Merhaba bende emziriyorum 4aylik bebeğim zencefilli limonlu çay içiyorum küçük küçük zencefili kesip sıcak suya atıp limon sıkı yorum bebeğin gazi varsa ona da iyi oluyormuş dere otunu yogurtla karistirip ikindi saatlerindede onu yiyorum hem sut arttirici hem tok tutuyormeraba kizlar bende kilo vermek istiyorum ama emzirdigim icin birturlu baslayamadim ne yapmam gerekir.yardimci olursaniz sevinirim
Mutlu haftalar kizlar
Benim çocuklar hastalandı onlar hasta olunca ben de hastalaniyorum. Modum düşüyor hemen
@YENA @Bonus ellerinize sağlık güzeller.
Listede birinci olmuşum çok mutlu oldum. Yena nihayet sekizlere indim şimdi bunu korumak mesele
Bonus burdayım bacim ölmedim yaşıyorum
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Hasta olanlara ve ailelerine acil şifalar diliyorum.
Hosgeldiniz kızlar ben de emziriyorum.bebegim 6.5 aylk .3 subatta basladm diyete .sezaryanlym bir de elimden geldigince leslie diye bi bayanın yaptığı spor var onu yaptım.ilk baslarda 1 mile sonra 3 mile.ilk basta kendimi zorlamadan dikisleri agritmadan yaptm.sonra hareketleri ilerletttm.hala tam o bayan gibi yapamyrm.firsat buldukca bebegi arabasına koyup disarda yürüyorum.yememden fazla kismadm abur cuburu gereksiz kalorili besinleri azalltm.95 ile basladm su anda 88 kiloyum.Merhab
Merhaba bende emziriyorum 4aylik bebeğim zencefilli limonlu çay içiyorum küçük küçük zencefili kesip sıcak suya atıp limon sıkı yorum bebeğin gazi varsa ona da iyi oluyormuş dere otunu yogurtla karistirip ikindi saatlerindede onu yiyorum hem sut arttirici hem tok tutuyor
tesekkur ederim canim nasipse sabahtan basliyacagim diyete umarim bizlerde verenlerden oluruzMerhab
Merhaba bende emziriyorum 4aylik bebeğim zencefilli limonlu çay içiyorum küçük küçük zencefili kesip sıcak suya atıp limon sıkı yorum bebeğin gazi varsa ona da iyi oluyormuş dere otunu yogurtla karistirip ikindi saatlerindede onu yiyorum hem sut arttirici hem tok tutuyor
Bişey değil inşallah canim tarcinli su da içiyorum ben şişeye suyu doldur at içine 3 4 kabul tarçın ic onunda faydasi oldu iki haftada iki kilo gitti benden inşallah devamı gelir hepberabertesekkur ederim canim nasipse sabahtan basliyacagim diyete umarim bizlerde verenlerden oluruz
basarilarinin devamini diliyorum ben 101 kiloyum sen kac kiloyla basladinBişey değil inşallah canim tarcinli su da içiyorum ben şişeye suyu doldur at içine 3 4 kabul tarçın ic onunda faydasi oldu iki haftada iki kilo gitti benden inşallah devamı gelir hepberaber
Tesekkur ederimm 103kiloda doğum yaptım kızım 4aylık 95de artık dikkat etmeliyim diye başladım bakalimbasarilarinin devamini diliyorum ben 101 kiloyum sen kac kiloyla basladin
bende 101 de dogum yaptum 93 kilodaydim emziriyorum diye 101 geri ciktim 83 kiloyla hamile kalmistim ama suan bu durumdayimTesekkur ederimm 103kiloda doğum yaptım kızım 4aylık 95de artık dikkat etmeliyim diye başladım bakalim
ben 88 de hamile kalmıştımbende 101 de dogum yaptum 93 kilodaydim emziriyorum diye 101 geri ciktim 83 kiloyla hamile kalmistim ama suan bu durumdayim
İki litre suyu gözünün önüne koy TV nin yanında sehpada bir sürahi mutfakta bir sürahi içiyorum sürekli göz önünde olunca aklına gelirArkadaşlar günlük o kadar suyu nasıl içiyorsunuz ben 3 bardaktan fazla icemiyorum aklima bilr gelmiyor diyette su çok önemli diyorlar ama hep unutuyorum içmeyi bir formülü çözümü var mi ya bunun
İki litre suyu gözünün önüne koy TV nin yanında sehpada bir sürahi mutfakta bir sürahi içiyorum sürekli göz önünde olunca aklına gelir
Hepimizin ortak sorunu diyette değilken bile her yediğimi kendime dert ederim kafamda sürekli kilo verme düşüncesi cısları götürürken dahihoşbulduk kilo vermeye ocaktan beri kararliyim Ama kafamda hep kilo vermek var onu silemediğim için takıntılı olduğum için aliyorum çok kötü durumdayim
Şimdilik götürüyorum cezalık bir şey yemedim bakalım nereye kadar gidecek olmadı kapıya gelirim ceza ceza diyeolmazsa diyetisyen sana ceza versin
vermiyosa bizler veririz
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmiş
gunaydin ne olacak bizim bu kilolarimizben 88 de hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?