Tamam insallah canim,sen de uğra,yazilarin mutlu ediyor bizleriHergaf canım benim daha sık ugra lütfen..
Yuzme bu ay verimli geçmedi,saatlerini değistirdiler o da bana uymadi,bakalim ya iptal ettirecem ya da donduracam. Yürüyüş yapmayi duşünüyorum hergün.Yaşasın. . Gelsin 9 lar o vakit...
Yüzme devam ediyomu .?
Evet fotoğraflar ,gerçekleri yüzümüze aci bir şekilde vuruyor maalesefBenim de geçen arkadaşım atmis grupça bir fotomu. ..
Balon misaliyim hiç abartısız. Igne batırsan patlayacak gibi duruyorum.
Dakikalarca baktım nasıl yapmışım kendime o kötülüğü diye
Her Açıdan kötü bir görüntü. Gülmusum ama gözlerim de hüzün mevcut. Elim ayağım yerini arayip bulamamış bir şekil de eğreti duruyor vb
Ayy ne zor yaa.. Kıyamam ..
Ameliyat travma yaratıyor insan da..
Ben de gece rüyamda gördüm yine ameliyat oluyormusum
Çok zor canim...babam dinç daha sağlıklı çok sukur birtek ayağı ağrıyordu ameliyattan sonra bu sorun çıkınca hem acı çekiyor hemde utanıyor başta bez kilotuda kabul etmedi yakistiramadi kendine hergun çarşaf çamaşır yika bez kilot ile rahat ettik...Derincim Nisa nasıl .?
Iyi görünüyor maşallah...
Sen nasılsın yorgunluk dişin da
Hoşgeldin aramıza.
Karşılıklı faydalaniriz inşallah :)
Daha fazla söz edersen kendinden tanış oluruz ...
Yuzme bu ay verimli geçmedi,saatlerini değistirdiler o da bana uymadi,bakalim ya iptal ettirecem ya da donduracam. Yürüyüş yapmayi duşünüyorum hergün.
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız kaç gundur yoğundur coştum gidiyorum resmen cuma da 121.8 i falan gördüm nerdeyse kendimle kavga ediyorum bugün pantolonum gene yırtılmaya yüz tutmuş onu zor bulmuştum şimdi gene aramam gerekecek oyy oyy öyle işte kaçmadan menu yazıyım...
Sabah
Kepekli tost az helva az yumurta
Öncesinde bir dilim baklava yedim
Akşam
Bir tabak bulgur pilavı
Şansıma kv de de baklava vardı birde orda yedim
Şimdide bir litre su içecegim bişey yememek için
Hoşbulduk 22 yaşındayım ismim ilknur istanbulda oturuyorum 168 boyunda tombik bir insanim
Kizlae Menumu paylasiyim hemenn
Sabah 1 dilim ekmek
2 Yumurta biraz Zeytin ve yogurt yedim
Öglen ise Karnibahar firinda yanina 2 yk fasulye 1 yk pilav
aksam da yapmadim.bir avuc badem günü kapattim 1 bucuk saat yürüyüs yaptim
Hepinize Iyi geceler
Merhaba ben de bu gruba katılmak isterim 93 kiloyum 4 ay önce doğum yaptım sütüm kesilmesin diye çok sıkı diyet yapamıyorum ama dikkat ediyorum iki haftada iki kilo verdim önerileriniz var mi spor yapamıyorum ameliyat yerim acıyor
Dün çok güzel kararlarla uyudum ve ise geldim tüm kararlarım bir çırpıda bitti karamsarlık çöktü 12 saat nasıl geçecek bilmiyorum
Tesekkur ederim hamur isinden falan uzaklastim yavaş yavaş vermek istiyorum hızlı zayiflama kalıcı olmuyor zatenMerhaba
Sıkı diyet için henüz erken. Ekmek hamurişi ve tatlı türevlerini minimum düzeyde tüketip bol su içtiğin de az ve sık yediğinde kilo verirsin yavaş yavaş.
Spor değil de yürüyüş yapabilirsin.
Aşırı spor yapmayı onermiyor uzmanlar emziren anneye.
Tesekkur ederim hamur isinden falan uzaklastim yavaş yavaş vermek istiyorum hızlı zayiflama kalıcı olmuyor zaten
Hedefin kaç. ?
Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah Çok teşekkür ederim hedefim 80 su anlık sonra devam tabii hamilelikte 15 kilo aldim bu ikinci çocuğum ilk bebegimde 50 kilo almıştım 10 ayda 45 kilosunu vermiştim bunda biraz zor olacak galiba kilo vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?