Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Noldu hayırdır?

Diyet içinde asma yüzünü yılların şişmanı var burda.

Olmıycak şey değil yapan herkes gibi bizde yapabiliriz

Haklisinnnn canimmm ama aslinda asmiyordum yüzümü yanlis emojiye basmisom fark etmedennnn Yok artik üzlmüyorum simdiiki halimide seviyorum ama biliyorim ki süreklilik getirirsem daha da cok sevecem ve daha cok güzel olacak herseyy

Sabah kahvaltım light süt yumurta tavada yapismamasi icin azcik yag ile sekeri komple cikardim hayatimdan
Moringa cayi sabahlari yemekten yarim saat once odem atıyormuş yeni basladim ona iki gun oldu
Chia tohumu oglen 3 kasik yoğurtla bir tatli kasigi karistirip yiyorum

Eklentiler

• IMG-20180409-WA0000.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 35
M Minikpanda1107 chia tohumunu yoğurtta yada sütte bekleterek tüketmen gerekiyor.
İçindeki faydalı malzeme açığa çıksın diye.
3-5 saat gibi.
Aksamdan yapıldımı en iyisi.

Birde yağı tamamen çıkardım demişsin biz yüksek kilolardayız bişeyleri keserek değil azaltarak porsiyon ölçüsü yaparak yemeliyiz.

Birtek zeytinyağı kullanıyorum yag olarak oda gunluk 2 yemek kasigi toplamda ayçiçek misir yagi onlari cikartim kahvaltilik yag olsun tereyag sadece zeytinyağı oda en sagliklisiymis diye dururyor

Birtek zeytinyağı kullanıyorum yag olarak oda gunluk 2 yemek kasigi toplamda ayçiçek misir yagi onlari cikartim kahvaltilik yag olsun tereyag sadece zeytinyağı oda en sagliklisiymis diye dururyor

Mısırı geç zaten çok gereksiz bi yağ kahvaltılıkda diyete uygun değil.
Geriye yediğimiz yemek ve salata kalıyor.
Çok fazla birden kesme.

Mısırı geç zaten çok gereksiz bi yağ kahvaltılıkda diyete uygun değil.
Geriye yediğimiz yemek ve salata kalıyor.
Çok fazla birden kesme.

Bir anda kesemiyorum zaten cok zor mesela napoliten ulkerin cikolatalari var sekersiz kahvenin yaninda bir tane yedim

Mutlu haftalar kizlar
Benim çocuklar hastalandı onlar hasta olunca ben de hastalaniyorum. Modum düşüyor hemen
YENA Bonus ellerinize sağlık güzeller.
Listede birinci olmuşum çok mutlu oldum. Yena nihayet sekizlere indim şimdi bunu korumak mesele
Bonus burdayım bacim ölmedim yaşıyorum
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Hasta olanlara ve ailelerine acil şifalar diliyorum.

Kızlar kabak detoksunu sormuşsunuz
Sabah : 2 haşlanmış yumurta , 1 dilim peynir, maydanoz
Oglen ve akşam: 1 kasik zeytinyağında kavrulmuş kabak yoğurt eşliğinde. Kabak isteğe göre 2-3 adet.
Öğlen ve akşam arası 1 meyve var.
Ben 3 gün uygulayip 2.300 gr verdim. Ama siz isteginize göre 1 veya 2 gün olarak uygulayabilirsiniz.

Selam kızlar bugünlerde yogunum.havalar güzel olunca sürekli dışardayz. Hemen menumu yazaym.hatrladgm kadarıyla
Bugünkü

Kah.disarda yedim bikac d.ekmek 1 sigara b.1d sosis yarm yumurta zeytin peynir biraz cikolata bal tereyağı falan az az yedim.
Öğlen.1kase ciger ayran yesillik 1 d.ekmek 3 corba k nohutlu pirinc pilavı

Aksam.4 c.k.pilav salata

Dünkü menü kah klasik yumurta zeytin peynir 1-2d.ekmek
Ara 1 elma
Aksam 5 kask nohutlu pirinc pilavi 3 tane but yesillik ayran
Ara cok az cerez bikac yudm kola

2 gündür yedigim pilav top 1. su bardagi kadar pirincle yapmıştım.ekmegi bikac gün azaltaym.leslie yapamadm ama dışarda cok yürüdüm.bişey yiyecegim zaman on defa düşünüyorum.bugün marketten magnum alacaktm vazgectim bi 70leri görene kadar sabret dedim.sonra evimin köşesine gozlemeci açılmış alacaktm yine vazgectim cok da güzel kokuyordu yoruldum pastanede tam oturacaktm yine vazgectim.kendimi kisitlamam lazm yoksa veremezsem bir daha cok zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…