Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım kaçamak iyi gelmiştir..:)

Kızlar en başta ben olmak üzre lütfen hepimiz toparlanalım,şu olağan durumumuz hem kendimizi hem de tüm topik arkadaşlarımızın motivasyonu etkiledigi gibi negatif bir sinerji oluşturuyor maalesef..

Ben kendi adıma kendim ve topik arkadaşlarım için gereken özveriyi göstermeye gayret edecegim inşallah..

Hepimiz bizi motive eden ve demoralize eden nedenleri biliyoruz,lütfen mazaretlerimizin arkasına saklanmayalım..

Boşverdik,saldık,yedik,içtik sonuç kılo aldık ama dünyanın sonu degil yahuu çekilmeyelim kabugumuza.. biz hedefimize giden yolu nasıl yürümemiz gerektigini biliyoruz bunu yapabilecek gücümüz ve saglıgımız var bin şükür,gerisi faso fiso..

Haydi toplaşalim lütfen artık

Hoşgeldin canım kaçamak iyi gelmiştir..:)

Hoşbulduk kuzuuum
Kaçamak iyi gelmiyor canım yaa,karnım tok oldukça mutsuzlugum artıyor benim,saglıklı beslenirken daha mutluyum..

Gunaydin

Aynaya bakip gorunen fazlaliklari sikıyorum beynimin icinde firtinalar kopuyor ve birsey yapmiyorum cok feci koptum

Bonuscan nasil oldun

Ben dee

Toparlanmalıyız canımm,biryerlerden başlamalıyız böyle mutlu degiliz çünkü..

Eee tamam o zaman hadi bakalım bugünden itibaren ne yedik ne içtik akşam yazılacak diyet dışı yemiş bile olsak yazalım yazalım ki utanalım gun boyu yediklerimizi gırelim ve herkese şart koşuyorum 5 dk bişey YAPILACAKKKKKKKKK
hiç bişey yapamıyorsak yatın sırt ustu dizi karna çekin bacak kaldırın falan hemde bir hafta aynı hareketten belirleyip 50 kez yapalım o bılgede ne değişim olacak

Mutlu haftalar kizlar
her haftasonu gibi yine yemelere doyamadım Allahım beni bildiği gibi yapsın
Yarın kabak detoksuna başlamayı planlıyorum salı, çarşamba, perşembe 3 gün. Şu illet doksanlardan inş kurtulurum ümidiyle. Denemek isteyen varsa bugunden kabaklarini stoklasin

nasıl birşey
en önemlisi lezzetli birşey mi

kilo vercez diye de damat zevkimizden feragat etmeyelim

tekrar yazmaya usendim hem karnım doysun hem pasta dursun diyosun he

İyi akşamlar menüm utanç menusu ama olsun yarın utanırda yemem belki:)
Sabah 9
İki kare tost
10
Maden suyu ve kahve
12
Bir kase yoğurt
13 bir tabak patates yemeği çeyrek simit
14:30
Bir küçük kurabiye
16
Bir tabak patates yemeği
17
3,çokoprens (buna dayanaydım iyiydi)
Artık bişe yemiycem belki ayran yada sut içerim
Spor yapıcam şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…