ben bu konuda pek bilgi sahibi değilim arkadaşlarda çok güzel yanıtlamış gönlün hangisine siniyorsa onu yap benceKızlar regl döneminde namaz ve oruç ibadetlerinizi yerine getiriyormusunuz ben şuana kadar regl bitmesini bekledim hep abdest için, ama bazı yerlerde oruç tutulabilir yada namaz kılınabilir diyor siz ne yapiyorsunuz?
sağlıkla tamamına ersin inşallah canım. bu üç kız kardeşin dayanışması dosluğu bambaşka olucak dimii :)slm kızlar
bugün dr gittim fasülyemizin durumu iyi çok şükür
Allah nasip ederse 3. kızım olacak :)
şu an isim arayışları içerisindeyim. ben bir kaç tane buldum aralarından ailem dahil herkes meryem i beğendi
eşim işten gelince bende bir araştırayım dedi bakalım o ne bulacak
bizden haberler şimdilik böyle
Öğrenilmiş cinsiyet:)3 kız kardeş süper anlaşırlar.sağlıkla kavus.meryem ismi de güzel.zeynep emine meryem.3 ünde çift ee harfi var:)melike..defne .hande.
Günaydın
Mutlu çarşambalar
@HasibeG ne güzel haber. 3 prenses annesi olacaksın aynı zaman da 3 arkadasa sahip olacaksın. .
Ikinizide sağlık sıhhat diliyorum. .
biraz kemik suyu, kele paça, D vitamini ve K2 vitamini annenin çabuk toparlamasında işe yarar sanki ....İyi akşamlar
Yoğun günler ertesindeyim artık ne demekse :) hep annemleydik.
İyi ama ağrısı çok çok fazla dayanmakta zorlanıyor.
Zaten acıya çok dayanıksızdır.
Haftasonundan beri evde bir hastalık halleri var. İshal bitiyor grip başlıyor.
1 ay daha sabredelim hava ısınır inş.
Herkes iyimi pek özledim
Ben de hem çok yoğunum hem de r.... oldum. Evde de yatılı misafir var. Gerçi yabancı değil.
Gözlerimden uyku akıyor relefonsuzluk zor gelmeye başladı çok sıkıcı geliyor arada bunalinca insanin telefonunu eline alması rahatlatiyormus emin oldum
Hayırlı olsun bebisiniz.sAllah anali babali büyütsün.bizim bebis de emmedi sarılık degerleri 11 çıkmıştı.sütümü sagıp kaşıkla verdik yoksa aç kalıyordu ve uyanmiyordu.ödemin en alasını yaşadım.doğum oncesi ve sonrası sadece 1 kg fark vardı.gerisi hep ödem.sezaryan sonrası bana suni sancı verilmisti.dr bu yüzden ödem oldu demişti.sana foto ataym .doktorum ödem icin hic ilac vermedi bol prorein al et yumurta ye demisti.günde 8.10 tane yumurta ve bol et demistimerhabalaar napaysınız
pek gelemedim iş hastane ev arasında koşturuyorum. teyze oldumbebekte anneside sağlıklı, bebek annesini ememiyor göğüs ucu yok sezeryan olduğu için sütde gelmedi birde kardeşimde amelyatan sonra özelikle ayaklarında çok şişlik oldu anlamadım. doğum öncesi şişliği anlıyorumda doğum sonrası şişlik neden olur ki ?
bebeğe isim de bulamadık halaa ailencek kavga halindeyiz erkek isim önerilerinizi alayım
Isim de çınar nasıl?pek moda çınar asafHayırlı olsun bebisiniz.sAllah anali babali büyütsün.bizim bebis de emmedi sarılık degerleri 11 çıkmıştı.sütümü sagıp kaşıkla verdik yoksa aç kalıyordu ve uyanmiyordu.ödemin en alasını yaşadım.doğum oncesi ve sonrası sadece 1 kg fark vardı.gerisi hep ödem.sezaryan sonrası bana suni sancı verilmisti.dr bu yüzden ödem oldu demişti.sana foto ataym .doktorum ödem icin hic ilac vermedi bol prorein al et yumurta ye demisti.günde 8.10 tane yumurta ve bol et demisti
Hayırlı olsun canım güle güle buyutun bebisinizi benim oğlum olsa Ömer koyarım adını yada Mustafa Kemal sevdiğim isimlermerhabalaar napaysınız
pek gelemedim iş hastane ev arasında koşturuyorum. teyze oldumbebekte anneside sağlıklı, bebek annesini ememiyor göğüs ucu yok sezeryan olduğu için sütde gelmedi birde kardeşimde amelyatan sonra özelikle ayaklarında çok şişlik oldu anlamadım. doğum öncesi şişliği anlıyorumda doğum sonrası şişlik neden olur ki ?
bebeğe isim de bulamadık halaa ailencek kavga halindeyiz erkek isim önerilerinizi alayım
Çınar pek moda ben bı ara araştırırken isimleri çınar adının ağırlığı olduğunu bebeğe ağır geleceğini okumuştum yanlız tek koca çınar vs gibi emir de konabilir oda pek moda :)Isim de çınar nasıl?pek moda çınar asaf
İnşallah düzenli yapmak istiyorum iyi gelir :)Duzenli leslie ileayda 4 kg verilebiliyor üstelik leslie cok güzel sıkılastırıyo.4 kg 7.8kilo gibi durunuyo.ben de su anda firsat buldukca yapıyorum
Allah analı babalı büyütsün canımmerhabalaar napaysınız
Hayırlı ugurlu olsun ailenize neşe getirsin adı ile yaşasınmerhabalaar napaysınız
O da garip geliyor bana tek kitap çok yorum var bu nasıl bişiy. Oruçta çay kahve su serbest olsa ben 365 gün tutarım kiben bu konuda pek bilgi sahibi değilim arkadaşlarda çok güzel yanıtlamış gönlün hangisine siniyorsa onu yap bence
yemende ot kullanarak oruç tutarlar şeriat olmasına rağmen ( tüm halk leyla gibi geziyormuş kardeşim bir seminer için 10 gün kalmıştı sigara gibi yasal olduğu için taksiye binmeye korkuyorum burda herkez salanıyor diyordu)
mısırda sigara ve su oruç bozmuyormuş
kimi meshepler 3 vakit kılıyor namazı....... vs.
yaşadığımız dini bulunduğumuz ülkenin din işleri birimi belirliyor o kesin! neticede islamiyet müslüman insanların çoğunlukta olduğu ülkelerde farklı farklı yaşanıyor
Gonlumde samsung s9 ama samsung j serisine çok iyi diyorlar hala bakiyorum camerasi güzel olsun Istiyorum hafizasi iyi olsunsağlıkla tamamına ersin inşallah canım. bu üç kız kardeşin dayanışması dosluğu bambaşka olucak dimii :)
isimler çok güzel ve başarılı banada isim önerin bebek isimsiz kaldı ayy
görüşemiyoruz
biraz kemik suyu, kele paça, D vitamini ve K2 vitamini annenin çabuk toparlamasında işe yarar sanki ....
bu soğuklarda bizde öyleyiz 1 ayı çoktan geçen bir öksürüğüm varki bebek olunca sıkıldım artık öksürükten. bu sabah dr. gittim ama görünemedim yarın sabaha tekrar gideceğim artık
kolay gelsin canım hem regl hem misafir zor
canım ne telofon alıcaksın sen araştırmışsındır şimdi bende uzaktan uzağa bakıyım artık yavaş yavaş, elli kulağında benim telefonumda gidici son sürünmelerini yaşıyor
Onlar da güzelmis Asaf ağır güzel bir isimIsim de çınar nasıl?pek moda çınar asaf
Oh mis gibi yarın benim için şöyle güzel bir çay da içer misin dinlenirkeniyi akşamlar arkadaşlar. yoğun ve yorgun bir günün ardından merhaba
yarın evdeyim. çok rahatsızım çünkü. r.... bir yandan bacağımın ve kolumun ağrısı bir yandan.... dinlenmek istiyorum
Senin listen nasıl merak ettimİyi akşamlar bugun diyetisyene gittim sonunda 120 çıktım tabi öğün arasında bişey kesinlikle yeme dedi bol bir liste verdi ..her gün yarım saat tempolu 2 kez hareket dedi...9 a kadar kahvaltıyı kesinlikle yap dedi kanım düşükmüş bende öyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?