- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
Tabi cnm oh destekçimde varrrmerak etme işildurugörecegiz
resmin üzerinde yazıyor share diye bir bak bakalım olmasa benim kıza sorarımo proğramı adı nedir:)
sağol canım başka şansım kalmadı fenalardayım acil biraz kilo göndermem lazımGünaydın kızlar nasılsınız bakalım, ben süperim sessiz ve derinden geliyorum yeniler korkun bizden sağ gösterip sol vurucam
Firida dönmene çok sevindim yaparsin sen
Ben sporumuda yaparım kabak detoksumuda yerim fitte olurumHadi bakalım toylar sizibörek açın baklava açın yiyin siz anacım ( eskiler hadi kıpraşın) bakalım cumaya az kaldı popişleri kaldıralım Walk Walk
sen ye onuHadi bakalım toylar sizibörek açın baklava açın yiyin siz anacım ( eskiler hadi kıpraşın) bakalım cumaya az kaldı popişleri kaldıralım Walk Walk
Benim 1.5 yaşındaki kızım çok seviyo lesli walk walk walk sabah zorla aç aç dedi açtım ikimizde yaptık:)Hadi bakalım toylar sizibörek açın baklava açın yiyin siz anacım ( eskiler hadi kıpraşın) bakalım cumaya az kaldı popişleri kaldıralım Walk Walk
Bende bakıyım bakalım bideoya belki etki eder:)sen ye onuşekeri kesicem valla belgeseli izledim şookkkk.. ben şekeri çok tüketmişim ondan im veremiyom bak kilom hep sabit kaliyordu.. o kadar hareket etmeme ragme gitmiyordu. niye gitmiyo diyordum yarindan itibaren şeker yemicem .
Geçmiş olsun canım....herkese selamlar kızlar dün menü paylaşamadım çünkü sabah iyidi öğlen iyiydi arada karışık kuruyemiş akşam çeyrek ekmek balık .yç. bar. kola. ve 1 lavaş ekmeği 2 ızgara köfte yedim. kapalı çarşıya gitmiştik kızımla ufaklıklarında aldık spor yok ama baya bir gezdim yürüdüm emin önü kapalı çarşıda sonra eve geldik eşim rahatsız landı akşam 8 buçuk gibi hastaneye gittik eşim astım hastası gece geldik eve bu yüzden menü yazamadım ama fazla bir kaçak da yok akşam düzenli olur inşaallah
sağolasın canımGeçmiş olsun canım....
Sizin şu eminonu kapalıyı çarşıyı çok merak ediyorum haaa istanbula gelirsem gezeceğim yerlerin başında galiba
Çok geçmiş olsun bizim yerimizede gez bidahakine bacimmsağolasın canımevet yaa çok güzel çarşı gez gez doymuyor insan bakmaya gönlü gözü açılıyor insanın ufak tefek te alış veril yaptık çocuklarımla kızım çanta felan aldı alış veriş bitti eve dönmeden birde balık ekmek keyfi yaptık eve geldim o yorgunluk üstüne hastane macerası çok şükür ama allaha önemli olan sağlık yorgunluklar dinlenilir geçer sağlık olsun tekrar teşekkür ederim canım
ÖĞLEN YENİYOR DİYE BİLİYORUM TARİFİ BİLMİYORUM YA BANA SÖLE BENDE DENEMEK İSTİYORUM:)Kızlar kabak detoksunu ne zaman yeniyor hem öğlen hem aksam mi bilen varsa yazi versin be ya
sağol canım..bir daha kine gittiğimde ufaklıkları yanıma almıcam küçük çocuklarla gezmek zor oluyor yoruluyorlar sizin içşn rahat rahat gezerim ozamanÇok geçmiş olsun bizim yerimizede gez bidahakine bacimm
2 .3 kabağı rendeleyip suyunu sık az zeytinyaginda sotele pisince az ıĺısin içine 3 4 kaşık yogurt koy dereotu pul biber sonra afiyetle ham et...ÖĞLEN YENİYOR DİYE BİLİYORUM TARİFİ BİLMİYORUM YA BANA SÖLE BENDE DENEMEK İSTİYORUM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?