Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canim ama fazla degil 2 ye kadar calisiyorum ... Bende seker uhtiyacimi cok gideriyor. Kendime yemin ettim bu ayin sonuna kadar.kacamak yok diye sonuclar merak ediyorummm

Evet canm izindeyim hala ama haftaya bitiyor.ya donecen yA da ucretsz izin alacam bi aylk

Tünaydınlar mutlu hafta sonları olsun herkese, taptaze bir pazar alışverişi yapıldı yemyesil herseyler ,karpuz cikmis iki haftadır aliyoruz gayette tatli, çaylar kahveler icildi çamaşır bulaşık yıkandı ev toplandı oh be , kuş çıktı kafesten he bu arada muhabbet kuşu aldık bembeyaz adı da pamuk :)) kocis sepetlendi anasına kizlarida babama kilitledimmi deymeyin keyfime

Bil mukabele canim. Hoşgeldin,iyi ki geldin. Çok ozledik seni. Gelmenle topiğin havası degişti, çiçekler açtirdin. Keşkem hep buralarda olsanda bizi dürtsen,kendimize gelsek:) Liste için de teşekkürler.
Velhasıl seni ozlemişim, seviyorum seni

4 bucukta uyanan zeynep az once banyo yaptiktan sonra uyuyakaldi

Esimin egitimi varmis erken cikti yeni yemek yapma firsatim olmadi dunku yemegide yemek istemedi emineyle bir olup pizza soylemisler

Bende az once 2 dlm pizza ve 3 tane tavuk topu yedim 1 bardak kola ictim

YENA sabahki saglikli menu yalan oldu bebem

Aksama ekmeksiz menemen yerim yaninada ayran yaparim buyuk ihtimalle

Telafi icin spor da yapsam iyi ama cocuklarla yalnizim nasil olur bilmiyorum

Kola içme kuzuum,bebiş için zararlı oldugu söyleniyor sen daha iyi bilirsin gerçi:)
Ayran iyi bir tercih,şifa olsun inş:)

Iyi geceler bugünün raporu
Kah.2 kıymalı yumurta
3 d ekmek ayran bika tane zeytin tadmlk çökelek
Öğlen 1 porsiyon adana 1 köz biber yesillik salata ayran 3 d.ekmek 1 fındk lahmacun bikac kask corba

Ara 2 sıkm çiğköfte
1 top dondrma 5 tane cips
Aksam 5 sarma 2 dolma yarmsar kase ayean çorbası ve taze çağla yemeği

Bu aralar cok fazla yeme istegimvar.bu frenlenmis halim.

Iyi geceler kizlar
Emineyi uyutmaya calisiyorum zeynep kacta yatar Allah bilir aksam 6da uyandi bu gece nobet var

Kola içme kuzuum,bebiş için zararlı oldugu söyleniyor sen daha iyi bilirsin gerçi:)
Ayran iyi bir tercih,şifa olsun inş:)

Normaldede cok icmezdim aramazdim ama bu hamileligimde cnm cok istiyor nedense ama kendimi kisitliyorum cok seyrek araliklarla en fazla 1 bardak iciyorum

İyi geceler
Yorgunum argınım ha bide tokum allah iyi etsin.

Sabah çok erken hacamata gidicem ani bir kararla. Nereme yaptıracağımı şaşırmış durumdayım

Belim çok zorlamaya başladı bu aralar belime hiç yaptırmadım heralde bi deniycem.

İyi geceler tekrardan yarın menüde yazayım inş süt ürünleri perhizi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…