Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Unutulur mu hic?ömür biyu unutulmaz.ama cok şükür nasip oldu kucagimiza almak.benim de kızım 6.5 aylk oldu.Allah herkesin evladını bağışlasın

Unutulur mu hic?ömür biyu unutulmaz.ama cok şükür nasip oldu kucagimiza almak.benim de kızım 6.5 aylk oldu.Allah herkesin evladını bağışlasın
çok şükür rabbim nasip etti ..
ama eksik hissediyorum hep.
rabbim olmayanada nasip etsin inşallah.
ben orayi takip edemiyorum yasemin toprakin annesi nehirin annesi vardi onlari biliyorum yeni gelenlerde oluyor çok üzülüyorum. hiç olmazsa diyorum.
gerçekten psikoloji yaşiyorum hamile olanlara dua ediyorum inşallah kucaklarina alsin diye. korku var hep.
ikinci bebegimde yaşadim doğuma kadar kaybetme korkuyla yaşadim psikolojim alt üst oldu.

İyi geceler kızlar
Günün mönüsü

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, maydanoz

Ara: 3 hurma

Aksam: 1 kasik zeytinyağında kavrulmuş kabak ve yoğurt. 5 adet hamsi tava dayanamadım hamsiye çok seviyorum.
Detoksumu baltaladim
Yarın tartı günü erken yatın erken kalkın ödem olmasın.

Slm kizlar
Bu hafta pek giremedim
Emineyle berber goz gribi olduk o antibiyotikli damla kullandi ama bana yazamadi bu yuzden benim toparlanmam daha zor oldu. Telefonla cok ilgilenemedim insallah hepiniz iyisinizdir gecmiste yapamadim kisra bakmayin
Bugun kontrol tahlillerim vardi iyi cikto cok sukur sonra asmye goturdum ordaki takibimi yaptirdim emineninde takibi vardi beraber gittik ilk defa kardesinin kalp sesini duydu. Annecim cok gurultulu diyor ☺

Geçmiş olsun canım...
Benimkide severdi kardeşine gidince doktor aynı ablası gibi kete gibi kız diyince uçmuştu uzun sure bana benziyor fiye:):)

kilo ödemden mi gitmiyo acaba??
ben korse takmaya başladim üç gündür takiyorum bakam ne etkisi olacak.

Hayirli cumalar arkadaslar
Kilom geçen hafta 125.5
Bu hafta 126
Annemler hala bende kalıyorlar
Babamın ameliyattan sonra birde idrar şikayeti basladi idrarını yapamıyor uyku halindeykende kendiliğinden akiyor idrar kaçırma durumu var ameliyat olacak yine o yüzden çok gerginim surekli kilo alıyorum inşallah geçicek bu günler allah beterinden korusun..

darısı bende:)
kabak detoksu nasıl oluyor hanig arada yiyorsun?

Gecmis olsun canim

Cok gecmis olsun derincim,Allah acil sifalar versin babacigina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…