Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar

kilo bildirimim ..78 ...0 ama burda durdurucam .....çünkü sağlık ocağında tam kan testi yaptırdım tekrar diyetisyen e gitmeye karar verdim çünkü bu kiloya inene kadar diyetisyen yardımıyla oldu demekki ben de işe yarıyor taekrar gidicem inşaallah yeni listemle iyi sağlıklı ve hırslı bir şekilde dönerim inşaallah hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın

Slm kizlar

Bugunde zeynebin gozleri akmaya basladi grip gibiydide dr goturdum damla verdi onada. Bu haftasonuda atesle hastlikla gececek gibi gorunuyor.

Gecen hafta 103.9
Bu hafta 103.2
Fark -0.7

Spor 150 dk yuruyus

Bu aralar 103lerde dolanip duruyorum. Gece karin agrisiyla uyandim yedigim bisey dokundu herhalde wc ciktim baya o da bugune -700 gr olarak yansidi

Geçmiş olsun canım...
Benimkide severdi kardeşine gidince doktor aynı ablası gibi kete gibi kız diyince uçmuştu uzun sure bana benziyor fiye:):)

Gecmis olsun canim

Tesekkur ederim kizlar

Selam herkese
Uzun suredir yazamadim,çünkü yazacak yüzüm yoktu. Bu sabah 700 gr aldiğimi gordum. Son bir ayım boşa gitmiş gibi. Hiç kilo veremedim. Bugun tekrar başladim, yediklerime dikkat ettim,yürüyüş yaptim,inş bu sefer uzun soluklu olur,pes etmek istemiyorum.
Geçen hafta kilom101.4 diye hatirliyorum
Bu hafta 102.1
Fark +700
Spor bugun yuruyuşe basladim:)
Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…