Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus ne fenasın ayyyy çok korktum şimdi sen küf filan diyerek biz de iş bitmemiş taze çıtırları yendik demek için bize iltifat ediyorsun değil mi

Kızlar hepimiz için diyorum ekmek yediğinizde patates makarna pilav o tarz seylerden uzak durun arada bir kaçamak olabilir ama pilav yiyorsunuz ekmek yemeğin hangi çeşit ekmek olursa olsun patates 3 dilim ekmeğe bedel oluyor bilginiz olsun beyaz ekmeği hiç yemeyin tam tahilli yada çavdar tüketin günde 3 u geçmesin ama
Paket icicekler yiyicekler almayın mümkün oldukça meyve suyu kola gibi içinde aşırı şeker bulunuyor hepsinde şeker kilo yapiyor bağımlılık yapıyor

Ve 20 gün diyete devam Edip bir gün canınızın istediklerini gene miktarı az olucak şekilde yiyelim kıtlığa sokmayalim vücudumuzu kilo vermesi durur bu sefer
Önemli olan az yemek değil aç kalmak degil herşeyden yiyip miktarını küçültmek aşırıya kacmamak yağlı yiyebilirsiniz ama sağlıklı yağ ise vücut onu enerji yapıyor tereyağı zeytinyağı gibi bunlara dikkat edersek hep beraber eminim ki fazlaliklarimizdan kurtuluruz

Afiyet olsun kızartma cısss fırında olsa daha iyi olurdu afiyet olsun

syns Afiyet olsun bak bu küflenmişlere ( Bonus öyle diyor ben masumum) yenilirsek kahrımdan baklava börek yerim

Afiyet olsun

Bu çakıl fena gaza geldi :)

Bende menü yazayım

Sabah 12 gibi

2 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, domates,salatalık, peynir 2 dilim uno denge ekmek

Ara : bir elma avuç içi kadar fındık

Ara : bir avuç beyaz leblebi

Akşam saat 7

2 yumurtalı kıymalı yumurta , 3 zeytin , 3 biber,
Kk. Peynir, 3 dilim uno denge ekmek çay domates

Dahada bişey yemedim. yemeyide düşünmüyorum. yok yok yemiycem :)))

Bonus ne fenasın ayyyy çok korktum şimdi sen küf filan diyerek biz de iş bitmemiş taze çıtırları yendik demek için bize iltifat ediyorsun değil mi

Yeniler çok fena aayy eskiler nerdesiniiz bunlar bizi solamasın

Yeniler çok fena aayy eskiler nerdesiniiz bunlar bizi solamasın

Ahahahaha araştırma yapıyorum sürekli en sağlıklı nasıl verilir diye şeker belgeseli var hepiniz izleyin izletin hatta cidden ben şekerin bu denli zararlı olduğunu izleyince anladım şok oldum herşeyden önce sağlık en önemlisi o gittiği zaman ilaçlara mahkum oluyoruz sağlıklı kilo verilmediği zaman 2 katı 3 katı dönüyor ki bunu hiçbirimiz istemeyiz ve Leslie var mesela evde olan arkadaşlar için onu yapabilirsiniz zumba var hergun az bile yapsaniz fayda eder

Kalori hesabını iyi yapın ki onu olcturmeniz en iyisi benim günlük almam gereken 1500 civarında bunun altına dusmemem lazım üstüne cikmamam lazım her yediğimi hesaplıyorum sporumu mutlaka yapıyorum alması gereken ayrı yaptığınız spor ayrı kilo verip sarkık vücut olmamalı sıkı olmak lazım o yüzden spor olmadan kilo verseniz bile istediğiniz görüntü olmaz ve kas kaybı değil yağ kaybetmemiz lazım bizim ki istediğimiz vücut olsun

Bir hafta boyunca her alşam kıymalı sebze pişirmek zorundayım kızımın diyetisyeni bu hafta zorlu bir liste vermiş benimkinin uyduğuda yok lisyeyi niye azaltmış anlamadım :) yukardaki programı kullanıp hergün listesini diyetisyenine atıcak

Bu akşam üzeri 2 kilo kuzu ıspanağı 3 saatte yıkadım sanki kuru ıspanak almıştım ondan mı çamurunu zor arımdırdım bellim ağrıdı ayakta durmaktan 3 e ayırdım bir bölümünü bişirdim bir bölümünü yarına salata yapıcam bir yemeklikte buzluğa attım

Biz tembel siiskolardan degiliz canm.hareketi cok severiz diger adımız atom karınca

Eki Görüntüle 2137588

Kızlar şöyle bir program var. günlük yediklerinizi çekiyorsunuz çok güzel, kızım hazırlayıp hazırlayıpgönderiyor menüleri ben hazırlıyorum tabiki :)))
Ellerine saglk canm.kızın kac kilo su anda?xaten sporcu nasıl kilo sorunu oluyo ki?kac kilo vermesi lazm.ayrıca ben bu kadarla ac kalırdım:)

Ellerine saglk canm.kızın kac kilo su anda?xaten sporcu nasıl kilo sorunu oluyo ki?kac kilo vermesi lazm.ayrıca ben bu kadarla ac kalırdım:)
Canım kilosu 100 boy 180 bu ara boy attı incelmiş gibi duruyor ama bende anlamadım veremiyor tabi kaçamağıda çok bugün sözde kaçamak yapmamış dün bir damak çukulata yemişti bu günki listesinde bir tostuda var okulda olduğu için resim çekememiş birde idman sonrası sütü var onuda okulda unutmuş içememiş kızımın listesi fazla akşam yemeklerini idmanda olduğu için akşam 9:30 da filan yiyor bazen dahada geç oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…