Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canm izindeyim hala ama haftaya bitiyor.ya donecen yA da ucretsz izin alacam bi aylk

Ücretsiz izin alırdım ben olsam :)

Bende bu hafta yazmim :))

Hahaha kaç saat yaptın bakalım :)

Gebe halinle haftanın 3.sü oldun hasibe :)

iyi akşamlar kızlar. bu hafta duygu durumum çok dalgalı. o nedenle çok gelemedim. iyi hissetmiyorum kendimi

İşlemi alakalı bir durum.?
Her neyse umarım yoluna girer kısa sürede...

Şifa olur inşallah kuzum

Misafirim vardı yeni gittiler..
Yoruldum epey.. Bugün yapacaklarımı yapamadım yarına kalsın istemiyorum.. Planım dışına çıkılınca ev ve düzen konusu fena oluyor toparlamak zor oluyor...
Belki enerji bulabilirsem ütü yapabilirim :)

lıfetıme kanalın da ''senin mucizen'' adlı programa denk geldim. İlk defa izledim. Konuk serra yılmaz dı...
Nasıl donanımlı bir kadın yahu..
ağzım açık dinledim resmen.. Çok severim dış görünüşe önem vermeyip kültürüyle duruşuyla özgüveniyle karşındakini döven ezen kadınları..
Ne diim bravo..

Son düzenleme:
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza 97.3 kiloyla başladık bakalım bu yola inşallah faydasıni görürüm burdaki arkadaşların deneyimlerinin

Hoşgeldin aramıza.
Karşılıklı faydalaniriz inşallah :)
Daha fazla söz edersen kendinden tanış oluruz ...

hem iş hem özel hem sağlık... benim tatile ihtiyacım var yena. kafam çok dolu iyi hissetmiyorum kendimi. hem vücudum hem hem kafam çok yorgun

Anlıyorum seni...
Medeni durumunu bilmiyorum ama iki üç günlüğüne tek başına gitsen biryerlere misal sahil kasabası deniz kenarında muzik dinleyerek yurursun bol bol. Bu mevsim de uygun da olur Otel yahut pansiyon ..
Bu haftasonu yap öyle birşey. Cumadan çık pazar akşam dön.

86.0 im ve mutsuzum ilerleyemiyorum sanki dünya başıma yıkılıyor

Hareketsiz yaşamına rağmen yine de iyisin çakıl .. ben olsam bu kadar strese ve hareketsizlige yine başa dönerdim.
Bence iyisin, ama daha uyu olabilirsin :)
Dün fotolarımı silerken buraya ilk geldiğimde bahsettigim fotoyu gördüm aman allahım rengim değişti kabus görüyorum sandım hala bakamiyorum

Dün fotolarımı silerken buraya ilk geldiğimde bahsettigim fotoyu gördüm aman allahım rengim değişti kabus görüyorum sandım hala bakamiyorum

Benim de geçen arkadaşım atmis grupça bir fotomu. ..
Balon misaliyim hiç abartısız. Igne batırsan patlayacak gibi duruyorum.
Dakikalarca baktım nasıl yapmışım kendime o kötülüğü diye
Her Açıdan kötü bir görüntü. Gülmusum ama gözlerim de hüzün mevcut. Elim ayağım yerini arayip bulamamış bir şekil de eğreti duruyor vb

Kizar listeyee haftaya mi basliyim ? yoksa simdi yazayimi bu hafta verdigim kiloyu bide listeye yazamiyorum nasil oluyordu unuttum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…