Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepimiz ramazana kadar biraz sıkalım kendimizi.

Başta ben.

Pilav, makarna, patatates, tatlı, börek ve türevlerini 1 ay yemezsek ölmeyiz dimi?
Bizim kaptan hep böyle uyarıyor bizi alışkanlık etsin yiyecekken bunu düşünelim diye.

Menü yazarken saatle yazın mutlaka

Ne taktiği olucak abla pisboğazlık sadece. Çok severim öyle gevrekleri nefsime yenildim o an. Çok gereksiz zaten.

Demek tatlı yedin herşeyi yedin ben 15 gr çikolata için üzülğyorum burdağğğ
Ama tatli benim eski aşkım,zamaninda kendisiyle dolu dolu aşk yaşiyorduk,şimdilerde yüz vermiyorum pek,ama şirinligiyle kandirdi beni:)
Sen de yeme kuzum, acaba metebolizmayi çaliştirmak için mi yedi diye duşundum, değilmis madem bi daha yeme,cıs

Iyi geceler kizlarrrr
zeynep 10a ceyrek kala uyudu kaldi acaba gece kacta kalkacak
Hemen uyu koş çabuk :)))
Kız ne düşürüp duruyonuz çocukları tepe sersemi oldular gerçi zamanında bizimkilerde birkaç kez düştü yatakta fır dönüyorlar yatarken o kadarda kenarlara birşeyler koyardim yok gider döne döne ayak ucundan düşerler

O aşklara paydos ettik biz kanına gitmesinler bırak tatlı tatlı başkaları yesin kulakları çinlasin bir arkadaş iş yerinden yaşıda benden büyüktü kadının ama çok fitti asla cıslardan yemezdi yesene sende derdim bende ayikayim yemeyim diye sen yede sen öl derdi kizi gibi severdi beni ben tombak tabi bir gayret yerdim

Ayy hiç deme sabaha kadar çocuk düzeltiyorum nerde hattıhı belli değil benşmkiler deli dana gibi :)

evet canım napıyım kaçıyorum ama o da olmuyor kendimden kaçıyorum bonuscan öle veya böle bir yerden istemesemde başlamalıyım aşkım iyi olur inşaallah sağlıklı kilolar verelim hepimiz inşaallah

Bir harakertlenmiş topik:) Eskiler olaraktan yenilicek degiliz arkideşler dimi:)

Başta ben olmak üzre,yedigimiz içtigimizi aldıgımız nefesi yazalım

Hatunlar görev dagılımı yapmiş,asla eksik kalamayız :) Bonus gözüm bize de görevlendir,sıkı takip edelim şu işi:)

Kahvaltı etmedin henüz,birşeyler yiyip yürüyüşe çıkmayı planlıyorum..

Haydi kızlarrr,canlanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…