Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli olsun cnm bebisiniz
Benim oglum olsaydi muhammed koyacaktim ismini
Bizim bi dr oglunun adini aslan koymustu egosu yuksek olsun diye ☺

Evet cnm insallah
Tesekkur ederim

aynen canım bıraksalar öyle bir saldıracam ki yiyeceklere anlatamam nasıl bir iştah tır bu tatlı yesem tuzlu istiyorum tuzlu yesem tatlı istiyorum toparlarız inşallah ... hedefin çok süper inşallah en kısa sürede ulaşırsın canım ben 70 e razıyım inşallah hedefimize varırız

Is ortamında mail ismi olarak hitap da gerçekten is hayatında isim önemli oluyor ve kişilik taşıyor isimler
Evet bakalım ne koyacaklar senin isim tavsiyelerin çok güzeldi inşallah Allah sağlıklı bir bebiş nasib ederse güzelisiniz olucak kesin öpüyorum :)

Hayirli olsun cnm bebisiniz
Benim oglum olsaydi muhammed koyacaktim ismini
Bizim bi dr oglunun adini aslan koymustu egosu yuksek olsun diye ☺

Evet cnm insallah
Tesekkur ederim
Bakalım bizimkilerde koyacak bişeyler işte çocuğun kimliği çıksaydıda rahatlasaydık :)

selam kızlar bende 92 kiloyum zayiflamak istiyorum baya bi kayıt falan alınıyormus benide kayıt edin bende kiloluyum yaaaa
Hoşgeldin aramıza canım
Kendini tanıt istersen cumaları kilo bildirimi yapıyoruz her gün akşam da menu paylaşımı bu aralar hepimiz cozutmuştuk kayıplar vardı tam zamanında geldin herkes dönmeye başladı

Aferin kız senden başka bildiren kalmadı:)

Ben çok severim şiyar ismini :)
Ben ilk defa duydum ya ondan olabilir:):)

Günaydın.
Akşam kötüleştim gelemedim.

Valla çok kötüydüm hala çok kötüyüm ilacın etkiside geçiyor iyice fena oluyorum.
Midem felaket bulanıyo. Dün yürütüşten sonrada çok ağrıdı vucudum belliydi böyle olacağı.

İki öğün yapiyim demiştim ama bi gün yaptım sonra bozuldu yine bi gün yaptım sonra bozuldu. Normal öğünler yapıcam yine.
Dünde geç kahvaltı yaptığım için 2 öğün oldu.

Ne yedim

Sabah 11:00
3 yumurta sahanda
4 dilim hellim peyniri
1 dilim çavdar, domates

Akşam 17:30
7-8 tane ev yapımı çiğköfte( daha sıkılmamıştı benim aldıklarım 7 tane olmuştur)
Yarım tabak kabak yemeği
2 kaşık yeşil mercimek

2 litre limonlu su

45 dk tempolu yürüyüş
45 dk normal yürüyüş

Günaydın sabah sekerlerim bugün mükemmel bir güne hazır miyiz
Günaydın canım yoğun bir gün benim için kaynın geldi şehir dışından kv ler bize gelecekler kızları yatırdım motor takıp temizlik yapmam lazım başım ağrıyor

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

günaydın kızlar
Günaydın canım:)

Tesekkur ederim hosbuldum :) adim damla yasim 23 hukuk ogrencisiyim bu yasta 90 li kilolara ciktim kendim icin endiseleniyorum yemeklere cok duskunlugum var eskiden sporla falan dengeliyordum ama yillardir onu da yapmiyorum kendimi baya bosvermistim ama artik toparlanmak istiyorum nerdeyse herseyi yapmaya hazirim ama nerden basliyacam bilmiyirum diyet listem bile yok bu yuzden sizden destek bekliyorum :)

Mutlu haftasonlari kızlar
Hasta olanlara ve ailelerine şifalar diliyorum(eksik isim kalmasın diye toptan soyledim)
Bu sabaha pek iyi başlamadım kahvaltida patates ve biber kizartmasi yedim. bunu telafi etmek için namazdan sonra yürüyüşe çıkıcam. Aksami da hafif geçirirsem süper olur. Artık her yiyecegim şeyi tekrar tekrar düşünüp öyle yiyiyorum. Mesela bir portakal gözüme takılıyo yiyim diyorum yav bosver bunun kalorisi nerden baksan 100 kaloridir diyor ve yemiyorum. Bir lokmadan dahi kisintiya gidiyorum. Verecegim kilolar fazla nerden kisarsam kar diyorum.Yazıo diye bir Program var kızlar kalori hesabı yapıyor bi deneyin derim cekirdeğin kalorisini öğrendikten sonra iliskimize bi süreliğine ara verme kararı aldim
Ben bu hafta detoks planlıyorum 2 veya 3 günlük su 90i aşağı inmem lazım. Inst ada gördüm sabah kahvaltı, öğlen aksam kabak yoğurt ikilisi beraber yapsak mi?
Mesela 90 91 olanlar veya 80 81 olanlar gibi su sınırı bir geçelim kalan kiloları vermede daha başarılı olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…