bengisu canım benim en minik oğlumun adı çağan babamız koydu ismi o bulmuş çok istedi yönetmen çağan ırmak tan aklına gelmiş öok memnunun güzel bir isim hepimizin evladı adıyla şanıyla büyüsün inşallah frıda tavsiye ederim ismi omun bir büyüğünün de Boran. ismi. bir büyük oğlumun ismi Boran canım. bende. Miran. istemiştim neyse. adıyla yaşasın hayırlı gelsin bebişe ismi.Çağan ???
sağol canımselam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım inşallah çok çok iyi olun
74FRIDA canım gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün inşallah
bengisu canım benim en minik oğlumun adı çağan babamız koydu ismi o bulmuş çok istedi yönetmen çağan ırmak tan aklına gelmiş öok memnunun güzel bir isim hepimizin evladı adıyla şanıyla büyüsün inşallah frıda tavsiye ederim ismi omun bir büyüğünün de Boran. ismi. bir büyük oğlumun ismi Boran canım. bende. Miran. istemiştim neyse. adıyla yaşasın hayırlı gelsin bebişe ismi.
bu arada kilo bildirimim. ...... 78 ....2....
düzelcek inşallah raydan çıktık ama o raya gene giricez inşallah başka şans yok
Çağan ???
Hayırlı cumalar
Kilo 76.2
Spor yok
H.içi ful dersin basındayım iş guc dısında hareketsizim malesef. Gelemiyorumda hiç buraya inş. Sınavlardan sonra inş.
Hayirli cumalar kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 93.4
Bu hafta 91.6
Spor 100 dk
Çok mutlu oldum kızlar(yalnız mutlulugumda da yiyorum kafaya bak) en son 91.1 olmuştum 2 ay öncesi kadar sonra yine yükseldi kilom. Bu Son olur inş ibre hep aşağı gider.
H Himal_ naptın tatlım kolayladin mi derslerini? Ünite ünite mi çalışıyorsun yoksa çıkmış sorulara mi bakıyorsun?
cakil80 tebrikler yarım kilo olsun senin olsun
Günaydın herkese
Kilom 94
Spor 300dk.
İki hafta önce 98dim 4 kilo verdim ama en az 3 kilosu ödemdi regl den dolayı
Şiyar hos değil sanki.miran şahin yücel iyi duruyo:)nasipolursa oglum olursa miran mı koysam:)miray miran kardeşler:)bak listemiz şöye yazıyım sen anlarsın :)
Şiyar
Şahin
Miran
Mirza
Yüksel
Yücel
Yaman
Başar
Diyar
Görkem ve Saygın da çok hoşuma gitti, bebeklikte yakışmıyor ama tam büyük erkek ismi sonuna Bey de diyince çok yakışıyor
babası Şiyar isminde diretiyor Şahin Şiyar da olabilir
Ilk on gün hep zorla emzirdim ve uyandırdm.uyanmiyordu o yüzden de emmiyordu.topuklarina. cok zirdu emzirmen ac kalacak diye ödüm kopuyordu zorla zorla emmeye başladı.sonradan da 3 saat kesintisiz emdiği zamanlar bile oldu:)ilk ay yaklaşık 1kg da almıştı cok şükür.vurmaktan morarttmisti hemşire.sonradan emmeye başladı.sağol canım beni bayağı rahatlatın şimdi nasıl bebek normal emiyor mu ? bu akşam üzeri hastaneden eve geldiler onları yıkayıp paklayıp yerleştirdik bebek halaa ememiyor neyse anneside duş alınca sütü gelmeye başladı makine ile sağıyoruz tabiii birde annesini emmeye başlarsa biraz daha normaleşiriz herhalde benim kardeşimede sunii sancı verdiler onun içindemek ki şişkinlik
Miray, Miran çok uymlu olmuş evet :)Şiyar hos değil sanki.miran şahin yücel iyi duruyo:)nasipolursa oglum olursa miran mı koysam:)miray miran kardeşler:)
Kızımın adı miray.cok güzel isimler bulmustum babası sadece bunu begenince miray olsun dedim.Miray, Miran çok uymlu olmuş evet :)
Şiyar ismini bende çok severim ama çocuk okul ortamında zorluk çekebilir rahat kullanacağı bir isim olsa daha rahat olucak sanki
şimdiki bir kararımız da Kerem Şiyar
pazartesi kimliği çıkıcak herhalde o zaman bu isim durumlarıda son bulur :)
Çok iyi gidiyorsun Ayşe böyle devam et babaciginda seni böyle gormek isterdi azimli fit ve mutlu,Günaydın herkese
Kilom 94
Spor 300dk.
İki hafta önce 98dim 4 kilo verdim ama en az 3 kilosu ödemdi regl den dolayı
Gecmis olsun Rabbim sana da güc kuvvet versin insallahHayırlı cumalar
Kilom aynı hastanedeyim babamin tahlil sonuçları icin diyet yapamıyorum aksine stresten yiyorum...çok yoğun gunler geçiriyorum inşallah geçicek..
Hayırlı cumalar
kilo bildirimim 115.7
bu sabah dr. gittim geçmeyen öksürük şikayetiyle ve sessimin kısılıp çatalaşmasıyla ilgili, bir poşet ilaç verdi ben bayağı bayağı hastaymışımda haberim yokmuş :)))
Eveeeeeetttttt :)))))
Hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2130731
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?