- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
Allah yardim cin olsun dua edicm sana ins herşey gönlünce olur..Selamlar arkadaslar,
Bu sira canım fena sıkkın fazla aranizda olamayacagim bir süre,toparlandiğimda burdayım inşallah,diyetime dikkat etmeye calişacağim,spor yapmak gelmiyor içimden,uyumak,düşünmemek istiyorumdualariniza ihtiyacim var.kusura bakmayin yari yolda birakmis gibi oldum
Tüh üzüldüm ben de yaşıyorum bazen anahtar sıkıntısı ohh çok severim örgü kolay gelsinnYa okula giderken elif ağlıyodu kafamı karıştırdı bir anlık ona laf sayarken kapıyı çekmiş bulundum anahtarım kaldı içerde
Şimdi yengemde oturuyorum anamla yengemin elinde şişler boyuna örüyolar.
canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah iyi ol yeter. gerisi önemli diilSelamlar arkadaslar,
Bu sira canım fena sıkkın fazla aranizda olamayacagim bir süre,toparlandiğimda burdayım inşallah,diyetime dikkat etmeye calişacağim,spor yapmak gelmiyor içimden,uyumak,düşünmemek istiyorumdualariniza ihtiyacim var.kusura bakmayin yari yolda birakmis gibi oldum
Masallah boyu uzun .o boyda bu kilo cok da görünmez zaten.ama. versin fazlasi azbile olsa.sağlık için ideal kiloda kalmak lazmCanım kilosu 100 boy 180 bu ara boy attı incelmiş gibi duruyor ama bende anlamadım veremiyor tabi kaçamağıda çok bugün sözde kaçamak yapmamış dün bir damak çukulata yemişti bu günki listesinde bir tostuda var okulda olduğu için resim çekememiş birde idman sonrası sütü var onuda okulda unutmuş içememiş kızımın listesi fazla akşam yemeklerini idmanda olduğu için akşam 9:30 da filan yiyor bazen dahada geç oluyor....
Uuu supersinGünaydın kızlar nasılsınız bakalım, ben süperim sessiz ve derinden geliyorum yeniler korkun bizden sağ gösterip sol vurucam
Firida dönmene çok sevindim yaparsin sen
Supersin .Hayırlı günlerrrr leydizin centilmın
Üstüste eksi gördüm sağlam geliyorum cumaya.
Ins cabucak gecer sıkıntlarn Allah gönlüne ferahlk versin.Selamlar arkadaslar,
Canım üzüldüm, her ne ise sıkıntın kısa sürede toparlar atlatırsın inşallah. oluyor işte bazen iyi günlerimiz olduğu kadar, kötü günlerimizde oluyor. neyseki geçici oluyorlar o kesin! dinlen biraz kafanı dinlee bizide ihmal etme gel yine olur muSelamlar arkadaslar,
Ben genç kızken gezmistim beni yabancı uyruklu sandılar saçlar kısa sarı falan kıyafet zaten çok Avrupai açık saçık değil ama havalıGeçmiş olsun canım....
Sizin şu eminonu kapalıyı çarşıyı çok merak ediyorum haaa istanbula gelirsem gezeceğim yerlerin başında galiba
Allah yardımcın olsun her ne derdin varsaSelamlar arkadaslar,
Ben genç kızken gezmistim beni yabancı uyruklu sandılar saçlar kısa sarı falan kıyafet zaten çok Avrupai açık saçık değil ama havalıneydim beee arkamdan elli tane dilde seslendiler annemler arkamdan geliyordu halamla dayanamadı kadın türk o türk dedi hiç unutmam neydik ne olduk dermisim
Benimde iki gebelikten sonra uzun bir süre öyle geçti benimde kardeşim normal kiloda 60 kilo ben bir pantolona 200 TL verirken o 20 ye bile buluyorAyyy deme kızz zaman çabuk geçiyor yaşlanıyoruzzzz
32 oldum 33 e çokkk az kaldı ve ben daha rahat rahat giyinemiyorum şişmanım bugun pantolon baktım zor buldum ya lcw de 48 vardı olmadıı başka Bi yerden 100 liraya aldım kardeşim o paraya 4 tane alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?