Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selamlar kızlar dün menü paylaşamadım çünkü sabah iyidi öğlen iyiydi arada karışık kuruyemiş akşam çeyrek ekmek balık .yç. bar. kola. ve 1 lavaş ekmeği 2 ızgara köfte yedim. kapalı çarşıya gitmiştik kızımla ufaklıklarında aldık spor yok ama baya bir gezdim yürüdüm emin önü kapalı çarşıda sonra eve geldik eşim rahatsız landı akşam 8 buçuk gibi hastaneye gittik eşim astım hastası gece geldik eve bu yüzden menü yazamadım ama fazla bir kaçak da yok akşam düzenli olur inşaallah

Hadi bakalım toylar sizi börek açın baklava açın yiyin siz anacım ( eskiler hadi kıpraşın) bakalım cumaya az kaldı popişleri kaldıralım Walk Walk
sen ye onu şekeri kesicem valla belgeseli izledim şookkkk.. ben şekeri çok tüketmişim ondan im veremiyom bak kilom hep sabit kaliyordu.. o kadar hareket etmeme ragme gitmiyordu. niye gitmiyo diyordum yarindan itibaren şeker yemicem .

Hadi bakalım toylar sizi börek açın baklava açın yiyin siz anacım ( eskiler hadi kıpraşın) bakalım cumaya az kaldı popişleri kaldıralım Walk Walk
Benim 1.5 yaşındaki kızım çok seviyo lesli walk walk walk sabah zorla aç aç dedi açtım ikimizde yaptık:)

Bende bakıyım bakalım bideoya belki etki eder:)

Geçmiş olsun canım....
Sizin şu eminonu kapalıyı çarşıyı çok merak ediyorum haaa istanbula gelirsem gezeceğim yerlerin başında galiba

Geçmiş olsun canım....
Sizin şu eminonu kapalıyı çarşıyı çok merak ediyorum haaa istanbula gelirsem gezeceğim yerlerin başında galiba
sağolasın canım evet yaa çok güzel çarşı gez gez doymuyor insan bakmaya gönlü gözü açılıyor insanın ufak tefek te alış veril yaptık çocuklarımla kızım çanta felan aldı alış veriş bitti eve dönmeden birde balık ekmek keyfi yaptık eve geldim o yorgunluk üstüne hastane macerası çok şükür ama allaha önemli olan sağlık yorgunluklar dinlenilir geçer sağlık olsun tekrar teşekkür ederim canım

Çok geçmiş olsun bizim yerimizede gez bidahakine bacimm

16 nisan menüsü

Sabah 10:30 da bitmişti
2 yumurta tavada
3 kk beyaz ve eskş kaşar
1 kocaman salatalık ( erol taş gibi ısırarak)
12 zeytin, 6 ceviz, 1 incir
1 çay bardağı tarçınlı süt

2 fincan tarçınlı yeşil çay

Akşam 19:45
5 kaşık bezelye+ 2 kaşık tavuk sote
4 kaşık taze kekikli pulbibeli yoğurt
Büsbüyük bir alabaşın yarısı

Su 1,5 anca
40 dk yürüyüş

Akşam annemden geç geldiğim için hazır olan bezelyeyi yedim.
Yoksa başka bişey yapıyodum kendime.
Alabaş turp gibi ödem yaparsa diye bekledim ama yapmadı şükür

Selamlar arkadaslar,
Bu sira canım fena sıkkın fazla aranizda olamayacagim bir süre,toparlandiğimda burdayım inşallah,diyetime dikkat etmeye calişacağim,spor yapmak gelmiyor içimden,uyumak,düşünmemek istiyorumdualariniza ihtiyacim var.kusura bakmayin yari yolda birakmis gibi oldum

ÖĞLEN YENİYOR DİYE BİLİYORUM TARİFİ BİLMİYORUM YA BANA SÖLE BENDE DENEMEK İSTİYORUM:)
2 .3 kabağı rendeleyip suyunu sık az zeytinyaginda sotele pisince az ıĺısin içine 3 4 kaşık yogurt koy dereotu pul biber sonra afiyetle ham et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…