Ama tatli benim eski aşkım,zamaninda kendisiyle dolu dolu aşk yaşiyorduk,şimdilerde yüz vermiyorum pek,ama şirinligiyle kandirdi beni:)
Ne taktiği olucak abla pisboğazlık sadece. Çok severim öyle gevrekleri nefsime yenildim o an. Çok gereksiz zaten.
Demek tatlı yedin herşeyi yedinben 15 gr çikolata için üzülğyorum burdağğğ
Hemen uyu koş çabuk :)))Iyi geceler kizlarrrr
zeynep 10a ceyrek kala uyudu kaldi acaba gece kacta kalkacak
Kız ne düşürüp duruyonuz çocukları tepe sersemi oldular gerçi zamanında bizimkilerde birkaç kez düştü yatakta fır dönüyorlar yatarken o kadarda kenarlara birşeyler koyardim yok gider döne döne ayak ucundan düşerlerSüpersin arzu:):):)
Annelik böyle bişey uyuyunca bile sevinemiyorsun demi:)
Benimki de beşiğinde yatıyor şimdilik aglayıp bir saat sonra yanıma yatıyo dönüp duruyoruz koca yatakta geçen gece once ablamız dultu yataktan yarım saat sonrada küçük düştü...
Dun de tam düşerken baba görmüş tuttu...
O aşklara paydos ettik biz kanına gitmesinler bırak tatlı tatlı başkaları yesin kulakları çinlasin bir arkadaş iş yerinden yaşıda benden büyüktü kadının ama çok fitti asla cıslardan yemezdi yesene sende derdim bende ayikayim yemeyim diye sen yede sen öl derdiAma tatli benim eski aşkım,zamaninda kendisiyle dolu dolu aşk yaşiyorduk,şimdilerde yüz vermiyorum pek,ama şirinligiyle kandirdi beni:)
Sen de yeme kuzum, acaba metebolizmayi çaliştirmak için mi yedi diye duşundum, değilmis madem bi daha yeme,cıs
Ayy hiç deme sabaha kadar çocuk düzeltiyorum nerde hattıhı belli değil benşmkiler deli dana gibi :)Hemen uyu koş çabuk :)))
Kız ne düşürüp duruyonuz çocukları tepe sersemi oldular gerçi zamanında bizimkilerde birkaç kez düştü yatakta fır dönüyorlar yatarken o kadarda kenarlara birşeyler koyardim yok gider döne döne ayak ucundan düşerler
evet canım napıyım kaçıyorum ama o da olmuyor kendimden kaçıyorum bonuscan öle veya böle bir yerden istemesemde başlamalıyım aşkım iyi olur inşaallah sağlıklı kilolar verelim hepimiz inşaallah
Geçmiş olsun.
Yinede boş geçmemişsin hastalığa rağmen az da olsa spor yapmışsın.
Eksik aslımda menün ama bugün böyle olmuştur
Yavyu ne iş aynı gün hem pattis hem pilav?
Pilav bulgur okursa ekmek değişiminde oluyor ama sen bu ara çok yidin pilav dimi?
Pilavlara gelmiş menüler... börekle kahvaltını öldürmüşsün dopdolubi yabak yeseydşn keşke.
Çom yetersiz olmuş böyle. 3 kaşık fasulye nedir kız çocuk yemeğimi öyle
8-9 kaşık olmalı senin kilona porsiyonu.
Hadi 1 dilimde ekmek olsun dr un veriyor.
Yoğurt ve salata lazım.
Sonrasında da dolu bi ara öğün yapmamışsın.
Yürüyüşün güzel
İşte beeeee zuzuuuu gidişim sessiz oldu ama dönüşüm muhteşem oldu menüsüüüü bu
Yürüyüşte var
sabah tam sofraya oturcakken nşye atıştırıyosun?
Sarma 2 tane yiyip bırakabilirdin.
Çikolatada çok alakasız olmuş çok az olsada.
Suyun v2 sporun az.
Ama olucak inş ben sana güveniyorum iki öğünü oturtucan.
Kuzucum sabah yumurta yok eğer olamıyorsa peyirini fazla ye.
30 gr peynir yarım porsiyon çok az. 60 gr olmalı.
120 de olabilir.
Akşamki ekmeğin rahatsız etmiyor beni de etin çok az.
Yürüyüşünede hem maşallahhem
motivasyoncuyum hihi@orkidekaramel
Dostum eskiler ne alemde bizi yönlendir kolay lokma olduğumuzu düşünüyorlar bir havalar bir havalar bir hafta sonraki cuma tartısında havalarını almalılar ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?