Pazartesi kontrol etsin herkes kendini.
Haftasonu nettiğimizi görelim.
Ben 100.8 çıktım +600 ile pazartesinin kara lekesi olmaya adayım
hoşbulduk kilo vermeye ocaktan beri kararliyim Ama kafamda hep kilo vermek var onu silemediğim için takıntılı olduğum için aliyorum çok kötü durumdayim@orkidekaramel hoş geldin bu arada bu hafta çok girip okuyamadım
olmazsa diyetisyen sana ceza versinGüzel mi kötümü bilmiyorum bu yıl sonbahardan bu yana kaçıncı diyetisyen maceram ama gitmeyincede hiç olmuyor ipin ucunu bulamıyorum öyle kaybediyorum anlayacağın
merhaba...
kilom hep sabit kalsada biraz aliyorum az yemek lazim bi sürü diyetler denedim kamparada katildim sonuç aldim. olmuyor kendime çok kızıyorum idareli olamiyorum
egzesiz denedim daha bi sürü..
şimdi korse takmaya başladim belki de bu bir başlangıç olsun.
inşallah 70 olur mayıs sonuna kadar. bu bir hedefitr.
hedefime ulaşmak istiyorum.
haftasonu giremiyorum kusura bakma..
bugün menu yazicam.
sabahleyin
yoğurtlu ekmek pizzasi )yoğurt-yumurta karışımı yapıpı firina koyuyorum hımm leziz..:) yagsiz yapıyorum.
öğlen yulaf detox. (yulaf-yogurt-zerçadal.zerdafil-tarçin)
akşam börüce yemegi var dün akşamdan yapıyorum çalıştığım için)
inşallah bu sefer hepimiz başaracaz. hergün tartiya çikan biriyim merakan bakiyorum bu sabah almişim amanisan34 kuzu nerdesin?
Sende hoşgeldin ne güzel adın var :) Hepimiz aynı durumdayız gün içinde bile modumuz defalarca düşüyor.
Ucundan kıyısındam tutunmaya çalışıyoruz
inşallah bu sefer hepimiz başaracaz. hergün tartiya çikan biriyim merakan bakiyorum bu sabah almişim ama
Günaydinnn Kizlaaar
HEpinize mutlu hafta dilerim cuma gününe kadr eksiler görme dilegiyle
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza 97.3 kiloyla başladık bakalım bu yola inşallah faydasıni görürüm burdaki arkadaşların deneyimlerinin
Merhaba ben de bu gruba katılmak isterim 93 kiloyum 4 ay önce doğum yaptım sütüm kesilmesin diye çok sıkı diyet yapamıyorum ama dikkat ediyorum iki haftada iki kilo verdim önerileriniz var mi spor yapamıyorum ameliyat yerim acıyor
merhaba...
kilom hep sabit kalsada biraz aliyorum az yemek lazim bi sürü diyetler denedim kamparada katildim sonuç aldim. olmuyor kendime çok kızıyorum idareli olamiyorum
egzesiz denedim daha bi sürü..
şimdi korse takmaya başladim belki de bu bir başlangıç olsun.
inşallah 70 olur mayıs sonuna kadar. bu bir hedefitr.
hedefime ulaşmak istiyorum.
haftasonu giremiyorum kusura bakma..
bugün menu yazicam.
sabahleyin
yoğurtlu ekmek pizzasi )yoğurt-yumurta karışımı yapıpı firina koyuyorum hımm leziz..:) yagsiz yapıyorum.
öğlen yulaf detox. (yulaf-yogurt-zerçadal.zerdafil-tarçin)
akşam börüce yemegi var dün akşamdan yapıyorum çalıştığım için)
Günaydinnn Kizlaaar
HEpinize mutlu hafta dilerim cuma gününe kadr eksiler görme dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?