Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA taçsız ama kepli kraliçem eline gözüne sağlık canımsın

Bundan sonra liste aksamıycak aksamasın 1 ay nadasa bıraktık zaten.
Yenanın dediği gibi herkes elini taşın altına koysun.
O zaman gurupça bişeyler yapmanın keyfine varabiliriz inşallah.

Annemdeydim dün aslında ben değil ablam olucaktı ama oda günlerdir olan yorgunluktan hastalanmış ben gittim apar topar.
Misafir geldi elif ateşlendi. Tel elimde uyumuşum gece.
Ablam biraz toparlasın ben idare ediyim dedim elif hastalandı çocuk napsın evden çok ağır bir hastalık geçti geçiyor.

Bugünde gidicem inşallah.
Annem daha iyi kontrolüne gitti dr larda iyi gördü. Yürüteci bıraktı koltuk değneğiyle yürüyo.
Sık sık kalkıyo yürüyo yani mecbur yürümeye hareket etmeye.

Öyle yani havadisler :))

Gunaydin kizlar
Zeynep 4.5ta uyandi hala oturuyoruz su an karsimda dans ediyor emine de 8de kalkti. Bugun erken basladi yani
Anca kahvalti yapiyorum saat 8de 1 bardak sut ictim simdi 2 kucuk domates 1 salatalik 1 parca suzme peynir 1 dlm salam ve 1 dlm tambugday ekmegi yiyorum ☺

YENA ve Bonus listeler icin elinize emeginize saglik kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum

Bir tabak sarma dedin ortağım 25 tane diyorsun birde çok değilmi yaw
Cok küçüklerdi tatlım.bi tabaka sığd.sayıca fazla ama aksam yemedim.ancak bu kadar diyetim:)bebisin sütü etkilenmesin.kilo almamam da bi başarı.hem top 7 kilo gitti nerdeyse. devamı olsun az az olsun

Şükür canım iyiyim seni göremedim uzun zamandır merak ettim zayifladin ya unuttun bizikanimca

Unutmadım aslında hiç unuturmuyum. .
Gönül bağım var buraya..

Istahim arttı çok fazla ve ben is dişin da vakit buldugum her an spor yahut yürüyüş yaparak tolere etmeye çalışıyorum durumu...

Sen de pek yoksun güzellik. Artık 70 lere ayak bas diyorum :)

Senin de emeğine sağlık canım.
Annene çok sevindim daha da iyi olacak inşallah. . Rahat yuruyecegi için hızlı da zayıflar inşallah..
Seni de tebrik ederim iyi kilo vermişsin..

Pek sağlıklı menu afiyet olsun canım.

Cok küçüklerdi tatlım.bi tabaka sığd.sayıca fazla ama aksam yemedim.ancak bu kadar diyetim:)bebisin sütü etkilenmesin.kilo almamam da bi başarı.hem top 7 kilo gitti nerdeyse. devamı olsun az az olsun

Nasılsın canım izinlisin dimi hala.?

Günaydin kizlarrr , Sabah tartildim yaklasik 1 haftadir düzenli besleniyorum spor fazla yapamadim ama ona ragmen 2,9 kilo gitmis suan tam 90,1 kiloyum insallah o 9 dan 8 e 7 e 6e ineriz hep birlikte
Sabah kahvaltim Yogurt ve hurma idi
Öglende öyle olucak 2-3 hafta önce diyeti salladim diye geri aldim o yüzden biraz ödem atmam gerekiyor hurma yogurt iyi geliyormus diye duydum sizler neler biliyorsunuz hurma yogurt hakkinda..

günaydın herkese

YENA cım selamlar canım iyisindir inşallah
liste için teşekkürler canım ellerine sağlık
Bonus can gülüm sana da selam olsun senin de ellerine sağlık aşkım spor liste için canım

kızlar hepinizin nikini yazamadığım için kusura bakmayın ama hepinizi çok seviyorum özlüyorum hepinize mutlu haftalar diliyorum
bugün benim 5 yıldır görmediğim arkadaşım geliyor hem çok sevinçli hemde çok heyecanlıyım bugün birde onun doğum günü evde çocuklarıyla eşiyle küçük bir kutlama yapıp bana öyle gelicekmiş kızımla sabah konuştuk biz de ona evde küçük bir kutlama hazırlamaya karar verdik şimdi harıl harıl iş yapıyorum evdekiler uyuyor hala ben erken kalkıp mutfağımı cifledim temizledim bitti şimdi ara verdim kahve içiyorum banyoya girip banyoyuda cifleyip bitiricem inşaallah en azından evdekiler uyurken boş oturmim ddm mutfak banyo çılmış oldu erkenden bir toz alma birde evi silme kalır o iş kolay inşallah canlar böle işte hepinizi çok öpüyorum

HAFTANIN 1.si _____ - 2,3 kg. ____ Nisan34

HAFTANIN 2.si _____ - 1,4 kg. _____ Bonus

HAFTANIN 3.sü _____ - 0,7 kg. ___ HasibeG

Ellerine saglık topraaaam

Kılo veren,gayret eden herkesi kutluyorum canlar

Aksam toplu halde günlük yediklerini ve sporunu yazarsan takip acisindan daha iyi olur..
Hurma yoğurt hiç yapmadım ama yapan arkadaşlar etkisini gördüler fakat sonrasında hızlı giden kiloyu korumak zor..
Bence sen belli bir kalori belirleyerek düzenli sağlıklı beslenerekte kilo verirsin şok diyete gerek yok henüz. .

Günaydııııııın,

Musmutlu haftasonlarınız olsun

Sana da topraam

Iyiyim arzucum . Özledim seni..
Daha iyisin inşallah. En son görüştüğümüz de epey canın sıkkındı umarım hersey yoluna girmistir.

Senin adına sevindim ne güzel arkadasinla görüşeceksin. . Arkadaşlık önemlidir.. hoş sohbetler diliyorum size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…