- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Merhabalar.
vay vay yarış başlamış ne güzel... İzlemeye başlıyayım ben de..
Bu arada eskiler alınmaca gücenmece yok.Ben enerjik ve pek hevesli yenileri tutuyorum.
Hadi bakalım gelsin birincilikler..
Hakkınızda en hayirlisi neyse o olsun
Yaa hakkınızda hayırlısı olsun canm.cabucal başka bi is düzen kurar ins
Yenileri tutuyorsun demek
iyi çok şükür canım elbiseyi ancak bulabildim hem bütçeme hemde gönlüme göre olsun istiyordum benim elbise çıktı kızın elbiseside hazır ayakkabı çanta kaldı salon tutuldu bildiğin üzere daha var yavaş yavaş allah utandırmasın inşallah ogün sen iyisindir inşallah canım allah iyilik sağlık versin gülümArzuzuzuuu nasıl gidiyor düğün hazırlığı .?
Bu yeni çıtır yarış yarış demiş yememis icmemis kilo vermiş.takim arkadaslarm nerde?görüyorsunuz anlatmaya gerek yokKizlar gecen cuma 93.3 Su an 91.9 fark
1.4 kg int.yok bugün verdim bildirimi grsrz
Boş konuşmadım diyorum...Bu yeni çıtır yarış yarış demiş yememis icmemis kilo vermiş.takim arkadaslarm nerde?görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
bengisu eskilerden galibaBoş konuşmadım diyorum...citirlar sizde beni yalnız bırakmayın yenelim su eski kufluleri
Pardon sorryybengisu eskilerden galibayeniyle eskiyi karıştırdık biz
Ben küflü eskilerden canmbengisu eskilerden galibayeniyle eskiyi karıştırdık biz
Yine bildirimlere devam edemedim
Bonus tan haber var
Diyoki kendileri
"Gun persembe gunu vuslattan onceki son viraj herkes son kozunu oynasin hodri meydan
Yeniler dikkate almasin eskiler karbonhidrat yememeye calissin bol su icsin sisircek seyler yemesinler
Yarin zafer bizim olacak"
Not tamamen boyle dememis olabilir ben ekleme yapmis olabilirim
50 squat = 50 puan 10 dk
50 ip atlama = 10 puan 5 dk
50 yarim mekik = 50 puan 10 dk
7 şınav = 7 puan 15 dakika düşe kalka
125 günlük hareketler = 25 puan 18 dakika
80 saniye plank = 16 puan 1 dk 20 sn
40 duvar şınav = 8 puan 20 dakika
5 dakika cardio = 5 puan 5 dk
10 dakika yürüyüş = 10 puan 10 dk
Yine bildirimlere devam edemedim
Bonus tan haber var
Diyoki kendileri
"Gun persembe gunu vuslattan onceki son viraj herkes son kozunu oynasin hodri meydan
Yeniler dikkate almasin eskiler karbonhidrat yememeye calissin bol su icsin sisircek seyler yemesinler
Yarin zafer bizim olacak"
Not tamamen boyle dememis olabilir ben ekleme yapmis olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?