Hosgeldiniz.burda herkes kendine uygun hi diyet yapiyo.her cuma kilo ve yaptığımız sporları bildiriyoruz.iki hafta üst üste siz de bildirim yaparsanz lisreye dahil olirsunuz.umarm azminiz devam eder ve kilo verirsinizKizlar merhaba siteye yeni uye oldum burda cok guzel bir grup kurmussunuz bende 94 kiloyum. yasim 24 sizinle birlikte kilo vermek istiyorum benide araniza alirmisiniz cok heycanli ve kararliyim kilo vermek icin en buyuk problemim yeme ataklari ve hareketsizik
çok geçmiş olsun canım benim bonus cum birçok sayfayı okuyamadım ama okuduklarından anladığım kadar annen ameliyat olmuş canım annende çok geçmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim tez vakitte iyileşsin hiç bişici kalmasın inşallah canımÇok hastayım ya
evet bonusum yaa noldu bize bilmiyorum valla ben adeta donup aynı yerde kaldım aşa iniş yok ama çıkışa bıraksam tavan yapacam kiloda ahh şu kiloya indiğim motivem isteğim gayretim sabrım geri gelse yaa çok diil arkadaş 5 6 kiloyada razıyım şimdilikArzuzuzuuu sağol canım.
Canlandırın buraları hadi iyileşiyim bende tam gaz inş.
Gün içinde neler yapıyosunuz diyetle ilgili yazın.
nisan34 kabak fikri çok güzel.
inşallah canım. ölü toprağını atalım üzerimizden. öyle bezginim ki canlanmam lazım.aynen canım bıraksalar öyle bir saldıracam ki yiyeceklere anlatamam nasıl bir iştah tır bu tatlı yesem tuzlu istiyorum tuzlu yesem tatlı istiyorum toparlarız inşallah ... hedefin çok süper inşallah en kısa sürede ulaşırsın canım ben 70 e razıyım inşallah hedefimize varırız
he valla niye kimse yazmıyor artık menüleriniAferin kız senden başka bildiren kalmadı:)
Herkes bildiği bişeyleri uyguluyor ben yeni gittim diyetisyene kadın sıkmamak adına bol bol yazdı bizim için önemli yaşam şeklin haline getirmek dedi bide oğun aralarından hiç bişey yemecekmişsin bünye en son gideni yakarmış a2 2:30 saatte bir yiyecekmiş ara ve ana oğunleri sabah kalkınca kahvaltıyı hemen yapmasan bile sut iç dedi metobllizma çalışsın dedi birde gunduz uyuma dedi..listemi de çekerim inşallah bir ara fikir olması açısından ayy ver kiloları univ zor olur ben 4 senede 60 la girip 72 ile çıktım üniversiteden 10 sene oldu mezun olalı şimdi 120 kiloyu arttıkça artıyı yolun başındayken kurtul inşallahTesekkur ederim hosbuldum :) adim damla yasim 23 hukuk ogrencisiyim bu yasta 90 li kilolara ciktim kendim icin endiseleniyorum yemeklere cok duskunlugum var eskiden sporla falan dengeliyordum ama yillardir onu da yapmiyorum kendimi baya bosvermistim ama artik toparlanmak istiyorum nerdeyse herseyi yapmaya hazirim ama nerden basliyacam bilmiyirum diyet listem bile yok bu yuzden sizden destek bekliyorum :)
Ayy haklısın canım düzgün yemedim diye hep kaçyım liste yapmaktanhe valla niye kimse yazmıyor artık menülerinicuma günü kilo bildirimlerini yazarak birbirimizi denetleyebiliriz. böyle herkes artıya geçer valla. isteğimiz bu değil sonuçta öyle değil mi
Uf mu oldun sen Kıyamam sanaÇok hastayım ya
Canim corbani meyveli ihmal etme seni diri tutsunlarMenü yazim mi
Sabah 9 buçuk gibi yarım parmak kadar ekmek, ilaç.
Az önce minik yuvarlak ponçik sandviç ekmeğinin yarısı, ilaç.
1 fincan ballı limonlu suyu bitirmeye çalışıyorum.
Daha bişey yermiyim ilaç alırmıyım hiç bilmiyorum.
iştahının kapalı olmasına sevindim. hasta olmana üzüldüm diye irenç bir geyik çevireyim naptın dr. gittin mi ne ilacı içiyorsunMenü yazim mi
Sabah 9 buçuk gibi yarım parmak kadar ekmek, ilaç.
Az önce minik yuvarlak ponçik sandviç ekmeğinin yarısı, ilaç.
1 fincan ballı limonlu suyu bitirmeye çalışıyorum.
Daha bişey yermiyim ilaç alırmıyım hiç bilmiyorum.
liste güzel görünüyor aslında öğlen plan dışı beslenmişsin acaba döner ne kadar diyete uyuyor diyetisyene sorucaktım şok da 300 gr bereket döner satılıyor onu alıp iki bölüp kızın beslenmesine koysam mı ? ne dersinya o öğlenki pide doymadığım için oldu. döner kağıt gibiydi. annemle teyzemle dışarı çıkmıştık. ben aslında salata yiyecektim ama teyzem dönerciye girelim deyince mecbur girdim. döner de öyle gelince mecburen pideden yedim. yanıma da kuru kayısı ceviz falan almayı unutmuşum. öyle oldu yani
döner ettir tabi diyete uyar canım. sağlıklı etten olduktan sonra sorun yok. ben köfteyi de çok seviyorum ve çok kolay tüketiyorum. köfteyi hazırlarken içine normal ekmek koymuyorum. kendi yaptığım o özel unlardan yaptığım ekmeklerden koyuyorum. çok lezzetli oluyor.liste güzel görünüyor aslında öğlen plan dışı beslenmişsin acaba döner ne kadar diyete uyuyor diyetisyene sorucaktım şok da 300 gr bereket döner satılıyor onu alıp iki bölüp kızın beslenmesine koysam mı ? ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?