Evet canim ama fazla degil 2 ye kadar calisiyorum ... Bende seker uhtiyacimi cok gideriyor. Kendime yemin ettim bu ayin sonuna kadar.kacamak yok diye sonuclar merak ediyorummmKolay gelsin cumartesileride calisiyormusun. ?
Hepimizin ortak sorunu verdiğimiz kiloları koruyamamak. .
Bundan sonra umarım sağlıkla kilo verir ve korursun. .
Ben de hurmayı çok severim ara öğün yapıyorum cevizle birlikte meyve değişimi olarak :)
Evet canm izindeyim hala ama haftaya bitiyor.ya donecen yA da ucretsz izin alacam bi aylkUnutmadım aslında hiç unuturmuyum. .
Gönül bağım var buraya..
Istahim arttı çok fazla ve ben is dişin da vakit buldugum her an spor yahut yürüyüş yaparak tolere etmeye çalışıyorum durumu...
Sen de pek yoksun güzellik. Artık 70 lere ayak bas diyorum :)
Senin de emeğine sağlık canım.
Annene çok sevindim daha da iyi olacak inşallah. . Rahat yuruyecegi için hızlı da zayıflar inşallah..
Seni de tebrik ederim iyi kilo vermişsin..
Pek sağlıklı menu afiyet olsun canım.
Nasılsın canım izinlisin dimi hala.?
Bende bu hafta yazmim :))Ben sporumu yazmayı unuttum. Neyse bu hafta liste başı olmim :)
Yoksa şampiyon belli ikjnci kim yani
Hahaha bende dün Kızılay'ın yardım kutusuna birsuru kıyafet bıraktım bahar temizligi basladiBence tek suçlu Salçalı ekmek değildir :)
Başladım içmeye kahveyi :)
Sonra da yalandan bi temizlik yapım ev toparlansin.. haftaya bahar temizliği adlı calismaya basliycam :)
evet 4 sene önce aktif idim aksam 17 den sonra yemek yememe grubunda .. Ama ordanda koptuk tekrar genis dönüs yaptim :)
Bil mukabele canim. Hoşgeldin,iyi ki geldin. Çok ozledik seni. Gelmenle topiğin havası degişti, çiçekler açtirdin. Keşkem hep buralarda olsanda bizi dürtsen,kendimize gelsek:) Liste için de teşekkürler.hergaf hocam hürmetler :)
Ellerinixe sağlık teşekkürlerGIDI
Anteplim
@orkidekaramel
Normalde 2 hafta kuralımız var.. Listeye hemen dahil edilmiyor ama sizin düzenli devam edeceğinizi düşünüp hemen ekledim umarım yanılmam
Hoşgeldiniz bu arada sefalar getirdiniz...
iyi akşamlar kızlar. bu hafta duygu durumum çok dalgalı. o nedenle çok gelemedim. iyi hissetmiyorum kendimi
4 bucukta uyanan zeynep az once banyo yaptiktan sonra uyuyakaldi
Esimin egitimi varmis erken cikti yeni yemek yapma firsatim olmadi dunku yemegide yemek istemedi emineyle bir olup pizza soylemisler
Bende az once 2 dlm pizza ve 3 tane tavuk topu yedim 1 bardak kola ictim
YENA sabahki saglikli menu yalan oldu bebem
Aksama ekmeksiz menemen yerim yaninada ayran yaparim buyuk ihtimalle
Telafi icin spor da yapsam iyi ama cocuklarla yalnizim nasil olur bilmiyorum
Kola içme kuzuum,bebiş için zararlı oldugu söyleniyor sen daha iyi bilirsin gerçi:)
Ayran iyi bir tercih,şifa olsun inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?