bizimkilerle yaşıt hemen hemen benim oğlumda 26 aylık yenoş bu cimcime senin oğlana benziyor sanki yaa MaşşallllllllaaaaaaaahhhhhŞeniz
hmm ewet bugün az yemişim ama aç deilim sandaloz sakızı gayet tok tutuyor
sabah:minik bir tost peynirli
öğle:azıcık makarna 1 kaşık falan yağsız
ara :bol ekşili tuzlu salatalık
beyzus ablacım sen bundan sonra halının üzerinde tartıl çok güldüm yaaaaaa abla dün verdiğin zencefil çayınasuyu ne kadar koyuyorsun bir daha verebilirmisin tarifi ben 2 bardak suya koydum acaba azmı suyu diyorum
bende öğleden sonra tost yemeğe gittik eşim ile oyüzden akşam yemeği yemedim ama içim kıyılmaya başladı en iyisi biraz yoğurt ve meyva yiyeyim
beyza ablam nasılsın..
yarın herkes bı halıda hartılsınmı gulelım bıraz....
okadarcık pıdeyı sen hakkettın bence arada ödul gerekır..
ablacıgım bu zencefıl toz olmazmı...
İyi akşamlar güzeller.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Malum pazar herkes biraz diyetten çıkmış gibi görünüyor....
Ben asla çıkmadım....YALAAAAAAAANNNNNNNNN......
Bugün oğlumuz (eşimin oğlu) bizi iş yerine kahvaltıya davet etti.Eeee ne olacak peynir
ekmek,domates idare etseydin dediğinizi duyar gibiyim.Arkadaşlar oğlumuzun pideci
salonu vaaaaarrrrrr....Az yemek üzere gittim. 1 kaşarlı pide yedim.Çok büyük değil...
Hani saltanat kayığı büyüklüğünde değildi.Padişah sığmaz ama şehzade sığar
büyüklükteydi...Arada bir elma yedim.Akşam yemeğinide zeytinyağlı kabak ve salata
ile geçirdim.Umarım artık bir şey yemem bu akşam.....
Az öncede ev kadını damarım kabardı banyoyu temizlemeye kalktım.Tabii tartıyı çıkarmak
gerekti.Yatak odasındaki halının üzerine koydum.Yumuşak zeminde doğru tartmıyor
biliyorum ama ne kadar yanlış tartıyor diye merak ettim ve tartıldım denemek için.
Veeeee sonuç: 78,500 çıktımbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile.Şahane ya çok hoşuma gitti.Ben bundan sonra halı üzerinde tartılacağım kızlar......:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:.
BEYZUS'çum hiç meraklanma,o rakamın halısız olanınıda göreceksin..Zayıf günlerde göreceğiz,güneşli günlerin yanında..:1rolleyes: :roflol:
Gayet iyi beslenmişsin,dışarıda yenebilecek en iyi seçim,evdede yesen yine peynir ekmek yemiyecekmiydin..yerimseniben
Canım sağolasın çok iyi geldi sözlerin.ınşallah hep birlikte halı üstü kilolara varırız.
Ayrıca güneşli günleri bir an önce görelim;ben sonra zayıflasam da olur.Hatta zayıflamasamda olur.Yeter ki güneşli günler gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?