Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evetttt gunaydınnnnnnnn kk nkn şişman ama en güzel hanımları popolarımızı bugünden itibaren kaldırıyoruz...
Size resimler vericem herkes poposunu orasını burasını ölçsün kaydetsin ilk hedef 10 günlük olsun yaz geliyor şekillenelim incelelim var mı katılan demiyorummmm bile yapın anacım yapın MECBURUZZZZZ
Birinci kim olacak bakalım yarışşşşşşş
BAŞLASINNNNNNNNNNNNNNNN

Hadi olcelim nereleri olcuyoruz

pazar günü menümmm

sabah 09.40
1 kuru incir
1 yk zeytinyağı

kahvaltı 10.30
2 yumurtadan yeşil biberli hellimli omlet (pulbiberli)
domates biber
2 kk fit mozaik pasta (muz, çiğ kuruyemiş, yulaf ezmesi, kuru kayısı, kakao-yulaf ezmesi minimum oranda var içinde)

ara
2 kupa yeşilçay limonla

akşam 17.45
bol kıymalı patlıcan söğürme (köz patlıcan, kıyma, soğan, biber, 2 çeri domates)
1 bardak kefir

yatana kadar 3 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı limonla

günaydın kızlar

ben bugün erken uyandım 9 gibi ptt ye gidip faturalar yatıracam ordan markete uğrayıp eve gelicem yakın gerçi ptt de markette olsun biraz dolanırım yürüyüş olsun 2 gündür bende dikkat ediyorum daha doğrusu bı kez biraz sıkıyım kemeri ddm bu kez beslenme sitilimi nesfit le 2 gündür yapıyorum şöle sabah ve öğlen nesfit akşam ekmeksiz ne pişirmişsem az porsiyonla da ondan yiyorum işe yarıyo heralde nesfiti hazırlarken içine kuru meyvede doğruyorum beni acıktırmıyor arada kahve çay bol sıvı alıyorum iyi geldi gibi dur bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…