Kız bu yeniler çok çirkef çıktı zayıflıycez diye abowww gösterelim onlara yarın günleriniBen küflü eskilerden canm
iyi çok şükür canım elbiseyi ancak bulabildim hem bütçeme hemde gönlüme göre olsun istiyordum benim elbise çıktı kızın elbiseside hazır ayakkabı çanta kaldı salon tutuldu bildiğin üzere daha var yavaş yavaş allah utandırmasın inşallah ogün sen iyisindir inşallah canım allah iyilik sağlık versin gülüm
YENA ooo hoş geldin nelerdesin canım eskiden daha sık girerdin
inşallah canım güzel temennilerin için teşekkür ederim yenacım elbisemi 46 beden oldu fakat bazı yerleri daraltılması gerekiyor yani aldığım mağaza prova yaptı daraltıp verecek daha almadım alıyım memnuniyetle atarım foto canımÇok sevindim. Inşallah gönlünüzce güzel geçer canım.
Cok guzel sunnet annesi olacaksin emin ol.. Elbiseni merak ettim atsana foto :)
inşallah canım güzel temennilerin için teşekkür ederim yenacım elbisemi 46 beden oldu fakat bazı yerleri daraltılması gerekiyor yani aldığım mağaza prova yaptı daraltıp verecek daha almadım alıyım memnuniyetle atarım foto canım
İyiyim canım çocuklarda iyi küçük çok fena oldu dışarı istiyolar dışarda özgür takılmak istiyor el tutmuyo kimi görürse peşinden gidiyor:)Evet haklısın canım. Hicbirseye yetişemiyorum bu ara...
Nasılsın, çocuklar nasıl .?
Ne fenasin sennnn, sende eskisin hemde en eskisin nasıl kiydin bize nilü tabi kadin 65 kilo oldu bizi ezikliyorBu aksami çok hafif geçirin. . Hatta artık bişey yemeyin bu saatten sonra :))
Yarın yarışın ilk bildirimi pek verimli geçer inş. .
Hadi yeniler,ezin küflü sısko eskileri.
Bu yavru nasıl bu kadar zayıfladı yaw ameliyatmi oldu acaba baya bayaaa degismis bravo
Gel sarilaym sana :) 5 sarma yine iyi benim daha kötü.haftaya daha iyi olacak ins.Öhömm wc den bildiriyorum öyle fena yoğun bi gündü ki aç kaldım akşama kadar.
Ben ben yanlış okumadınız.
Aç kaldığım için çok çok çabaladım ama 4-5 sarmaya yenik düştüm az önce.
İnş yürüyüş falan etki ederde yarına mikemmel gelirim.
Sabahın nurunda tartılmayın biraz şişimiz insin öyle inş.
Ameliyat olmuş ama bir senedirde sıkı diyet ve spor yapıyormuşBu yavru nasıl bu kadar zayıfladı yaw ameliyatmi oldu acaba baya bayaaa degismis bravo
detox yaoıyormuş..Ameliyat olmuş ama bir senedirde sıkı diyet ve spor yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?