Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok haklısın tüm söylediklerine katılıyorum diyetisyende sana çok iyi gelmişti istersen bir daha git en azından düğüne kadar bana diyetisyende fayda etmedi gerçi sen diyetisyenin verdiğinin çok azını yiyordun

Şiyar hoşuma gitmedi zorlanır çocuk ya:|

Eveeeeeetttttt :)))))

Hayırlı cumalar

Eki Görüntüle 2130731
Bonussssdd aynı ben ya yataktan yorgun kalkıyorum hemen yoruluyorum kanım sınırdaymiş ondan mı acep

Bildirimleri toplayıp listeyi yapıciz bu akşam inş.

3 haftadır sanırım yok liste belki 4 bilmiyorum.
Baştan vakitsizlik sonradan isteksizlik eklendi içimden yapmak bile gelmedi inanın.

Ben dahil en çok kilo verecek olanların yerinde sayması hatta kilo alması kötü etkiledi.

Bir hafta önceki bildirimlerinizi yazdıysanız onlara göre bu haftaki eksinizi yazarım.

Asıl mesele haftaya olsun inş.
Durmayalım ramazana kadar inşallah.

Ramazan'a kadar zaten herşey belli olur sonrasında ramazandi bayramdi yaz tatili derken kilo alımı ister istemez olucak ha bir gayret arkadaşlar

Ramazana kadar güzel verirsek almayız kuzu ya. Sırf sağlık için yemiyo millet bırak kiloyu.
Demi ya dun ki diyetisyen incecikti 17 kilo vermiş lise dönemlerinde yesem alıcam diye dikkat ediyorum diyo...biz o kadar olsak ohoo yerdik 45-50 anca vardı

Ünite ünite canım 2 dersim var 2side tarih ana kitap yardımcı kitap ve netten konu anlatımı olarak calıdıyorum atatürk ilke ink bitti unutmassam iyi calıstım uygarlık tarihi cok zor geldi bana aklımda kalmıyo bunaldım 2. Kez calıyorum 1. Üniteye haftaya onu bitirip son hafta tekrar yapıcam inş. Ders bana gore deil hayatla bagım koptu resmen
İnş. Canım 2 ders var verirsem diplomamı alıcam inş. Veririm
14 15 nisan sınavlarım
Gelemiyorum boxuyorumda aslında diyeti hareketsizimde ama almadım çok sukur. Esım birden alcaksın die kotu seneryo yazıyo ama ben olumlu düşünüyorum.
Bu arada hergün filitre kahve içiyorum bagırsaklarıma iyi geldi. Tadınıda cok sevdim tavsıye ederım. Acı kahve sevenler sevicektir gerçi sutlu yapıp yumusatada bilirsiniz

selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım inşallah çok çok iyi olun
fena dağınığız arzucum. ama sen de kopma buralardan. hergün gel.
Hayırlı cumalar
Kilom aynı hastanedeyim babamin tahlil sonuçları icin diyet yapamıyorum aksine stresten yiyorum...çok yoğun gunler geçiriyorum inşallah geçicek..
geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.
Hayırlı cumalar
kilo bildirimim 115.7
bu sabah dr. gittim geçmeyen öksürük şikayetiyle ve sessimin kısılıp çatalaşmasıyla ilgili, bir poşet ilaç verdi ben bayağı bayağı hastaymışımda haberim yokmuş :)))
geçmiş olsun dikkat aman. bu arada bebişiniz hayırlı olsun.

ISILDURU benim için de ramazan son limit o zamana kadar vermeliyim çünki ramazan’dan sonra allah nasip ederse düğün 30 haziran da tarih belli artık napım ne edip fazlalıkları atmam lazım
benim hedefim haziran sonuna kadar 60 lara düşmekti hatta tam 60 olmaktı. bakalım Rabbim nasip etsin inşallah kolaylıkla, hayırla, sağlıkla.....

sabah 10.15
1 kk keçi peyniri
1 kk dil peyniri
7 zeytin
4 yk domates salatalık biber maydanoz sürk peynirli salata
1 tk şekersiz portakal reçeli
1,5-2 dilim ekmek büyüklüğünde tambuğday yufka

ara 13.00
1 küçük portakal
1/2 çay bardağı kefir

öğlen 14.40
3 kk fit mozaik pasta (muz, çiğ kuruyemiş karışımı, kakao, 1 tk yulaf ezmesi)
dukan tost (1 yumurta, yulaf kepeği, kefir, füme et, hellim peyniri)
1 kupa kabuk tarçın çayı

akşam 19.30
2 kepçe paça çorbası (çok duruydu)
1 servis kaşığı pırasa yemeği
biraz yeşil salata
20 fıstık, 1 tutam kabak çekirdeği

yatana kadar 2 lt den fazla su
akşam 1 kupa yeşil çay limonla

Sekerin normale dönuyor sanirim. Insallah cakil
Bu sabah olctugumde 89 çıktı çok mutlu oldum uzun zamandır bu kadar düşük cikmamisti ve tokluk şekerim de 94. Şeker düşünce direk kilo verme olarak karşıma çıktı resmen. Nerdeyse 3 hafta gram vermedin. Hep şeker yuksekti.

Çok keyifli değil mi

Yücel de guzelmis yalçın da olabilir ama kaya ismi de yakışıyor bebeklere Göktuğ

Geçmiş olsun ses önemli benim sürekli konusmaktan akşam sesim kisiliyor yaniyor

Is ortamında mail ismi olarak hitap da gerçekten is hayatında isim önemli oluyor ve kişilik taşıyor isimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…