- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
Günaydinnn kizlar eksilere uyanmak ne güzel duyguuuu
LESİLE
idareli hırslı olman lazim ben bunu yapmaya çalışıyorum kilo almak istemiyorum.Herkese selam.. Yeni gelenler hoşgelmişler..
Ben cok kötü durumdayim ama cumaya kadar eksiye geçmek istiyorum yoksa kendime güvenim kalmicak artık
Aminnnn cümlemizeDarisı başımıza
bonusum yolu kaybettim bir türlü bulamıyorum@nisan34Arzuzuzuuu nerdesiniz beee
Bul kız yolu düğüne şurda ne kaldı fit bir anne ol millet desin maşallah 5 çocuk annesine bakın genç kız gibi desin:):)bonusum yolu kaybettim bir türlü bulamıyorum
Bul kız yolu düğüne şurda ne kaldı fit bir anne ol millet desin maşallah 5 çocuk annesine bakın genç kız gibi desin:):)
Iyi akşamlar bugun yediklerim.dun gece12 de bikac kask makarna ve salata yedim.normalde olsa bi tabak yerdim ancak bu kadar iradem.
Kah klasik kah.zeytin peynir dom.salatalk köz biber 3 d.kadar ekmek ilebirer lokma bal recel pekmez ceviz
Ara 2 ceviz
Öğlen 5 c.kasigi makarna 1 kaseden az ciger yesiilik(roka maydanoz nane) ayran
Ara.5 minik kuru incir
Aksam 1tabk mantar sote 1 kase pirinc pilavi ayran 1 armut
Cayn yanında biseyler yemek istyrm ama
Gun icerisinde sekersiz cay iciyorm onları yazmıyorum.kah caysz yapamyrm zaten
Ben evdekilere yardım edin bir süre yasak şeyler yapmayayım yemeyeyim dedimgünaydinnnnn.:)
bana firça atabilirsin
sabah sucuklu kaşarlı pide yedim.
öğlen yulaf detox.
akşam dünden kalan börüce var dün de börüce yedim sucuklu kaşarlı pide canim çekti yaptım.(
Hayır devam ediyoruz vaz geçmek yok benim de günüm günüme uymuyor ama her gün yeni bir istekle kalkıp başlıyorum nisan ayı için hedefi tutturmamız lazım takipçinim unutmaHerkese selam.. Yeni gelenler hoşgelmişler..
Ben cok kötü durumdayim ama cumaya kadar eksiye geçmek istiyorum yoksa kendime güvenim kalmicak artık
Ah ah ömrümün kalanını oruçlu geçireceğim desene yemin edip bozanlardan biri de benimNasılsınız hanımlar biraz diyet mıduna girdim sonunda ama bitter çikolata yedim yemin etmem lazım ama sırf bozduğum diyetlerden hesapladım 90 gun oruç tutmak gerekir:)15 sene de sene de 2 yemin bozduysam her yemin için de 3 gun borcum varsa öyle işte....
Ablam yemin etti 2 kilo vermiş diyetisyene gitmeye yüzümüz olsun diyo veee bugun spor bile yaptı şaşırdım:) bende lesli yapıcam inşallah öyle işte kızlar çok giremediğim için özür dilerim ama kalabalıklaşmışız çok sevindim buna ne kadar aktif olursa grup bize de o kadar moral olur:):)
Yeniden etmek üzereyim ya arada kaçırmamak için :) yarışı hiç deme kızzz:):):)Ben evdekilere yardım edin bir süre yasak şeyler yapmayayım yemeyeyim dedim
canımız her şey isteyebilir ama karar verip sonraki pişmanlığı yaşamaktansa yememek en doğrusu ama insanız yediysek de battı balık demeden düştüğümüz yerden kalkmamız lazım sonraki yeme planın gayet güzel mesela @orkidekaramel
Hayır devam ediyoruz vaz geçmek yok benim de günüm günüme uymuyor ama her gün yeni bir istekle kalkıp başlıyorum nisan ayı için hedefi tutturmamız lazım takipçinim unutmaGIDI
Ah ah ömrümün kalanını oruçlu geçireceğim desene yemin edip bozanlardan biri de benimsyns bu arada çaktırmadan yarıştaydık unutmadın değilmi
ben daha yemin etmedimBen evdekilere yardım edin bir süre yasak şeyler yapmayayım yemeyeyim dedim
canımız her şey isteyebilir ama karar verip sonraki pişmanlığı yaşamaktansa yememek en doğrusu ama insanız yediysek de battı balık demeden düştüğümüz yerden kalkmamız lazım sonraki yeme planın gayet güzel mesela @orkidekaramel
Hayır devam ediyoruz vaz geçmek yok benim de günüm günüme uymuyor ama her gün yeni bir istekle kalkıp başlıyorum nisan ayı için hedefi tutturmamız lazım takipçinim unutmaGIDI
Ah ah ömrümün kalanını oruçlu geçireceğim desene yemin edip bozanlardan biri de benimsyns bu arada çaktırmadan yarıştaydık unutmadın değilmi
Wc de spor supermişsin kızgünaydinnnnn.
dünkü menü
bildiğin gibi sucuklu kaşarlı pide öğlen yulaf detox akşamı sölemedim demi
onu da yazayim..
akşam kayınvalideydim..
yemegi bizde yiyn dedi daha yemek yapmadim.
corba salata bide makarna yapmış.
makarnayı çok severim azicik koy diyemedim kadin doldurdu tabagi. saat 6 dan sora bişey yemedim acikmişim bi muz yedim öle yattım.
bugün annemdeyim..
kilo vermek istiyorum yürüyerek gidicem öğlen anneme yakın işyerime.. 10 dklik..
şu an işteyim boş olduğu zamanlarda wc de spor yapıyorumDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?