Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

17 Nisan Menüm

Sabah
1 dilim peynir
3 zeytin
1 çavdar ekmeği
1 light süt
Melemen fakat diyet melemen. ( içindekiler = bir çay kaşığı tereyağ 1 domates iki hindi füme 1 çorba kaşığı yağsız lor peyniri 1 kırmızı biber bolca pul biber kekik nane 1 yumurta )

Öğlen
Sade türk kahvesi
İkram çikolatalı 1 adet

Akşam
4 tavuk kanadı ızgara (dışarıda olduğum için en mantiklisiydi)
Bir kase salata bol limonlu
1 ayran

Su beş bardak filan içtim şu icemiyorum ne yaparsam yapayım bazen
Biraz fazla kaçtı bugün yemekler aksam dışarıda olmayı hiç sevmiyorum bu yüzden

200 ip atlama

Günaydın

Akşam biraz canım sıkkındı bi yanlışım oldu kaçamak diyemiyorum bile çünkü canım çekerek yemedim.

Moralim çok fazla bozuldu ağlıyodum nerdeyse takıma bi iki yazdım şarjım bitti zaten bakamadım.

Artı çıkarım diye çok üzüldüm inş çıkmam daha tartılmadım. Gündüz fazladan yürüdüm diye içimi rahatlatmaya çalıştım.

Menülere bakıcaktım onada bakamadım ama minik pandayı okudum yukarda poğça falan diyo aman diyorum yapmayın gözünüzü seviyim

Poğça makarna börek yiyerek kilo verilmez.
2-3 hafta sıkı diyet olurda bi iki lokma kaçamak olur anlarım.

İnşallah böyle böyle toparlıycaz haftaya daha sıkı olucaz inşallah 4 haftamız kaldı ramazana kaçamak yapmazsak ölmeyiz.

Silent Scream yarın sabah bildir kilonu

günaydin
17 nisan 2018 menüm.
sabah
bi domestes peynir bi haşlanmiş yumurta. zeytin..
bi yarim dilim ekmek..
öğlen dünden kalan sebze yemegi. öğlenleri evden işe götürüyorum yemeklerimi.
ara. çaylarrr şekerli içmişim amatümü izleyememişim...
akşam
domates çorbasi (iki tabak) salata. yoğurt.
dün akşam that sugar izledim tekrar izleyesim geldi hep şekerden vazgeçiyorum . filimi zleyince şekerin kötü olduğu anladim.
ekmek de şeker içinde şeker koyuyor canan karatay boşa demiyo şeker yemeyin diye.

Benimde iki gebelikten sonra uzun bir süre öyle geçti benimde kardeşim normal kiloda 60 kilo ben bir pantolona 200 TL verirken o 20 ye bile buluyor

1 yıldır şükür daha rahatım 103 ten 83 e geldim 73 e gelsem ilk etapta çok mutlu olucam inşallah
Sen güzel inmişsin canım ya darısı bana dun dışarda yemek yiyecektik kardeşler pek yapamadığımız bişey bir araya gelmişken yokkkk dedim pantolonlara sığamayınca ayakkabı bile bulamıyorum ayaklar taraklı 40 numara birde o bile zor bulunuyor

Bonusss bişey olmaz moral bozmadan devam ediyoruz:) sen ı yedigini eritirsin hemen

4 hafta mi:)
ben 4 haftada anca 2 kilo verebilirim yada vermeyebilirim

21 GÜN şekersize başliyorum.

Canim benim yasadigin sorun her ne ise sen'den ve sagligindan önemli degil hicbir sey,sen cok özelsin unutma bunu olur mu?
Allah gönlüne yük ettigin her sIkIntindan seni feraha ulastirsin insallah..Seviyoruz seni,cabuk gel lütfen..

dün belgeseli izledikten sora şekerle ilgili çok araştirmaya başladim
acaba neden şeker diye.
o sorunun yaniti ariyorum niye şeker yiyerek zayıflanmiyodum hala araştiriytorum ya şekersiz 21 gün deniycem.

Şeker bir zaman sonra bağımlılık yapıyor sigara gibi ve neredeyse her paketli ürünün içinde şeker var ve vücudumuz şekere alıştığı için sürekli şeker isteği duyuyoruz orada adamın yaşadığı gibi şeker alamayınca vücut yorgun depresyon haline giriyor farkındaysanız aynı kaloriyi aldı sürekli abur cubur yemeden hemde sağlıklı şekilde fakat 60 günde 8 kilo kadar fark yarattı insanda de biz yıllardır kullanıyoruz bu ürünleri bıraktığımızda vücudumuz kendine gelicek
Tabi 0 şeker demiyorum meyve yiyin bol bol onda şeker zaten yeteri miktarda var ayda bir yada iki kere abur cuburda yiyin ama süreklilik hali cidden sağlığa zarar ben izlediğimde şok oldum onu bu satış politikası ne kadar müşteriyi bağlarsa o kadar kazanç saglarlar bizim üstümüzden
Hepimiz illaki cayimiza bir veya iki şeker atan insanlarız şekersiz tadı kötü geliyor ilk başta ama alışınca şeker katın sanki şerbet iciyormus gibi hissediyorsunuz Tad alamıyorsunuz bu sefer çaydan gerçekten masum gibi gözüken o kadar ürün madde var ki insanları zehirleyen ne yiyeceğimiz şaşırdım artik

degilmi bende ayni şeyi düşünüyorum.
bütün ürünlerde içinde şeker...
ne yiecegimi bile bilmiyoruz
bak ben bi kupa bardaga 4 küp şeker attim. hergün bu şekilde içtim günde ortalama 20-50 küp şeker atip içiyordum kilom yine ayni kaliyordu.. niye acabaa. niye kilo gitmiyo ...
çok düşündüm spor yapıyorum abur cubur yemiyordum herşeyi az pozisyon yedim. haftalik olarak bi kez degişik yemek yaptım.
kilo ayni 90 ama çayima şeker atarak kilo alimi başladi bunu düşündüm şekere dün belgeseli izledikten sora kendimi tuaf hissetim kendimize kötülük ettiğimi farkettim.
bugün ilk gün.. zorlaniyorum baya şeker krize giriyorum resmen 21 gün şekersiz deniycem. yarin 20 olucak saycam.

Kız benim bir ay oldu hala tatları tuhaf geliyor bana hele türk kahvesi aman Allah'ım sütlü yaptım bugün ama işin güzel tarafı şeker canın istemiyor bir süre sonra dinç hissediyorsun yataktan kalkasim geliyor ve morelimin hiç bozulmadı bu süreçte ilk sigara krizi gibi vurdu hatta dedim İlknur yapamiycaksin sonra o adamın 8 kilosu geldi aklıma arada 2 haftada bir şekerli türk kahvesi yapıyorum genede insan kolay vazgeçmiyor ama farkı çok çabuk anlıyorsunuz birde spor yapıyorsan benim 9 aylık gibi duran göbek sis olan göbek şu an ne yersen yiyim düz duruyor şişliği gitti ama yağlar gene Bingil bingil onlar hemen girmiyorlar çok seviyorlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…