- 1 Nisan 2018
- 64
- 64
- 3
- 39
tesekkur ederimYeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmiş
gunaydin ne olacak bizim bu kilolarimiz[/QUOTE
sabah basliyorum rejime oglene bozuyorum gecen sene subahtan mayisa kadar 17 kilo verdim onla hamile kaldim geri basa dondum yaAh ah bi bilsemmmm
sabah basliyorum rejime oglene bozuyorum gecen sene subahtan mayisa kadar 17 kilo verdim onla hamile kaldim geri basa dondum ya
ben haftasonu hafta basi takilorumAzimli olacağız başka çare yok bende bazen haftasonu kaçamağı yapıyorum ama abartmadan ..
bende ayni sekilder dert ediyorum niye kilo veremiyorum ben yaaaa derim diyet listesi uyguladim değişmiyor bi bakiyorum özlediğim yiyecegim alip götürüyorum. en berbatı bu. yok artık ben yemicem dietteyim dedim. eşim de bu kaçinci diyet diyoHepimizin ortak sorunu diyette değilken bile her yediğimi kendime dert ederim kafamda sürekli kilo verme düşüncesi cısları götürürken dahi
Şimdilik götürüyorum cezalık bir şey yemedim bakalım nereye kadar gidecek olmadı kapıya gelirim ceza ceza diye
günaydinnnnn.:)
bana firça atabilirsin
sabah sucuklu kaşarlı pide yedim.
öğlen yulaf detox.
akşam dünden kalan börüce var dün de börüce yedim sucuklu kaşarlı pide canim çekti yaptım.(
ben yapmaya çalıştım ams hep pes ettim pes etmesem veriyordum bak .:/Ben başaracağım kilo vereceğim diyerek içinden tekrar et motive ediyor insani
canim çekti yaaAhh olmazki ama...
canim çekti yaa
diyoruım ya idareli olamiyorum bu işi başarabilmek için idareli hırslı olmam gerekiyor bende tatlı bagimlisiyim.Valla ne yalan söyleyeyim bende tatlıya dayanamıyorum ama gördüğümde almayarak durduruyorum artık kendimi
Aynen denemeye değer ...diyoruım ya idareli olamiyorum bu işi başarabilmek için idareli hırslı olmam gerekiyor bende tatlı bagimlisiyim.
hayır hiç demem tatlı yiyerek kilo veren var sasiriyorum.
leslie yap:)
ben 1000 kadar sayılıyorum 1000 1 mil leslie demek.
bununla acayip kilo veriyolar.
diyoruım ya idareli olamiyorum bu işi başarabilmek için idareli hırslı olmam gerekiyor bende tatlı bagimlisiyim.
diyoruım ya idareli olamiyorum bu işi başarabilmek için idareli hırslı olmam gerekiyor bende tatlı bagimlisiyim.
LESLİEBulamadım ne yazıyoruz tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?