Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm ewet bugün az yemişim ama aç deilim sandaloz sakızı gayet tok tutuyor
sabah:minik bir tost peynirli
öğle:azıcık makarna 1 kaşık falan yağsız
ara :bol ekşili tuzlu salatalık

İyi akşamlar arkedeşler bugün diyeti bozdum sadece iki öğün yaptım ve akşam bir tabak makarna yedim .Yarına toparlanmam lazım.Citol 'ün önerdiği uygulamayı yapalım diyorum çünkü öğün paylaşımımız sekteye uğradı gibi ya da ne bileyim başka ne önerirseniz varım .Yeter ki motivasyonu bozmadan şu işin devamını getirelim

hmm ewet bugün az yemişim ama aç deilim sandaloz sakızı gayet tok tutuyor
sabah:minik bir tost peynirli
öğle:azıcık makarna 1 kaşık falan yağsız
ara :bol ekşili tuzlu salatalık

bir kaşık makarnamı öglen sadece
aralar hiç yok
meyve yok
süt ürünü yokk yogurt yok
çok saglıksız

zayıflarsın ama kaslarından gider
sonrada fos bir görüntü olursun cnm

bendee çok saglıksız bir gün geçirdim

Sensiz bir dünyayı düşünmek mi?
Asla...
Kalbini yüreğime yasla
Ve... Başını göğe kaldır
Aşkın hududunu çizmek ne mümkün
Her yıldızın kayışında bir dilek tut dünyamda
Yalnız senin gözlerinin nurundan
Bakmaya değer dünyaya
Sen beni önemsiyorsun ya
Başka hiçbir şeyin önemi yok dünyamda...
Sevdiğim bir şiir bütün topik arkadaşlarıma gelsin ısmarladım
Şarkı tutar gibi şansımıza şiir tuttum bu çıktı

İyi akşamlar güzeller.

Umarım hepiniz iyisinizdir.

Malum pazar herkes biraz diyetten çıkmış gibi görünüyor....

Ben asla çıkmadım....YALAAAAAAAANNNNNNNNN......

Bugün oğlumuz (eşimin oğlu) bizi iş yerine kahvaltıya davet etti.Eeee ne olacak peynir

ekmek,domates idare etseydin dediğinizi duyar gibiyim.Arkadaşlar oğlumuzun pideci

salonu vaaaaarrrrrr....Az yemek üzere gittim. 1 kaşarlı pide yedim.Çok büyük değil...

Hani saltanat kayığı büyüklüğünde değildi.Padişah sığmaz ama şehzade sığar

büyüklükteydi...Arada bir elma yedim.Akşam yemeğinide zeytinyağlı kabak ve salata

ile geçirdim.Umarım artık bir şey yemem bu akşam.....

Az öncede ev kadını damarım kabardı banyoyu temizlemeye kalktım.Tabii tartıyı çıkarmak

gerekti.Yatak odasındaki halının üzerine koydum.Yumuşak zeminde doğru tartmıyor

biliyorum ama ne kadar yanlış tartıyor diye merak ettim ve tartıldım denemek için.

Veeeee sonuç: 78,500 çıktımbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile.Şahane ya çok hoşuma gitti.Ben bundan sonra halı üzerinde tartılacağım kızlar......:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:.

beyzus ablacım sen bundan sonra halının üzerinde tartıl çok güldüm yaaaaaa abla dün verdiğin zencefil çayınasuyu ne kadar koyuyorsun bir daha verebilirmisin tarifi ben 2 bardak suya koydum acaba azmı suyu diyorum
bende öğleden sonra tost yemeğe gittik eşim ile oyüzden akşam yemeği yemedim ama içim kıyılmaya başladı en iyisi biraz yoğurt ve meyva yiyeyim

merhabalar hepinizi çok özledim pc bozuk uğrayamıyorum ama sizlere mahçup olmamak için dikkatliyim ,bu haftada 1 kg gitti ama bu gün akşamım kaçamaktı sabah yumurtalı ıspanak yedim,öğlen dondurma,akşamda koca bir tabak pilav üzeri haşlanmış ördek.
ama hakettiğimi düşünüyorum bir haftadır kaçamak yapmamıştım. şu an eşimin pc den yazıyorum kib öpüyorum hepinizi

Derinciğim;

Bende güldüm vallahi nelerden medet umuyoruz.Halı işi iyi iyi....:lepi:hihoyyyt:lepi:

Canım zencefilin suyunu ölçmüyorum.

2-3 kesme şeker büyüklüğünde zencefili ince ince doğruyorum;üzerine 2-4 ince dilim limon,3-4 karanfil ve 1 kabuk tarçın koyup bunu irice bir cam çay demliğine koyup yaklaşık 2,5 büyük nescafe fincanı sıcak su koyup 5-10 dakika çok kısık ateşte demliyorum.2 kupa içiyorum.
Kabuk tarçını atmıyorum ikinci demlemeyede kullanılabiliyor.Her akşam yap iç canım.Benim tahliye sorunum kalmadı.Afedersin ishal tarzında değil ama çok kolay bir tahliye sağlıyor,artık zorlanmak yok....

beyza ablam nasılsın..
yarın herkes bı halıda hartılsınmı gulelım bıraz....
okadarcık pıdeyı sen hakkettın bence arada ödul gerekır..
ablacıgım bu zencefıl toz olmazmı...

beyza ablam nasılsın..
yarın herkes bı halıda hartılsınmı gulelım bıraz....
okadarcık pıdeyı sen hakkettın bence arada ödul gerekır..
ablacıgım bu zencefıl toz olmazmı...

Sağol canım iyiyim.Sen nasılsın.Umarım çooook iyisindir.

Toz zencefil olur herhalde ;ama miktarını nasıl ayarlayacağız onu bilemem.Toz olduğu için daha yoğun tabii.İstersen yarım çay kaşığı ile dene .Çok acı olmayacak miktarı bulabilirsin.

Pideyi hakettiğimi de cuma günü görürüz bakalım.Ne kaaa haketmişim.
Evet ya herkes halıda tartılıp bildirse ne hoş olur.Ayrıca moral ve motivasyon kaynağı olur belki.

BEYZUS'çum hiç meraklanma,o rakamın halısız olanınıda göreceksin..Zayıf günlerde göreceğiz,güneşli günlerin yanında..:1rolleyes: :roflol:

Gayet iyi beslenmişsin,dışarıda yenebilecek en iyi seçim,evdede yesen yine peynir ekmek yemiyecekmiydin..yerimseniben

Benim menüm..

Sabah: 1,5 dilim kepek ekmek,minicik peynir,6 zeytin,omlet,domates,maydanoz,sınırsız çay..

Ara: Şekerli türk kahvesi..Balkonda içtim kahveyi anlarsınız ya...:))

Öğle: 4 köfte,1 dilim ekmek,salata yarım kase yoğurt..

Ara: Kefir

Ara: Portakal+kivi..

Kahvaltı geç yapıldığı için yemek saatleri aksadı tabii..

Bugün köfteyi dana ve tavuk kıymasını karıştırarak yoğurdum,çok güzel oldu..

Belki bu şekil yapmışsınızdır ama gerçekten çok sevdik..az sıvı yağla teflonda,mangal tadında bişey oldu..:)

Canım sağolasın çok iyi geldi sözlerin.İnşallah hep birlikte halı üstü kilolara varırız.

Ayrıca güneşli günleri bir an önce görelim;ben sonra zayıflasam da olur.Hatta zayıflamasamda olur.Yeter ki güneşli günler gelsin...

Bende çok istiyorum, özellikle çocuklarım için güneşli günler görmeyi..:)

Birde bugün 70 dk. yürüyerek,serotonin'imi yükselttim,kafam iyi o bakımdan..)) ıyi geceler canım..

Son düzenleme:
Günaydın Herkese.. Şu an kimse olmasa da..

Çok başarılı ya da çok başarısız bi haftasonu değildi.. orta karar yani.. çok yemedim ama sağlıklı da değildi.. kahvaltılarım klasikti iki günde de.. peynir çay bir dilim k. ekmeği domates salatalık.. cumartesi akşam üstü ve akşam aynı yemeği yedim.. piliç nugget (kızartmadım fırında ısıttım) yanında light kola.. bir de yeşil salata.. pazar günü de akşam üstü sıcacık bir dilim köy ekmeğiyle peynir yedim.. akşam da yarım poğaça ve patates salatası.. film izlerken de yarım kase çekirdek çitledim ama saat 7den önceydi.. bu sefer gece hiç abur cubur yemedim :lepi:

bu sabah da annemin açtığı yufka ile yaptığı böreklerden ıspanaklı olanı yedim yanında ayran içitim.. patatesliye dokunmadım aklinialirimsmile

dediğim gibi başarısız değil ama başarılı da değil..

işte böyle boshayallersmile

günaydın bayanlar

uzun bir süredir yokum bi süre daha gelemeyeceğim sanırım

Benim küçük afacan köşe bucak sakladıgım baskülümü ilk fırsatını buldugunda bozmuş tüm ugraş ve müdahalelere ragmen kurtarılamadı

Yeni bir baskül temin edene kadar sanırım topiğe izleyici olarak takılıcam kolay gelsin hepinize

hala dikkat ediyorum ancak kilom hala sabit 85 dün kızkardeşimde tartıldım sadece dietle olmuyor maalesef enerji harcamadan gitmiyor kilolar engeç eylüle kadar 70 e inmiş olmam lazım kardeşimin düğünü olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…