Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar regl döneminde namaz ve oruç ibadetlerinizi yerine getiriyormusunuz ben şuana kadar regl bitmesini bekledim hep abdest için, ama bazı yerlerde oruç tutulabilir yada namaz kılınabilir diyor siz ne yapiyorsunuz?
ben bu konuda pek bilgi sahibi değilim arkadaşlarda çok güzel yanıtlamış gönlün hangisine siniyorsa onu yap bence

yemende ot kullanarak oruç tutarlar şeriat olmasına rağmen ( tüm halk leyla gibi geziyormuş kardeşim bir seminer için 10 gün kalmıştı sigara gibi yasal olduğu için taksiye binmeye korkuyorum burda herkez salanıyor diyordu )

mısırda sigara ve su oruç bozmuyormuş

kimi meshepler 3 vakit kılıyor namazı....... vs.

yaşadığımız dini bulunduğumuz ülkenin din işleri birimi belirliyor o kesin! neticede islamiyet müslüman insanların çoğunlukta olduğu ülkelerde farklı farklı yaşanıyor

sağlıkla tamamına ersin inşallah canım. bu üç kız kardeşin dayanışması dosluğu bambaşka olucak dimii :)

Öğrenilmiş cinsiyet:)3 kız kardeş süper anlaşırlar.sağlıkla kavus.meryem ismi de güzel.zeynep emine meryem.3 ünde çift ee harfi var:)melike..defne .hande.

isimler çok güzel ve başarılı banada isim önerin bebek isimsiz kaldı ayy

Günaydın
Mutlu çarşambalar

@HasibeG ne güzel haber. 3 prenses annesi olacaksın aynı zaman da 3 arkadasa sahip olacaksın. .
Ikinizide sağlık sıhhat diliyorum. .

görüşemiyoruz

biraz kemik suyu, kele paça, D vitamini ve K2 vitamini annenin çabuk toparlamasında işe yarar sanki ....

bu soğuklarda bizde öyleyiz 1 ayı çoktan geçen bir öksürüğüm varki bebek olunca sıkıldım artık öksürükten. bu sabah dr. gittim ama görünemedim yarın sabaha tekrar gideceğim artık

Ben de hem çok yoğunum hem de r.... oldum. Evde de yatılı misafir var. Gerçi yabancı değil.

kolay gelsin canım hem regl hem misafir zor

Gözlerimden uyku akıyor relefonsuzluk zor gelmeye başladı çok sıkıcı geliyor arada bunalinca insanin telefonunu eline alması rahatlatiyormus emin oldum

canım ne telofon alıcaksın sen araştırmışsındır şimdi bende uzaktan uzağa bakıyım artık yavaş yavaş, elli kulağında benim telefonumda gidici son sürünmelerini yaşıyor

Hayırlı olsun bebisiniz.sAllah anali babali büyütsün.bizim bebis de emmedi sarılık degerleri 11 çıkmıştı.sütümü sagıp kaşıkla verdik yoksa aç kalıyordu ve uyanmiyordu.ödemin en alasını yaşadım.doğum oncesi ve sonrası sadece 1 kg fark vardı.gerisi hep ödem.sezaryan sonrası bana suni sancı verilmisti.dr bu yüzden ödem oldu demişti.sana foto ataym .doktorum ödem icin hic ilac vermedi bol prorein al et yumurta ye demisti.günde 8.10 tane yumurta ve bol et demisti

Isim de çınar nasıl?pek moda çınar asaf

Hayırlı olsun canım güle güle buyutun bebisinizi benim oğlum olsa Ömer koyarım adını yada Mustafa Kemal sevdiğim isimler

Duzenli leslie ileayda 4 kg verilebiliyor üstelik leslie cok güzel sıkılastırıyo.4 kg 7.8kilo gibi durunuyo.ben de su anda firsat buldukca yapıyorum
İnşallah düzenli yapmak istiyorum iyi gelir :)

Allah analı babalı büyütsün canım

İyi akşamlar bugun diyetisyene gittim sonunda 120 çıktım tabi öğün arasında bişey kesinlikle yeme dedi bol bir liste verdi ..her gün yarım saat tempolu 2 kez hareket dedi...9 a kadar kahvaltıyı kesinlikle yap dedi kanım düşükmüş bende öyle bakalım

Hayırlı ugurlu olsun ailenize neşe getirsin adı ile yaşasın

Ben gorkem ve saygın ismini severim

O da garip geliyor bana tek kitap çok yorum var bu nasıl bişiy. Oruçta çay kahve su serbest olsa ben 365 gün tutarım ki

Gonlumde samsung s9 ama samsung j serisine çok iyi diyorlar hala bakiyorum camerasi güzel olsun Istiyorum hafizasi iyi olsun

Senin listen nasıl merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…