merhabalaar napaysınız
pek gelemedim iş hastane ev arasında koşturuyorum. teyze oldumbebekte anneside sağlıklı, bebek annesini ememiyor göğüs ucu yok sezeryan olduğu için sütde gelmedi birde kardeşimde amelyatan sonra özelikle ayaklarında çok şişlik oldu anlamadım. doğum öncesi şişliği anlıyorumda doğum sonrası şişlik neden olur ki ?
bebeğe isim de bulamadık halaa ailencek kavga halindeyiz erkek isim önerilerinizi alayım
sağlıkla tamamına ersin inşallah canım. bu üç kız kardeşin dayanışması dosluğu bambaşka olucak dimii :)
isimler çok güzel ve başarılı banada isim önerin bebek isimsiz kaldı ayy
görüşemiyoruz
biraz kemik suyu, kele paça, D vitamini ve K2 vitamini annenin çabuk toparlamasında işe yarar sanki ....
bu soğuklarda bizde öyleyiz 1 ayı çoktan geçen bir öksürüğüm varki bebek olunca sıkıldım artık öksürükten. bu sabah dr. gittim ama görünemedim yarın sabaha tekrar gideceğim artık
kolay gelsin canım hem regl hem misafir zor
canım ne telofon alıcaksın sen araştırmışsındır şimdi bende uzaktan uzağa bakıyım artık yavaş yavaş, elli kulağında benim telefonumda gidici son sürünmelerini yaşıyor
aynen canım bıraksalar öyle bir saldıracam ki yiyeceklere anlatamam nasıl bir iştah tır bu tatlı yesem tuzlu istiyorum tuzlu yesem tatlı istiyorum toparlarız inşallah ... hedefin çok süper inşallah en kısa sürede ulaşırsın canım ben 70 e razıyım inşallah hedefimize varırızfena dağınığız arzucum. ama sen de kopma buralardan. hergün gel.
geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.
geçmiş olsun dikkat aman. bu arada bebişiniz hayırlı olsun.
benim hedefim haziran sonuna kadar 60 lara düşmekti hatta tam 60 olmaktı. bakalım Rabbim nasip etsin inşallah kolaylıkla, hayırla, sağlıkla.....
Evet bakalım ne koyacaklar senin isim tavsiyelerin çok güzeldi inşallah Allah sağlıklı bir bebiş nasib ederse güzelisiniz olucak kesin öpüyorum :)Is ortamında mail ismi olarak hitap da gerçekten is hayatında isim önemli oluyor ve kişilik taşıyor isimler
Bakalım bizimkilerde koyacak bişeyler işte çocuğun kimliği çıksaydıda rahatlasaydık :)Hayirli olsun cnm bebisiniz
Benim oglum olsaydi muhammed koyacaktim ismini
Bizim bi dr oglunun adini aslan koymustu egosu yuksek olsun diye ☺
Evet cnm insallah
Tesekkur ederim
Bende öyle müşterilerin kulaklarına yazık karga gibi gaglıyorumGeçmiş olsun ses önemli benim sürekli konusmaktan akşam sesim kisiliyor yaniyor
Sağol tatlım öpüyorum :)geçmiş olsun biricikkkk
Sağol canım74FRIDA hayırlı olsun kuzum
Ben çok severim şiyar ismini :)Şiyar hoşuma gitmedi zorlanır çocuk ya:|
Bonussssdd aynı ben ya yataktan yorgun kalkıyorum hemen yoruluyorum kanım sınırdaymiş ondan mı acep
Inşallah ismi ile yaşar hayırlı bir evlat olurEvet bakalım ne koyacaklar senin isim tavsiyelerin çok güzeldi inşallah Allah sağlıklı bir bebiş nasib ederse güzelisiniz olucak kesin öpüyorum :)
Hoşgeldin aramıza canımselam kızlar bende 92 kiloyum zayiflamak istiyorum baya bi kayıt falan alınıyormus benide kayıt edin bende kiloluyum yaaaa
Aferin kız senden başka bildiren kalmadı:)sabah 10.15
1 kk keçi peyniri
1 kk dil peyniri
7 zeytin
4 yk domates salatalık biber maydanoz sürk peynirli salata
1 tk şekersiz portakal reçeli
1,5-2 dilim ekmek büyüklüğünde tambuğday yufka
ara 13.00
1 küçük portakal
1/2 çay bardağı kefir
öğlen 14.40
3 kk fit mozaik pasta (muz, çiğ kuruyemiş karışımı, kakao, 1 tk yulaf ezmesi)
dukan tost (1 yumurta, yulaf kepeği, kefir, füme et, hellim peyniri)
1 kupa kabuk tarçın çayı
akşam 19.30
2 kepçe paça çorbası (çok duruydu)
1 servis kaşığı pırasa yemeği
biraz yeşil salata
20 fıstık, 1 tutam kabak çekirdeği
yatana kadar 2 lt den fazla su
akşam 1 kupa yeşil çay limonla
Ben ilk defa duydum ya ondan olabilir:):)Ben çok severim şiyar ismini :)
Günaydın canım yoğun bir gün benim için kaynın geldi şehir dışından kv ler bize gelecekler kızları yatırdım motor takıp temizlik yapmam lazım başım ağrıyorGünaydın sabah sekerlerim bugün mükemmel bir güne hazır miyiz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineGünaydın.
Akşam kötüleştim gelemedim.
Valla çok kötüydüm hala çok kötüyüm ilacın etkiside geçiyor iyice fena oluyorum.
Midem felaket bulanıyo. Dün yürütüşten sonrada çok ağrıdı vucudum belliydi böyle olacağı.
İki öğün yapiyim demiştim ama bi gün yaptım sonra bozuldu yine bi gün yaptım sonra bozuldu. Normal öğünler yapıcam yine.
Dünde geç kahvaltı yaptığım için 2 öğün oldu.
Ne yedim
Sabah 11:00
3 yumurta sahanda
4 dilim hellim peyniri
1 dilim çavdar, domates
Akşam 17:30
7-8 tane ev yapımı çiğköfte( daha sıkılmamıştı benim aldıklarım 7 tane olmuştur)
Yarım tabak kabak yemeği
2 kaşık yeşil mercimek
2 litre limonlu su
45 dk tempolu yürüyüş
45 dk normal yürüyüş
Günaydın canım:)günaydın kızlar
Hoşgeldin aramıza canım
Kendini tanıt istersen cumaları kilo bildirimi yapıyoruz her gün akşam da menu paylaşımı bu aralar hepimiz cozutmuştuk kayıplar vardı tam zamanında geldin herkes dönmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?