Nihahahahahahaha
Çoğumuz öyleyiz. Doğal şekerle gidermeye çalışabilirsin.
Elma tarçın suyu yada direk tarçın çayı iç.
Ama böyle dolu dolu tatlı yemek istiyosan duramıycak gibiysen kendine uygun bişeyler hazırlayabilirsin.
Muzlu hurmalı.
Sütlü nuriye imtihanında ve hayalindeyim bendedeynepnaz hep senin yüzünden deynep
Nihahahahahahaha,beddua ettin de o yüzden mi fazla oy alamadım yoksa
Pas vermedigin icin olabilir mii
Calismadan Istanbulda çok zor hersey bi de 11 yılimi verdim 4 yıl daha çalışıp tazminatimi almak istiyorum. Ben hic evde olmadim hep cok uzun saatler calistim onun icin calismamak bana zor gelir ama daha erken ciksam cok mutlu olurum. 6 da ciksam yeter. Daha yeni çıktım işten düşün ben daha eve gideceğim. Ben bundan mutsuzum yoksa işten 6 da çıksam benden negatif hicbirsey duymazsiniz.. dietimde yolunda gider sosyal hayatimda düzene girer. 3 ay daha böyle devam edecek.Günaydın kızlar
cakil80 çalışmak zorunda misin? Çok mutsuz görüyorum seni borcun kredin vs yoksa çalışma bi süre.
maşallahhBugün yediklerim
Kah.2 yumurtayla omlet
8.10zeytin dom. Biki lokmabal bol peynir 3 4 ekmek bikac tane ceviz
Öğlen 2 kase kıymalı sehriyeli corba
Tost
Aksam 1 tabak dolusu kısır ayran yesillik
1 d.ekmek yarm kepce kuru fasulye
Sabah tartida az da olsa eksi görmüştüm ama gün boyu karbonhidrat tukettim.evde olunca surekli mutfaga gidiyorum.ve get gittikce bişey yemem gerekiyor sanki.burdaki çalışmayan arkadaslarin önünde şapkamı cikaryrm hic kolay değil evdeyken diyet yapmak.ben çalışmasıydm sindite rahat 130 'ları görmüştüm bunu bütün samimiyetimle söylüyorum
Hep böyle yemiyorum ama:)bebegin nasıl ?kac aylk oldu?beni hatrladn mimaşallahh3-4 ekmek.... 2 kaselik... kızım porsiyonu azalt...
UcretsiZ izinden istediginz zaman donebiliyorsun.aldigin kadar izinde kalmak zorunda değilsinmaşallahh3-4 ekmek.... 2 kaselik... kızım porsiyonu azalt...
yabanci gelmedi amaHep böyle yemiyorum ama:)bebegin nasıl ?kac aylk oldu?beni hatrladn mi
Ekmekler tam ekmek değil tabiki.3.dilim once Baya dilimler.seni şaşkın:))maşallahh3-4 ekmek.... 2 kaselik... kızım porsiyonu azalt...
çok şükür aelhamdüllah..Bebeğimi kaybetmistim dogum anında.simdi tekrar bi bebegin var cok şükür nasip oldu bu defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?