Hoşgeldin canım kaçamak iyi gelmiştir..:)Ben geldiiiiiiim,günaydinlar olsun herkese:)
Cuma bildirim yapamadim tatili firsat bilip birkac gün kactik biraz,hem netim sınırlıydı hem de unutmuşum:)Bonus iki gözüm kusurum af ola
Hoş bildirim yapacak yüzüm de yoktu ama neyse
Hoşgeldin canım kaçamak iyi gelmiştir..:)
Gunaydin
Aynaya bakip gorunen fazlaliklari sikıyorum beynimin icinde firtinalar kopuyor ve birsey yapmiyorum cok feci koptum
Bonuscan nasil oldun
Kızlar en başta ben olmak üzre lütfen hepimiz toparlanalım,şu olağan durumumuz hem kendimizi hem de tüm topik arkadaşlarımızın motivasyonu etkiledigi gibi negatif bir sinerji oluşturuyor maalesef..
Ben kendi adıma kendim ve topik arkadaşlarım için gereken özveriyi göstermeye gayret edecegim inşallah..
Hepimiz bizi motive eden ve demoralize eden nedenleri biliyoruz,lütfen mazaretlerimizin arkasına saklanmayalım..
Boşverdik,saldık,yedik,içtik sonuç kılo aldık ama dünyanın sonu degil yahuu çekilmeyelim kabugumuza.. biz hedefimize giden yolu nasıl yürümemiz gerektigini biliyoruz bunu yapabilecek gücümüz ve saglıgımız var bin şükür,gerisi faso fiso..
Haydi toplaşalim lütfen artık
Mutlu haftalar kizlar
her haftasonu gibi yine yemelere doyamadımAllahım beni bildiği gibi yapsın
Yarın kabak detoksuna başlamayı planlıyorum salı, çarşamba, perşembe 3 gün. Şu illet doksanlardan inş kurtulurum ümidiyle. Denemek isteyen varsa bugunden kabaklarini stoklasin
tekrar yazmaya usendim hem karnım doysun hem pasta dursun diyosun heKızlar detoks söyle
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir ve maydanoz
Oglen ve akşam: bir kaşık zeytinyağında kavrulmuş 2 veya 3 kabak yoğurt eşliğinde.
Kabakları rende de yapabiliriz spagetti şeklinde de dograyabiliriz. Ben salı veya çarşamba başlamayı dusunuyorum bikaç kişi başlasa birbirimize destek oluruz.
100 ustu ve 70 üstü arkadaşları unutmuşum bir önceki msjimda kusuruma bakmayın e mi
Unutmadan öğle aksam arası 1 meyve hakkımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?