DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNN.....
PEYNİR EKMEK YEMEYİNNN.....
YÜZYILIN KAPIŞMASIIIIIIII
+90' IN ESKİLERİ YENİLERE KARŞI
BİR TARAFTA BÜTÜN KÜFLERİYLEEEE ESKİLEERRR
@Bonus
@Amethyst_1
@bengisu022
@ISILDURU
@nisan34
@hergaf
@cakil80
BİR TARAFTA BÜTÜN TAZELİKLERİYLEEEE YENİLEEERRRR
@Sumeyyemertileyza
@Minikpanda1107
@Anteplim
@syns
@orkidekaramel
kitkurdu
@Arzuzuzuuu
Kilo ve spor dk sı yarışıcak.
14 052018
MENÜM. ( saat 12 de etmiştik)
SABAH:
Menemen...
1 dilim ekmek.
peynir bir kibrit kadar ) zeytin. 4 tane
çay
akşam
şehriyeli tavuk çorbasi
3 biber dolması.
salata.
15 04 2018
salam.
yoğurlu ekmek pizzasi.
zeytrin 4
peynir.
çay
akşam.
tarhana çorbasi
firinda tavuk izgarasi
bi dilim ekmek.
mandalina cola.
suyu saymadim :/
spor bol bol hareket( spor lesli 1 mil)
çamaşir astmi evi süpürdüm gezmelere çiktik derken gün bitmiş.
burda yediklerimi yaziyorum ama bişey olmaz demi
Afiyet olsun kızartma cısss fırında olsa daha iyi olurdu afiyet olsunBildirimlere basliyorum bugun itibariyla tabiki grupalrda degilim o kadar sistemli olamam ben
Menu
Saat 10.30
2 dilim tam bugday ekmegi
6 tane siyah zeytin
2 kibrit kutusu peynir
2 buyuk fincan cay
Saat 1 gibi elma
Saat 4 gibi kucuk bi tabak makarna 1 tane domates
Aksama da kizartma yiycem yogurtlu ekmek yememeyi dusunuyorum ama yiyedebilirim bilemiyorum suan.
Yarin litrr du anca icmisimdir aksam da su icerim ins.baska bise yemem.
Yuruyus yaptim yaklasik 1 saat dolandim baya 45 fk si tempoluydu diyelim
Menu
Sabah 9 iki minik kepekli tost
Bir haşlanmış yumurta
Ara
Kahve
14 2 dlm karpuz
Bir kare çikolata
15
Bir tabak şehriye çorbası
Ve köfte (köfteyi çok kaçırdım ama)
17
2 bardak ayran
20 bir dlm fırında patates ten aldım ama pilav ve tavuk yemedim:)
Su 3 lt
Maden suyu 3 tane içtim galiba:)
Spor 300 ip
Bol temizlik vardı bugun başka bişey yapamadım
Afiyet olsunMenumu verim
13.00
1 haşlanmış yumurta
Çoban salata
1 dilim çavdar ekmeği
13.30
1 muz
20.00
Haşlanmış tavuk
Patlıcan salatası
1 domates
Bol maydanoz
1 kase yoğurt dereotlu kırmızı biberli
1 tane soktan aldigim sunta ekmek (olmasa olurdu ama tavuk çok tatsizdi)
Bu çakıl fena gaza geldi :)Küflüler niye yoruyorsunuz kendinizi şöyle ayağınızı uzatıp bol kremalı bir kahveyi fındık kurabiyeler ve bol şerbetli tatlılar eşliğinde hüpletseydiniz bak ikram ediyoruz çıtırlar olarak ikram geri çevrilmez
Aynısını düşündümBu çakıl fena gaza geldi :)
Bonus ne fenasın ayyyy çok korktum şimdi sen küf filan diyerek biz de iş bitmemiş taze çıtırları yendik demek için bize iltifat ediyorsun değil mi
Kızlar hepimiz için diyorum ekmek yediğinizde patates makarna pilav o tarz seylerden uzak durun arada bir kaçamak olabilir ama pilav yiyorsunuz ekmek yemeğin hangi çeşit ekmek olursa olsun patates 3 dilim ekmeğe bedel oluyor bilginiz olsun beyaz ekmeği hiç yemeyin tam tahilli yada çavdar tüketin günde 3 u geçmesin ama
Paket icicekler yiyicekler almayın mümkün oldukça meyve suyu kola gibi içinde aşırı şeker bulunuyor hepsinde şeker kilo yapiyor bağımlılık yapıyor
Ve 20 gün diyete devam Edip bir gün canınızın istediklerini gene miktarı az olucak şekilde yiyelim kıtlığa sokmayalim vücudumuzu kilo vermesi durur bu sefer
Önemli olan az yemek değil aç kalmak degil herşeyden yiyip miktarını küçültmek aşırıya kacmamak yağlı yiyebilirsiniz ama sağlıklı yağ ise vücut onu enerji yapıyor tereyağı zeytinyağı gibi bunlara dikkat edersek hep beraber eminim ki fazlaliklarimizdan kurtuluruz
Yeniler çok fena aayy eskiler nerdesiniiz bunlar bizi solamasın
Teşekkür ederim gel beraber olsunAfiyet olsun
Biz tembel siiskolardan degiliz canm.hareketi cok severiz diger adımız atom karıncaKüflüler niye yoruyorsunuz kendinizi şöyle ayağınızı uzatıp bol kremalı bir kahveyi fındık kurabiyeler ve bol şerbetli tatlılar eşliğinde hüpletseydiniz bak ikram ediyoruz çıtırlar olarak ikram geri çevrilmez
Ellerine saglk canm.kızın kac kilo su anda?xaten sporcu nasıl kilo sorunu oluyo ki?kac kilo vermesi lazm.ayrıca ben bu kadarla ac kalırdım:)Eki Görüntüle 2137588
Kızlar şöyle bir program var. günlük yediklerinizi çekiyorsunuz çok güzel, kızım hazırlayıp hazırlayıpgönderiyor menüleri ben hazırlıyorum tabiki :)))
Canım kilosu 100 boy 180 bu ara boy attı incelmiş gibi duruyor ama bende anlamadım veremiyor tabi kaçamağıda çok bugün sözde kaçamak yapmamış dün bir damak çukulata yemişti bu günki listesinde bir tostuda var okulda olduğu için resim çekememiş birde idman sonrası sütü var onuda okulda unutmuş içememiş kızımın listesi fazla akşam yemeklerini idmanda olduğu için akşam 9:30 da filan yiyor bazen dahada geç oluyor....Ellerine saglk canm.kızın kac kilo su anda?xaten sporcu nasıl kilo sorunu oluyo ki?kac kilo vermesi lazm.ayrıca ben bu kadarla ac kalırdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?