canım çok haklısın tüm söylediklerine katılıyorum diyetisyende sana çok iyi gelmişti istersen bir daha git en azından düğüne kadar bana diyetisyende fayda etmedi gerçi sen diyetisyenin verdiğinin çok azını yiyordunkızlar noldu bize yaa böle durduk bir ara nekadar güzeldik hepimiz niye böle modumuz düştü bilmiyorum benim kesinlikle 70 e düşmem lazım hadi sirkelenip. başlıyalımmı bugün yaptık kilo bildirimi bugünden başlasak çok iyi olur ben bir gayret 76 ya kadar düştüm ama bir iki çıkıyorum frenliyorum çok zorlanıyorum motivem yok modum çok düşük şimdi 77. 78 .. yüzüyorum adeta dans ediyoruz 77 ve 78 güzel üçlü olduk sanki ama çok sıkıldım gerçekten bari 70 düşüyim de orda kalmaya çalışıyım niye 77 şerde kaldım yada kalmaya çalışıyorum anlamış değilim kızlar .... düğün var 2 buçuk ay kaldı 8 kiloyu vermeliyim 2 ayda nasıl yapsam diyetisyeni bıraktım kilo vermem de durdu tekrarmı gitsem napsam bilemedim
canım ses tellerimde ödem oluşmuş birde stres filanda sesimi iyice kısıyor gün içinde çok tonu değişiyor yaniiiGecmis olsun Rabbim sana da güc kuvvet versin insallah
Gecmis olsun ses kisikligi niye ki
:))
geçmiş olsun biricikkkkcanım ses tellerimde ödem oluşmuş birde stres filanda sesimi iyice kısıyor gün içinde çok tonu değişiyor yaniii
Şiyar hoşuma gitmedi zorlanır çocuk ya:|bak listemiz şöye yazıyım sen anlarsın :)
Şiyar
Şahin
Miran
Mirza
Yüksel
Yücel
Yaman
Başar
Diyar
Görkem ve Saygın da çok hoşuma gitti, bebeklikte yakışmıyor ama tam büyük erkek ismi sonuna Bey de diyince çok yakışıyor
babası Şiyar isminde diretiyor Şahin Şiyar da olabilir
Bonussssdd aynı ben ya yataktan yorgun kalkıyorum hemen yoruluyorum kanım sınırdaymiş ondan mı acepEveeeeeetttttt :)))))
Hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2130731
İnsallah canımÇok iyi gidiyorsun Ayşe böyle devam et babaciginda seni böyle gormek isterdi azimli fit ve mutlu,bende oruca kadar 7 li rakamlara düşsem süper olucak
Ramazan'a kadar zaten herşey belli olur sonrasında ramazandi bayramdi yaz tatili derken kilo alımı ister istemez olucak ha bir gayret arkadaşlarBildirimleri toplayıp listeyi yapıciz bu akşam inş.
3 haftadır sanırım yok liste belki 4 bilmiyorum.
Baştan vakitsizlik sonradan isteksizlik eklendi içimden yapmak bile gelmedi inanın.
Ben dahil en çok kilo verecek olanların yerinde sayması hatta kilo alması kötü etkiledi.
Bir hafta önceki bildirimlerinizi yazdıysanız onlara göre bu haftaki eksinizi yazarım.
Asıl mesele haftaya olsun inş.
Durmayalım ramazana kadar inşallah.
Ramazan'a kadar zaten herşey belli olur sonrasında ramazandi bayramdi yaz tatili derken kilo alımı ister istemez olucak ha bir gayret arkadaşlar
Demi ya dun ki diyetisyen incecikti 17 kilo vermiş lise dönemlerinde yesem alıcam diye dikkat ediyorum diyo...biz o kadar olsak ohoo yerdik 45-50 anca vardıRamazana kadar güzel verirsek almayız kuzu ya. Sırf sağlık için yemiyo millet bırak kiloyu.
Ünite ünite canım 2 dersim var 2side tarih ana kitap yardımcı kitap ve netten konu anlatımı olarak calıdıyorum atatürk ilke ink bitti unutmassam iyi calıstım uygarlık tarihi cok zor geldi bana aklımda kalmıyo bunaldım 2. Kez calıyorum 1. Üniteye haftaya onu bitirip son hafta tekrar yapıcam inş. Ders bana gore deil hayatla bagım koptu resmenHayirli cumalar kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 93.4
Bu hafta 91.6
Spor 100 dk
Çok mutlu oldum kızlar(yalnız mutlulugumda da yiyorum kafaya bak) en son 91.1 olmuştum 2 ay öncesi kadar sonra yine yükseldi kilom. Bu Son olur inş ibre hep aşağı gider.
H Himal_ naptın tatlım kolayladin mi derslerini? Ünite ünite mi çalışıyorsun yoksa çıkmış sorulara mi bakıyorsun?
cakil80 tebrikler yarım kilo olsun senin olsun
İnş. Canım 2 ders var verirsem diplomamı alıcam inş. Veririmkolay gelsin canım sınav ne zaman dı? çalış tabii emeğinin karşılığını alırsın inşallah
tebrikler canım daim olsun
olsun çok güzel sonuç nasıl besleniyorsun yemek yeme aralıkların nasıl merak ettim
selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım inşallah çok çok iyi olun
fena dağınığız arzucum. ama sen de kopma buralardan. hergün gel.74FRIDA canım gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün inşallah
bengisu canım benim en minik oğlumun adı çağan babamız koydu ismi o bulmuş çok istedi yönetmen çağan ırmak tan aklına gelmiş öok memnunun güzel bir isim hepimizin evladı adıyla şanıyla büyüsün inşallah frıda tavsiye ederim ismi omun bir büyüğünün de Boran. ismi. bir büyük oğlumun ismi Boran canım. bende. Miran. istemiştim neyse. adıyla yaşasın hayırlı gelsin bebişe ismi.
bu arada kilo bildirimim. ...... 78 ....2....
düzelcek inşallah raydan çıktık ama o raya gene giricez inşallah başka şans yok
Hayırlı cumalar
geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.Kilom aynı hastanedeyim babamin tahlil sonuçları icin diyet yapamıyorum aksine stresten yiyorum...çok yoğun gunler geçiriyorum inşallah geçicek..
Hayırlı cumalar
geçmiş olsun dikkat aman. bu arada bebişiniz hayırlı olsun.kilo bildirimim 115.7
bu sabah dr. gittim geçmeyen öksürük şikayetiyle ve sessimin kısılıp çatalaşmasıyla ilgili, bir poşet ilaç verdi ben bayağı bayağı hastaymışımda haberim yokmuş :)))
benim hedefim haziran sonuna kadar 60 lara düşmekti hatta tam 60 olmaktı. bakalım Rabbim nasip etsin inşallah kolaylıkla, hayırla, sağlıkla.....ISILDURU benim için de ramazan son limit o zamana kadar vermeliyim çünki ramazan’dan sonra allah nasip ederse düğün 30 haziran da tarih belli artık napım ne edip fazlalıkları atmam lazım
Bu sabah olctugumde 89 çıktı çok mutlu oldum uzun zamandır bu kadar düşük cikmamisti ve tokluk şekerim de 94. Şeker düşünce direk kilo verme olarak karşıma çıktı resmen. Nerdeyse 3 hafta gram vermedin. Hep şeker yuksekti.Sekerin normale dönuyor sanirim. Insallah cakil
Çok keyifli değil miHayirli cumalar kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 93.4
Bu hafta 91.6
Spor 100 dk
Çok mutlu oldum kızlar(yalnız mutlulugumda da yiyorum kafaya bak) en son 91.1 olmuştum 2 ay öncesi kadar sonra yine yükseldi kilom. Bu Son olur inş ibre hep aşağı gider.
H Himal_ naptın tatlım kolayladin mi derslerini? Ünite ünite mi çalışıyorsun yoksa çıkmış sorulara mi bakıyorsun?
cakil80 tebrikler yarım kilo olsun senin olsun
Yücel de guzelmis yalçın da olabilir ama kaya ismi de yakışıyor bebeklere Göktuğbak listemiz şöye yazıyım sen anlarsın :)
Şiyar
Şahin
Miran
Mirza
Yüksel
Yücel
Yaman
Başar
Diyar
Görkem ve Saygın da çok hoşuma gitti, bebeklikte yakışmıyor ama tam büyük erkek ismi sonuna Bey de diyince çok yakışıyor
babası Şiyar isminde diretiyor Şahin Şiyar da olabilir
Geçmiş olsun ses önemli benim sürekli konusmaktan akşam sesim kisiliyor yaniyorHayırlı cumalar
kilo bildirimim 115.7
bu sabah dr. gittim geçmeyen öksürük şikayetiyle ve sessimin kısılıp çatalaşmasıyla ilgili, bir poşet ilaç verdi ben bayağı bayağı hastaymışımda haberim yokmuş :)))
Is ortamında mail ismi olarak hitap da gerçekten is hayatında isim önemli oluyor ve kişilik taşıyor isimlerMiray, Miran çok uymlu olmuş evet :)
Şiyar ismini bende çok severim ama çocuk okul ortamında zorluk çekebilir rahat kullanacağı bir isim olsa daha rahat olucak sanki
şimdiki bir kararımız da Kerem Şiyar
pazartesi kimliği çıkıcak herhalde o zaman bu isim durumlarıda son bulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?