merak ettim videoyu bulup bakıcam hemen:)
Maşallah canım sağlıcakla kucagina al inşallah üç kız hee çok güzel olucak büyüdüklerinde hiç boş kalmazsin bı biri gelir bı diğeri kardeslikleride çok güzel olur kimseye ihtiyaçları olmaz
Öğrenilmiş cinsiyet:)3 kız kardeş süper anlaşırlar.sağlıkla kavus.meryem ismi de güzel.zeynep emine meryem.3 ünde çift ee harfi var:)melike..defne .hande.slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?