Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pazartesi menüm

sabah 08.40
1 dilim tulum peyniri
5 zeytin
domates biber
1 dilim ekşimaya köy ekmeği
1 küçük fit kurabiye (hindistancevizi unu, h.cevizi yağı, h.cevizi şekeri, yumurta, ceviz)
2 çağla

öğle 13.15
ton balıklı salata
1 küçük fit kurabiye

ara 17.30
7 çağla

akşam 19.15
kıymalı kabak yemeği
1 servis kaşığı makarna
2 yk yoğurt
kırmızı turp salatası

yatana kadar 2 lt den fazla su
akşam 2 kupa yeşil çay limonla

30+20= 50 dk yürüyüş

Merhab
meraba kizlar bende kilo vermek istiyorum ama emzirdigim icin birturlu baslayamadim ne yapmam gerekir.yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba bende emziriyorum 4aylik bebeğim zencefilli limonlu çay içiyorum küçük küçük zencefili kesip sıcak suya atıp limon sıkı yorum bebeğin gazi varsa ona da iyi oluyormuş dere otunu yogurtla karistirip ikindi saatlerindede onu yiyorum hem sut arttirici hem tok tutuyor

Merhaba lar hosbulduk

Hosgeldiniz kızlar ben de emziriyorum.bebegim 6.5 aylk .3 subatta basladm diyete .sezaryanlym bir de elimden geldigince leslie diye bi bayanın yaptığı spor var onu yaptım.ilk baslarda 1 mile sonra 3 mile.ilk basta kendimi zorlamadan dikisleri agritmadan yaptm.sonra hareketleri ilerletttm.hala tam o bayan gibi yapamyrm.firsat buldukca bebegi arabasına koyup disarda yürüyorum.yememden fazla kismadm abur cuburu gereksiz kalorili besinleri azalltm.95 ile basladm su anda 88 kiloyum.

tesekkur ederim canim nasipse sabahtan basliyacagim diyete umarim bizlerde verenlerden oluruz

tesekkur ederim canim nasipse sabahtan basliyacagim diyete umarim bizlerde verenlerden oluruz
Bişey değil inşallah canim tarcinli su da içiyorum ben şişeye suyu doldur at içine 3 4 kabul tarçın ic onunda faydasi oldu iki haftada iki kilo gitti benden inşallah devamı gelir hepberaber

Iyi aksamlar kizlarr :)

Menümü yazayim bugünde bitti cok süküürr :)

Sabah 3 yk yulaf lapasi
ara kahve
öglen 2 yumurta 1 Domates
yesil cay
aksam Kuru fasulye yogurt ve esmer bulgurla zeytinyagli pilav :)
Spor yapildi 35 dk

Arkadaşlar günlük o kadar suyu nasıl içiyorsunuz ben 3 bardaktan fazla icemiyorum aklima bilr gelmiyor diyette su çok önemli diyorlar ama hep unutuyorum içmeyi bir formülü çözümü var mi ya bunun
İki litre suyu gözünün önüne koy TV nin yanında sehpada bir sürahi mutfakta bir sürahi içiyorum sürekli göz önünde olunca aklına gelir

hoşbulduk kilo vermeye ocaktan beri kararliyim Ama kafamda hep kilo vermek var onu silemediğim için takıntılı olduğum için aliyorum çok kötü durumdayim
Hepimizin ortak sorunu diyette değilken bile her yediğimi kendime dert ederim kafamda sürekli kilo verme düşüncesi cısları götürürken dahi

olmazsa diyetisyen sana ceza versin
vermiyosa bizler veririz
Şimdilik götürüyorum cezalık bir şey yemedim bakalım nereye kadar gidecek olmadı kapıya gelirim ceza ceza diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…