Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin, hayırlı, mutlu sabahlar
Herkes iyidir inşallah. Şu durgunluğu bir atabilirsek uzerimizden iyi olacak. Kendi adima bir yorgunluk ve isteksizlik var uzerimde,kilo vermekten ziyade almamak icin uğrasiyorum ama tabiki zaman kaybi hep bunlar. Çikiş noktasi bilen varsa bana da yardımcı olsun

Günaydınlar bugun lesliye başladım ama 5 dk da yoruldum gun içinde sık sık açıp yapıcam artık yavaş yavaş demi:) tv de olunca kolay olacak artık:) daha kahvaltı yapmadım ama
Ben de baslamak istiyorum lesliye ö
5 yasında oglum var o da eglenir diye düşünüyorum

Kızlar regl döneminde namaz ve oruç ibadetlerinizi yerine getiriyormusunuz ben şuana kadar regl bitmesini bekledim hep abdest için, ama bazı yerlerde oruç tutulabilir yada namaz kılınabilir diyor siz ne yapiyorsunuz?
Ben olmaz diye biliyorum olmazda yani bitince tertemiz kaza edersin biz öyle yapıyorız

Kızlar regl döneminde namaz ve oruç ibadetlerinizi yerine getiriyormusunuz ben şuana kadar regl bitmesini bekledim hep abdest için, ama bazı yerlerde oruç tutulabilir yada namaz kılınabilir diyor siz ne yapiyorsunuz?
Regl döneminde namaz kılınmaz oruç tutulmaz tatlım.
bu süre içerisinde yalnizca tesbih çekip dua edebilirsin
Oruç mu tutmayı düşünüyorsun? Benim de ramazandan kalma borcum var Allah affetsin. Bir hafta sonra benim de reglim gelir temizlendikten sonra tutarım inş.

:/ Benim borcum çok ya başlayım diyip diyip başlamıyorum:|

Birçok farkı görüş var internette namaz tamam da oruç tutulabilir yazıyor, malum vücuda giren orucu çıkan namazı bozuyor ya

Selam hanımlar
Ben daha önce 80-89 aralığına yazmıştım ama şimdi bu grubu aktif gördüm daha önceleri kimseler yazmıyordu
Şu an 94-95lerdeyim 87 den birden çıktım diyetisyeni bırakınca... Artık bıktım aynı listeyi zorla yapmaktan ama daha da kilo almak istemiyorum eğer kabul ederseniz aranıza katılmak isterim
Aslında çok bilgim var bir çok diyetisyenin kitabını okudum uygulamadaki sıkıntım da motivasyon eksikliği... Diyetisyenler de özel bile olsa liste yazıp bir ay uygulayacaksın diyor tamam her hafta tartıya çıkıyordum ama liste hep aynı ben sabitlikten sıkılıyorum o yüzden bugune kadar edindiğim bilgiler ışığında kendi düzenimi oluşturmak istiyorum. Eğer siz de beni aranıza alırsanız, beklentim sadece motivasyon.

Hoşgeldin canım aramıza

İyi akşamlar

Yoğun günler ertesindeyim artık ne demekse :) hep annemleydik.
İyi ama ağrısı çok çok fazla dayanmakta zorlanıyor.
Zaten acıya çok dayanıksızdır.

Haftasonundan beri evde bir hastalık halleri var. İshal bitiyor grip başlıyor.
1 ay daha sabredelim hava ısınır inş.

Herkes iyimi pek özledim

Geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…