Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nihahahahahahaha,beddua ettin de o yüzden mi fazla oy alamadım yoksa

Bugünün menüsü her ne kadar cok yediysem de yazacan belkim utanrm
Kah.2 h.yumurta peynir. 5.6zeytin
tadımlık bal
1 d ekmek domates
yarm kızarmış biber 1 2 kask yogurt

Öğlen 1 d çörek
1 servis k.zeytinli salata
1kask rus salatasi
1 çörek yarm gözleme yarm d kek 1 d revani
Ara 1 türk kah.
Ara 1 maden suyu
Aksam 1 tabak kabak yoğurt 1 lokma ekmek(unutup yedim)

Bugün bol kalori aldm ama acik havada Baya yürüdüm de.

Günaydın kızlar
cakil80 çalışmak zorunda misin? Çok mutsuz görüyorum seni borcun kredin vs yoksa çalışma bi süre.
Calismadan Istanbulda çok zor hersey bi de 11 yılimi verdim 4 yıl daha çalışıp tazminatimi almak istiyorum. Ben hic evde olmadim hep cok uzun saatler calistim onun icin calismamak bana zor gelir ama daha erken ciksam cok mutlu olurum. 6 da ciksam yeter. Daha yeni çıktım işten düşün ben daha eve gideceğim. Ben bundan mutsuzum yoksa işten 6 da çıksam benden negatif hicbirsey duymazsiniz.. dietimde yolunda gider sosyal hayatimda düzene girer. 3 ay daha böyle devam edecek.

aciiiiiiiimm acıııııııııııımm acimdan oluyombu saaten sonra bisicikler yemİcem merak etmeyin. Bu kadar ac kaldigima degse bari. Şu kabak detoksu ise yarasa da 90 altına insem tek amacim bu. Yarın Son günüm bakalım sonuç ne olucak.
Bu arada gözümün önüne bol baharatlı Koz de kızarmış kokorec geliyo

günaydinnnnn...:)
ben 91,5 kilo ile başliyorum
kilo aldim saldim samara...
mayaladim resmen
sistim de sistim..
dün korse takmaya başladim.
sabah takip akşam çikariyorum
günde 8-9 saat korseyle duruyorum.
bi gün farketmiyor.
sabahlari bi dilim ekmek içinde yagsiz tuzsuz olara yogurt yumurta karışımı yapıp ekmegin üzerine sürüp üzerine çörekotu susan atip firina koy tamam:) çok lezzi oluyo.
öğlenleri de yulaflı yogurt..
yogurt hastasi oldum. :)
akşamlari da mutlaka yoğurt koyarim sofraya...
işe giderken işten eve gelirken toplam 1,5 saat yürüyorum.
sonuç kilo ayni.. kaç aydir ayni kiloda sinir oluyorum ben niye zayiflayamiyorum yaaaaaa

maşallahh3-4 ekmek.... 2 kaselik... kızım porsiyonu azalt...

tamam tamam hatirladim seni..
çok şükür kızım var 13 aylık. maşallah .
seninde olmuş bebegin maşallah:)
bebegin kaybedenler bölümdeydik. ama evlast unutulmuyor işte daha dün gittim oğlumun mezarina hala çok özlüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…