Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah yardim cin olsun dua edicm sana ins herşey gönlünce olur..

Kızlar menum
sabah limonlu zenc.su
kah. 2 hasl.yumurta
4 zeytin
iki ince dilim salam
Dom.salatalık
beyz peynir
aralarda detoks suyu
öğlen
kabak detoks
ara iki diyet gaflete
Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
Az mercimek corbasi
yogurt
2.5 lt su spor pek canim istemedi bugun:-(( 15 dk lesli 5 dk twister 60 sn plank 50 squat

Tüh üzüldüm ben de yaşıyorum bazen anahtar sıkıntısı ohh çok severim örgü kolay gelsinn

canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah iyi ol yeter. gerisi önemli diil

Masallah boyu uzun .o boyda bu kilo cok da görünmez zaten.ama. versin fazlasi azbile olsa.sağlık için ideal kiloda kalmak lazm

menüm

sabah aç 1bar limonlu sıcak su

az tulum az örgü peynir

2 dil tb ekmek

4 zeytin

domates salatalık sivri biber

çeyrek simit

çay

ara . avuç içi fındık kayısı siyah kuru üzüm

yeşilçay

öğlen 7 yk kereviz yemeği

3 yk yoğurt

1 dil tb ekmek

ara türk kahvesi

1 kuru incir 10 adet siyah kuru üzüm

akşam 1 incik but haş ..

5 yk bulgur pilavı

2 yk yoğurt

közlenmiş patlıcan salatası

az biber turşusu

2 lt su

birazdan çay içicem

spor yok ...

Ins cabucak gecer sıkıntlarn Allah gönlüne ferahlk versin.

İyi akşamlar menümü yazayım

Sabah 2 haşlanmış yumurta, peynir, 4 zeytin 3 biber, domates, yarım salatalık 3 dilim uno denge

Öğlen : bir tabak helim peynirli ıspanak salatası ceviz ve yaban mersinide vardı doyurucuydu

Ara : 18:00 bir adet muz

Akşam 20:00
4 yemek kaşığı yulaf, bir yeşil elma rendesi, büyük bardak süt, 3 ceviz bir tatlı kaşığı bal karışımı pişirdim azda tarçın

Canım üzüldüm, her ne ise sıkıntın kısa sürede toparlar atlatırsın inşallah. oluyor işte bazen iyi günlerimiz olduğu kadar, kötü günlerimizde oluyor. neyseki geçici oluyorlar o kesin! dinlen biraz kafanı dinlee bizide ihmal etme gel yine olur mu

Menu salı
Sabah bir kepekli tost
Ara soda ve kahve
Öğle
2 kaşık yoğurt
Yatım tabak çorba
Ara
Kızların patesinden tırtıkladım bir kaç tane (ama kendimi tuttum dışardaydık yemedimmmmmm)
Ara
Kahve öncesinde bir dilim kadar Ekmek
ve iki bardak ayran içmiştim
Sonra
Tekrar kahve soda
Akşam 9 geç oldu ama eve anca geldik
2kaşık pilav 2 kepçe çorba
çok az da fırında tavuk bir dlm patates
Su 3 lt
Spor 15 dk lesli
Çarşıdaydık 2 saat gezdim bol yuruyuş yapmış oldum
50 dizi karna çekme

Geçmiş olsun canım....
Sizin şu eminonu kapalıyı çarşıyı çok merak ediyorum haaa istanbula gelirsem gezeceğim yerlerin başında galiba
Ben genç kızken gezmistim beni yabancı uyruklu sandılar saçlar kısa sarı falan kıyafet zaten çok Avrupai açık saçık değil ama havalı neydim beee arkamdan elli tane dilde seslendiler annemler arkamdan geliyordu halamla dayanamadı kadın türk o türk dedi hiç unutmam neydik ne olduk dermisim

Allah yardımcın olsun her ne derdin varsa

Ayyy deme kızz zaman çabuk geçiyor yaşlanıyoruzzzz
32 oldum 33 e çokkk az kaldı ve ben daha rahat rahat giyinemiyorum şişmanım bugun pantolon baktım zor buldum ya lcw de 48 vardı olmadıı başka Bi yerden 100 liraya aldım kardeşim o paraya 4 tane alıyor

Benimde iki gebelikten sonra uzun bir süre öyle geçti benimde kardeşim normal kiloda 60 kilo ben bir pantolona 200 TL verirken o 20 ye bile buluyor

İyi geceler kızlar
Bu hafta şehir dışından misafirim var o yüzden gelemiyorum. Bu yeniler meydanı boş bulmus atıp tutuyo siz yokken biz vardık kiziiiiim adam olun akıllı olunsisko şaplağı yemeyin
Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum haftaya daha dikkat edicem inş
@hergaf sağlığın yerinde olsun da gerisi bi şekilde hallolur Allah sıkıntılarını gidersin

Kızlar şeker yok ekmek 3 dilim menülere baktım poğaçalar pilavlar ekmekler böyle giderse sadece su ve kas kaybedeceksiniz ilk bir ay kilo kaybedip sonra durucaksiniz veremiyorum diyeceksiniz isterseniz günde 4 saat yürüyün o kombinasyonlarla kilo kaybı az olur yapmayın Allah askına pilav yiyorsunuz günde 4 ekmek diyet ekmeği olması ekmek olduğunu değiştirmez dikkat edelim lütfen sağlığımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…