Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oh mis gibi yarın benim için şöyle güzel bir çay da içer misin dinlenirken
içerim kuzum valla bugün yataktan sürünerek çıktım zati. her yerim çürüğe çıkmış haberim yok halam şırıl şırıl o başka kol kaslarımı incitmiştim onun ağrısı tuttu o ayrı.... bir de dizimin çevresi bacağımın kasılması, ağrısı zombi gibiydim bugün

Desene ustunden silindir geçmiş

Desene ustunden silindir geçmiş
öyle oldu. makyaj da yapmadım berbat görünüyordum

Bugün sekerim 94 tu hem açlık hem de tokluk büyük ihtimal ondan dolayi kilo verdim dün kilo kaybım yoktu sabah tartildigimda
valla bak sana diyom çakıl o ekmekleri azalt. bak nasıl gidiyor o kilolar ve o şeker nasıl düşüyor

Hayırlı olsun canım güle güle buyutun bebisinizi benim oğlum olsa Ömer koyarım adını yada Mustafa Kemal sevdiğim isimler
teşekkürler bizde kardeşim adı mustafa kemal yalnız kemaller zor oluyor sankiii, ömer yok terçih etmezler öyle bir isim bulmalıyımkii annesini, babasını kadırıp isim anneside olmalıyım :)

Gonlumde samsung s9 ama samsung j serisine çok iyi diyorlar hala bakiyorum camerasi güzel olsun Istiyorum hafizasi iyi olsun
araştır canım yaaa tabii bütçeylede alakalı ama bende 2000 tl den fazla telefona vermek istemiyorum androit alıcaksın anladığım kadarı ilee istediğin özelikler iyi gayet mantıklı bende aynen oyun oynamıyorum bişey yapmıyorum iyi resim çeksin ve hafızası iyi olsun isterim

sağol canım beni bayağı rahatlatın şimdi nasıl bebek normal emiyor mu ? bu akşam üzeri hastaneden eve geldiler onları yıkayıp paklayıp yerleştirdik bebek halaa ememiyor neyse anneside duş alınca sütü gelmeye başladı makine ile sağıyoruz tabiii birde annesini emmeye başlarsa biraz daha normaleşiriz herhalde benim kardeşimede sunii sancı verdiler onun içindemek ki şişkinlik

Senin listen nasıl merak ettim
Yarın resim çekerim inşallah canım gevşek yaptı kek dondurma bile var haftada bir bir ara öğün ben şimdi sıkarsam seni bırakırsın bünye alışsın dedi yaşam tarzı diyet degil dedi incecik ve çok pozitif biri kendi de 17 yaşında 15 kilo verme yesem alırım diyo dikkat ediyorum diyo 64 kilo kadar kasım varmış iyi dedi iki hafta sonra gideceğiz bakalım ablamla gittik buda son şans olur artık bizim için çünkü bir daha bırakırsam sonumuz kötü olacak ...

Bugun ben de senden farksızım ana sınıfı için çorba yaptım götür geri diyetisyene git eve gel pasta yap yarında pasta gunu bizde üst üste geldi haşatım ayaklarım ağrıyor üşüttüm galiba doğumdan hatıra kaldı kasıklarım ağrıyor

Sonunda küçük sıpamda uyudu ya sabahtan beri bacaklarıma yapışıyor iyi ki ablam var yoksa bugun halim haraptı ya kardeş candır:):)

Bugun spor yapamadım halim yok ya mutfağına toplamadım:/

Bu arada bayanlar gündüz kesinlikle uyumamalıymışız ben bir saat yatardım kızları yatırınca gece uyutmuyor diye sonra aralarda kesinlikle azına bişey atma dedi mesela öğle yemeğinden sonra kahve içtik bir ufak çikolata yedik bünye önceki öğünü bırakır yeniyi eritmeye başlarmış buda kilo aldırırmış....

valla çürüğe çıkmışız. sürekli bir yerlerimin ağrısından şikayetçiyim. sürekli yorgunum kötü beslenmenin ve kilonun da sanırım etkisi var

General Mobile android alın ben çok memnunum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…