Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar detoks söyle
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir ve maydanoz
Oglen ve akşam: bir kaşık zeytinyağında kavrulmuş 2 veya 3 kabak yoğurt eşliğinde.
Kabakları rende de yapabiliriz spagetti şeklinde de dograyabiliriz. Ben salı veya çarşamba başlamayı dusunuyorum bikaç kişi başlasa birbirimize destek oluruz.
100 ustu ve 70 üstü arkadaşları unutmuşum bir önceki msjimda kusuruma bakmayın e mi
Unutmadan öğle aksam arası 1 meyve hakkımız var

Hosgeldiniz.burda herkes kendine uygun hi diyet yapiyo.her cuma kilo ve yaptığımız sporları bildiriyoruz.iki hafta üst üste siz de bildirim yaparsanz lisreye dahil olirsunuz.umarm azminiz devam eder ve kilo verirsiniz

Çok hastayım ya
çok geçmiş olsun canım benim bonus cum birçok sayfayı okuyamadım ama okuduklarından anladığım kadar annen ameliyat olmuş canım annende çok geçmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim tez vakitte iyileşsin hiç bişici kalmasın inşallah canım

Arzuzuzuuu sağol canım.

Canlandırın buraları hadi iyileşiyim bende tam gaz inş.

Gün içinde neler yapıyosunuz diyetle ilgili yazın.

nisan34 kabak fikri çok güzel.
evet bonusum yaa noldu bize bilmiyorum valla ben adeta donup aynı yerde kaldım aşa iniş yok ama çıkışa bıraksam tavan yapacam kiloda ahh şu kiloya indiğim motivem isteğim gayretim sabrım geri gelse yaa çok diil arkadaş 5 6 kiloyada razıyım şimdilik

inşallah canım. ölü toprağını atalım üzerimizden. öyle bezginim ki canlanmam lazım.

Aferin kız senden başka bildiren kalmadı:)
he valla niye kimse yazmıyor artık menülerini cuma günü kilo bildirimlerini yazarak birbirimizi denetleyebiliriz. böyle herkes artıya geçer valla. isteğimiz bu değil sonuçta öyle değil mi

Herkes bildiği bişeyleri uyguluyor ben yeni gittim diyetisyene kadın sıkmamak adına bol bol yazdı bizim için önemli yaşam şeklin haline getirmek dedi bide oğun aralarından hiç bişey yemecekmişsin bünye en son gideni yakarmış a2 2:30 saatte bir yiyecekmiş ara ve ana oğunleri sabah kalkınca kahvaltıyı hemen yapmasan bile sut iç dedi metobllizma çalışsın dedi birde gunduz uyuma dedi..listemi de çekerim inşallah bir ara fikir olması açısından ayy ver kiloları univ zor olur ben 4 senede 60 la girip 72 ile çıktım üniversiteden 10 sene oldu mezun olalı şimdi 120 kiloyu arttıkça artıyı yolun başındayken kurtul inşallah

he valla niye kimse yazmıyor artık menülerini cuma günü kilo bildirimlerini yazarak birbirimizi denetleyebiliriz. böyle herkes artıya geçer valla. isteğimiz bu değil sonuçta öyle değil mi
Ayy haklısın canım düzgün yemedim diye hep kaçyım liste yapmaktan

Canim corbani meyveli ihmal etme seni diri tutsunlar

cumartesi menüm

sabah 09.10
1 kuru incir
2 tk zeytinyağı

kahvaltı 09.30
5-6 dilim sucuk
1 kk keçi peyniri
1 kk dil peyniri
5 zeytin
kuru domates, domates salatalık biber
1/2 dilim siyez ekmeği

öğlen 13.30
döner

pişmiş domates ve biber
1,5 dilim ekmek kadar pide
3 yk yoğurt

ara 16.30
20 fıstık
1 kuru incir
1 kupa kabuk tarçın çayı

akşam 19.20
yumurtalı kıymalı pazı kavurma
3 yk ev yoğurdu

yatana kadar 2 lt den fazla su
az sonra yeşil çay içeceğim.

70 dk yürüyüş

ya o öğlenki pide doymadığım için oldu. döner kağıt gibiydi. annemle teyzemle dışarı çıkmıştık. ben aslında salata yiyecektim ama teyzem dönerciye girelim deyince mecbur girdim. döner de öyle gelince mecburen pideden yedim. yanıma da kuru kayısı ceviz falan almayı unutmuşum. öyle oldu yani

iştahının kapalı olmasına sevindim. hasta olmana üzüldüm diye irenç bir geyik çevireyim naptın dr. gittin mi ne ilacı içiyorsun

liste güzel görünüyor aslında öğlen plan dışı beslenmişsin acaba döner ne kadar diyete uyuyor diyetisyene sorucaktım şok da 300 gr bereket döner satılıyor onu alıp iki bölüp kızın beslenmesine koysam mı ? ne dersin

döner ettir tabi diyete uyar canım. sağlıklı etten olduktan sonra sorun yok. ben köfteyi de çok seviyorum ve çok kolay tüketiyorum. köfteyi hazırlarken içine normal ekmek koymuyorum. kendi yaptığım o özel unlardan yaptığım ekmeklerden koyuyorum. çok lezzetli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…