- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Hayirli cumalar
Geçen hafta: 91.6
Bu hafta : 89.3
Spor: 100 dk
Ayyyyyy çok mutluyum kizlar. Kabak detoksu ise yaradı sonunda sekizleri görebildim. Tamamı yağdan gitmemistir olsun biraz motive olmamı sağlar.
@orkidekaramel odemden değil yemekten :)
bende bugün katlıyorum gel birlikte zayiflayalimmmmSelam Kizlar benide araniza alirmisiniz bende 93 kiloyum kilo vermek istiyorummm .. :)
oda güzel ya diyetsiyenin kontrolundesinDün yeniden diyetisyene gittim başladım bakalım tlf ile de kontrol edecek bu defada yapamazsam belediye tarihine geçeceğim
Güzel mi kötümü bilmiyorum bu yıl sonbahardan bu yana kaçıncı diyetisyen maceram ama gitmeyincede hiç olmuyor ipin ucunu bulamıyorum öyle kaybediyorum anlayacağınoda güzel ya diyetsiyenin kontrolundesinbende mi gitsem ne.
olur olur oluuuuurbende bugün katlıyorum gel birlikte zayiflayalimmmm
olsun caniniz sagolsun üzmeyin kendinizi ozaman simdi tam vakti haftaya kadar gider hepsi yineee :)Hayırlı cuma lar...ben bu hafta bittim gece uyuyana kadar yedim sonuc +4 kilo
g.hafta 94
Bu hafta 98
Fark +4
Geçmiş olsun canım...
Benimkide severdi kardeşine gidince doktor aynı ablası gibi kete gibi kız diyince uçmuştu uzun sure bana benziyor fiye:):)
Gecmis olsun canim
Inşallah. .siz de hoşgeldiniz gerci ben de yeniyim ama olsunolsun caniniz sagolsun üzmeyin kendinizi ozaman simdi tam vakti haftaya kadar gider hepsi yineee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?