Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende şekeri tam cikaramasamda bir çay k.attim sabah çayima kahvemi sekersiz içtim minik bitter çikolataya INŞAALLAH tamamen bırakacağım dediğim gibi şişlik gidiyor...

Bende şekeri tam cikaramasamda bir çay k.attim sabah çayima kahvemi sekersiz içtim minik bitter çikolataya INŞAALLAH tamamen bırakacağım dediğim gibi şişlik gidiyor...

Şey yapabilirsin mesela sabahları light süt bir bardak içersin kahvaltıda yada şekersiz çay
Türk kahvesinin yanında bir karecik bitter çikolata
Akşamda yeşil çay limon sıkabilrisin en azından şeker istemezsin
Ve bol bol çilek elma yersen en azından o istek gidiyor insanda işte 2 haftada bir şekerli türk kahvesi yada tek şekerli bir çay bir öğün için en güzeli bu şekilde oluyor

Bunlari da deneyeyim cnm tesekkur ederim ...

Iyi akşamlar nerdesiniz kızlar?hani menuleriniz??benim bu aralar karma karışık ama sporu yürüyüşü iyi oturttm yavas yavas olacak umutluyum:)bugün yediklerimi de yazaym

Kah.1minik puaca 1 d.ekmek 4.5 zeytin biraz peynir biberli yumurta cok az tahin pekmez tadmlk çökelek
Öğlen 1 tavuk dürüm ekmeginin yarisini bile yemedim
Ara 1 armut
Aksam 1 kase ciger(soganli)
Salata yarm d ekmek

Ancak bu kadar kızlar.ağzımı sıkı sıkı kapatyrm istediğimi yemiyorum.neyse puaca bitti artk yemem uzun sürede yapmamz zaten

hergaf üstün körü göz gezdirirken sıkıntılı mesajına denk geldim..
umarım herşey yoluna girer kısa süre için de.. Üzüldüm gerçekten. habersiz bırakma emi...

17 nisan menüsü

Sabah 10:30
2,5 yumurta tavada,
3 kk taze kaşar
15 zeytin , 1 avuç roka
6 ceviz, 1 incir

Çay

Akşam 19:30 - 20:00
1 kase buğdaylı yayla çorbası
1 kase dolu olmayan irmik helvası

Su az
Spor 40 dk yürüyüş + 40 dk yürüyüş yarısı normal yarısı tempolu

18 nisan menüsü

10:30 çay

Kahvaltı 13:00 - 14:00
2,5 haşlanmış yumurta
2 küp beyaz peynir
Z.yağı dökülmüş 1 avuç roka, 1 avuç maydanoz, domates
4 ceviz, 1 incir

Akşam 19:40-20:20
2 dilim hazır şinitzel( kızarmış değildi)
1 yumurta, yarım alabaş, soda

50 dk normal yürüyüş

Irmik helvasi olmamis gözüm ama ertesi gün telafi etmişsin aferim sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…